reklama
burczuś
Fanka BB :)
No właśnie nie wiem co teraz. To był 7my cykl po szczepieniach. 2gi na Clo i po ovitrelle. Solidnie się staraliśmy, więc nie wiem co nie zagrało. Nie chcę się już doszczepiać. Szczerze powiem,że mam ochotę bardzo spassować.Znamy niestety..."spie**alaj" a szkoda :-( to co teraz @burczuś ? Doszczepianie?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Dr zaleca teraz hsg badanie nasienia.Wcześniej tego nie robiliśmy, bo zachodziłam w pierwszych cyklach jak tylko chcieliśmy. Z jednej strony bym już to olała i nie robiła tego. Ale czy za parę lat nie będe tego żałować? Ehh pogadam dziś z mym Małżem i coś wymyślimy razem
Ale uwierzcie, biorę to wszystko na pełnym luzie
Dziewczyny wizytujące wczoraj-super, cieszę się ,że wasze kruszyny fikają
Aaaaa która teraz w kolejce do rodzenia? Bo to miało być raz po razie jakoś?
Miłego dnia
@burczuś trzeba bylo nie otwierac. Kurde mac wkutzylam sie bylam pewna!!.Dobrze ze nienryczysz w poduszke i myslisz nad tym co dalej. A robilas wymaxy moze bakteriaijakas przyplatala? Burczus ja tez za kazfym pierwszym rugim cyklem bum i ciaza a na ta utrzymujaca sie czekalam 5-6 miesiecy kurde regoly nie ma. Ja pewnie poszlabym na wymaz potem hsg bo moze dziwnym cudem jajowofy mozesz miec zatkane jak ja no szkurde roznie moze byc.
@bertha serio serio jak dzidek ma mies duzo wlosow to wlasnie moze dokuczac zgaga. Moj ynek nie mial burzy lokow ale zgaga mnie meczyla.
W czwartek ce potwierdzic czy bedzie pipka cxy pipek a w nastepna sobote na polowkowe..,Funia u mnie 19+2
@bertha serio serio jak dzidek ma mies duzo wlosow to wlasnie moze dokuczac zgaga. Moj ynek nie mial burzy lokow ale zgaga mnie meczyla.
W czwartek ce potwierdzic czy bedzie pipka cxy pipek a w nastepna sobote na polowkowe..,Funia u mnie 19+2
dżoł
Burczus [emoji8] [emoji22]
Ja bede robic hsg mam nadzieje ze za miesiac ( o ile wylecze grzyba). A dzis dopiero sobie uswiadomilam ze to hsg to o kant d... , bo i tak nic nie zmieni. Lepsza by byla laparo [emoji17]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bede robic hsg mam nadzieje ze za miesiac ( o ile wylecze grzyba). A dzis dopiero sobie uswiadomilam ze to hsg to o kant d... , bo i tak nic nie zmieni. Lepsza by byla laparo [emoji17]
burczuś
@bea25ta właśnie robiłam wymazy,ale dopiero wizyta na 21 lipca, to znaczy już Bo dr była na urlopie. No zobaczymy co tam wyszło. Na HSG mam skierowanie,ale
@bea25ta ja nie otwierałam, ta @ wślizła się przez uchylone okienko
Kochana HSG jest do dupy,jeśli faktycznie drożności nie będzie,ale jeśli będą jajowody drożne, to po co operacja?czy tam zabieg? tak czy siak 3 dziury w brzuchuBurczus [emoji8] [emoji22]
@bea25ta ja nie otwierałam, ta @ wślizła się przez uchylone okienko
Hej dziewczyny ja obudziłam się w nocy i nie mogłam spać oczywiście sprawdziłam wynik. Gdy na niego patrzę to widzę negatywny. Ale powtórzę to w czwartek lub piątek okresu jak nie było tak nie ma. Tylko jak dobrze pamiętam to owulacja była 30 mojego męża nie było przyjechał 1 czyli po później miał urlop do 9 i ja tez. A 14 test robiłam był negatyw A 15 pozytyw tak jak widzialyscie.
Ostatnia edycja:
Marthi
@nevergiveup - gratki raz jeszcze! :* Cieszę się, że jest ok!!
@Funia90 - ja też tak miewałam przy myciu zębów raz puściłam pawia chwilke po. Ale ja tak mam nawet teraz, gdy nie jestem;p A już niech ktoś u lekarza badając mi gardło wsadzi mi ten patyczek....ahhh aż mam ciarki teraz D
@matulkaa - wspieram i kibicuję! ;*
@motylek1234 - wwwwwwow! ale ten czas przeleciał! pamiętam jak dopiero byłaś w 22 tc i się tak zamartwiałaś a tu już 37tc i zaraz koniec super. Uspokoiłas się troszkę? :*
@marshia - ja się na okres trochę naczekałam - dobre 5-6 tyg w każdym przypadku.
@tusia404 - kibicuję...
@Funia90 - ja też tak miewałam przy myciu zębów raz puściłam pawia chwilke po. Ale ja tak mam nawet teraz, gdy nie jestem;p A już niech ktoś u lekarza badając mi gardło wsadzi mi ten patyczek....ahhh aż mam ciarki teraz D
@matulkaa - wspieram i kibicuję! ;*
@motylek1234 - wwwwwwow! ale ten czas przeleciał! pamiętam jak dopiero byłaś w 22 tc i się tak zamartwiałaś a tu już 37tc i zaraz koniec super. Uspokoiłas się troszkę? :*
@marshia - ja się na okres trochę naczekałam - dobre 5-6 tyg w każdym przypadku.
@tusia404 - kibicuję...
reklama
Beatka nie ma reguly,dawniej tak twierdzili. Ja zgagi nie mialam teraz a nasz Robaczek ma wlosy [emoji18]
Bedzie pipka u Ciebie,napewno sie nie zmienilo [emoji3]
Tusia gratuluje i trzymam kciuki [emoji110][emoji110]
Burczus [emoji52]
Nevergiveup moja kolezanka z polecenia drP chodzila do dr.Janeczko w Krk.
Gratuluje Dziewczynki udanych wizyt [emoji8][emoji8]
Agatush trzymam kciuki za wizyte [emoji110][emoji110][emoji110]
Ostatnia edycja:
Podziel się: