reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś przykro mi, że cholera się jednak pojawiła, miałam nadzieję, że ten cykl będzie twój
@tusia404 powtórz jutro betę, to przyrost jest tak naprawdę ważny a nie sama wartość, bardzo mocno trzymam kciuki [emoji4]
@motylek1234 super, że u was jest wszystko OK, teraz nic tylko czekać aż maleńka pojawi się na świecie [emoji8]
@bea25ta powodzenia na połówkowych, nie zapomnij, ze ciotki czekają na fotki
@kas90 no to znowu się miniemy, ja jadę za dwa [emoji13]
@anetkruczek kiedy wizyta?
@roxie123 a może zakupy jednak się nie przydadzą, jak to mówią dopóki nie ma @ jest nadzieja [emoji4]

Przełożyłam prenatalne na 17 sierpnia będzie 12t3d. Myślę, że teraz będzie optymalnie [emoji56] tylko kompletnie pokrzyżowało mi to plany urlopowe, ale coś wymyślę [emoji4] z przerwą na podglądanie fasoli

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@tusia404 Wszystko będzie dobrze to twoja kolej w tym miesiącu , którejś z nas musiało się udać wypadło na ciebie czekamy jeszcze na roxie123 .
@agatush Powodzenia na wizycie.
@motylek1234 Musisz wierzyć , że wszystko będzie dobrze.
@burczuś Walczymy dalej ja jestem po doszczepianiu i nie tracę nadziei spokojnie czekam na swoją kolej choć momentami nie jest łatwo.
@bea25ta Oby tak dalej .
@Porzeczka1234 @nafoczka Co u was ?.

@magda1208 ja jeszcze nie wiem czy się nie poddaję;)
Sooory dziewczyny,że Was zawiodłam i Was nie zaskoczyłam;p
Za to cieszę się,że Te co są w ciąży, to nadal w niej są, że te na wylocie już zaraz nam dostarczą kolejnych emocji, coś się dzieje tutaj:)
a tak jakbyśmy wszystkie zaszły, to kto by tu pisał? :)

@burczuś dziewczyny zaraz będą miały swoje skarby i znowu będą brzuszki do zgarnięcia :) to bierzemy :D
@magda1208 nie łudźcie się , ja już przyjełam do wiadomosci ,że się nie udało i nawet znam powód , trzeba działac dalej :)

@tusia404 Wszystko będzie dobrze to twoja kolej w tym miesiącu , którejś z nas musiało się udać wypadło na ciebie czekamy jeszcze na roxie123 .
@agatush Powodzenia na wizycie.
@motylek1234 Musisz wierzyć , że wszystko będzie dobrze.
@burczuś Walczymy dalej ja jestem po doszczepianiu i nie tracę nadziei spokojnie czekam na swoją kolej choć momentami nie jest łatwo.
@bea25ta Oby tak dalej .
@Porzeczka1234 @nafoczka Co u was ?.
Foczusia robi "wiosenne" porządki przed powrotem do pracy. Wywaliłam wszystko w szaf (bo wisiało prawie dwa lata) połowa poszła aut a resztę piore i piore. Dziś umylam okna a ogórki pewnie jutro bo cycus wieczynie spać nie będzie :p

Codziennie was czytam ale jakbyście mniej pisały toby mi ułatwiło odpisywanie :D

reklama
czesc dziewczynki :* mam juz wyniki i prosze Was o interpretacje ( dzis 3 dc):
prolaktyna: 307 (norma 108-557)
estradiol : 97 (norma 77-921)
fsh: 5,85 (norma 3-8)
LH 8,32 (norma 2,3-6) ;-( jajniki mi wysiadają ? ;-(
tsh 0,5 (norma 0,3-4,9) - przy euthyrox 75, mysle zeby zejsc do 50. co myslicie?

Do góry