reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoł - aż mi łezka się uroniła:( przykro mi, kochana... :(((

@Funia90 - a dziękuję, kochana, u mnie powolutku, ale wszystko dobrze;) na co dzień praca, a po pracy korzystam z wakacji, średniej pogody i w ogóle;) Niebawem jadę na tydzień na urlopik więc trochę wypocznę;) Ze starankami się na razie wstrzymujemy, Mężuś zresztą ma awarię kregosłupa, ale nie ma u nas bata, że musimy już, zaraz, teraz... Wszystko ze spokojem;) Noo, także nic ciekawego jak widzisz;d Siedzę w krzakach, poczytuję Was, kibicuję;) na spokojnie;*
A na filmik czekam z niecierpliwością!!! Musi być cudowny!!! <3 :))))

@pixi.nova - tak samo jak ja w Krzakach! :D ale nie wiem czy nasza Panna już nie siedzi w Korei, przypadkiem. Nie pamiętam dokładnie kiedy miałaś kochana lecieć!!! ;* ;)
Niemniej, we wtorek jeszcze pisałyśmy:))

@dżoł kochana no do dupy, na pocieszenie przytulam i powiem ze dobrze ze pyklo wiec niby ok jest i nie odpuszczaj kolejnego cyklu wtedy na pewno zajdziesz na dluuugie 9miesiecy.

Anetka od testu ;-) ale fajowo i niech mi ktos teraz powie ze dobro nie powraca!!! Ty duszko od lekow ;-p.

@burczuś pisalas o bolacych piersiach ...bylam pewna ze pyklo. Ciesze sie z Twojego spokoju to dobry znak :):)

@Marthi ooo to zycze milego wypoczynku[emoji5]
Mam nadzieje,ze jak tylko zaczniecie staranka to pojdzie z gorki[emoji4]przesylam pozdrowienia prosto do krzakow[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 - nie dziękuję, co by nie zapeszyć ;) ale mam nadzieję, że prędzej czy później się uda;*

@marshia - aahahahah, ja używam to określenie jak chce napisać, że nic ciekawego u mnie, nie udzielam się zbyt często, a przez to i z tego powodu "siedzę w krzakach" :D nie wiem czy dziewczyny to interpretują tak samo, ale ja w tym celu tego używam! :D ;p

Marshia urocze hahaha teraz zamst w krzakach bede pisac na plantacji :p:p:p:wink:.

W krzakach znaczy podczytywanie w ukryciu lub wyciszanie sie w milczeniu jak maie dola czy nie ma co pisac akbo z powodu jakiejs stresujacej sytuacji. Ja nie siedze na plantacji bo nie mam stresu choc moje pryszcze wielkosci wulkanu doprowadzaja mnie do szewskiej pasji ale co zrobic!!

Jestem nie w temacie - co oznacza zwrot "być w krzakach"? Widzę, ze się znów przewija. Najpierw myślałam, ze któraś z Was na jakiejś plantacji czegos, truskawek itp..,. ;) Załapałam, ze nie ale co oznacza i skad się bierze to nie wiem :oo:
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] ja czasami siedzę w norze i liżę rany [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@dżoł tulę do czycza [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@dżoł przytulam Kochana..
@magda1208 ponawiam zaproszenie do Blanusi, jeśli oczywiście masz ochotę, bo jeśli by miało być przykro to zrozumiem, jakby co jesteśmy i czekamy. Do Czarnowa daleko nie masz :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry