reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Skierowanie mam od gina z gamety na hsg w szpitalu, inny gin mi odradza bo przeciez zachodze. Stad moje pytanie do Was czy jest sens isc i z Wasza pomoca zdecydowalam ze ide, bo cyklu nie trace, tylko mam nadzieje ze clo bede mogla wziasc zebys cos urosno. Koteł mial wczoraj obcinane jajka i dochodzi do siebie [emoji20] zaraz cos wstawie [emoji6]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

reklama
1501008568-aaaaaa.jpeg

1501008577-aaaaaa.jpeg
1501008612-aaaaaa.jpeg
1501008616-aaaaaa.jpeg

Te ost. z wczoraj, bo sobie dupke lizal i zalozylismy mu kolnierz ale dzis juz nie moglam patrzec jak sie obija o ściany i chodzi jak pijany i zdjelam. Jak kompa odpale to wstawie takie z dnia odbioru i z teraz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczynki, ja nadal nie wierzę że to się dzieje na prawdę [emoji15]
1501008568-aaaaaa.jpeg

1501008577-aaaaaa.jpeg
1501008612-aaaaaa.jpeg
1501008616-aaaaaa.jpeg

Te ost. z wczoraj, bo sobie dupke lizal i zalozylismy mu kolnierz ale dzis juz nie moglam patrzec jak sie obija o ściany i chodzi jak pijany i zdjelam. Jak kompa odpale to wstawie takie z dnia odbioru i z teraz.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeeej jestem jego fanką, cudowny jest [emoji76] a czemu kastrujecie go? Nie chcecie, żeby poszedł ba rozród? Bo on chyba rodowodowy [emoji75]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala, ale super!!! :) doczekałaś się, gratki:*

My po wizycie. Sikorka potwierdzona :D:cool2:
A Mała nie taka mała jak się obawiałam, 880g już ma :)
Szyjka długa i pozamykana. Tylko muszę z Asią pogadać, żeby się obracała, bo dziś głowę miała u góry a nóżki na dole, zresztą tak czułam dziś kopniaczki w kroku.
Gratki za udaną wizytę [emoji1]

Przepraszam za posta pod postem

reklama
@iveo mam 20 słoików keczupu z cukinii, dziękuję serdecznie. Po jakim czasie można pałaszować keczup?

Ja mam przepis na paprykę w pomidorach nadającą się jako baza do pizzy, jako dodatek do śledzi czy po prostu do kanapek. Na paprykę w sumie jeszcze czas. Chcecie?

Do góry