reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoł - aż mi łezka się uroniła:( przykro mi, kochana... :(((

@Funia90 - a dziękuję, kochana, u mnie powolutku, ale wszystko dobrze;) na co dzień praca, a po pracy korzystam z wakacji, średniej pogody i w ogóle;) Niebawem jadę na tydzień na urlopik więc trochę wypocznę;) Ze starankami się na razie wstrzymujemy, Mężuś zresztą ma awarię kregosłupa, ale nie ma u nas bata, że musimy już, zaraz, teraz... Wszystko ze spokojem;) Noo, także nic ciekawego jak widzisz;d Siedzę w krzakach, poczytuję Was, kibicuję;) na spokojnie;*
A na filmik czekam z niecierpliwością!!! Musi być cudowny!!! <3 :))))

@pixi.nova - tak samo jak ja w Krzakach! :D ale nie wiem czy nasza Panna już nie siedzi w Korei, przypadkiem. Nie pamiętam dokładnie kiedy miałaś kochana lecieć!!! ;* ;)
Niemniej, we wtorek jeszcze pisałyśmy:))

@dżoł kochana no do dupy, na pocieszenie przytulam i powiem ze dobrze ze pyklo wiec niby ok jest i nie odpuszczaj kolejnego cyklu wtedy na pewno zajdziesz na dluuugie 9miesiecy.

Anetka od testu ;-) ale fajowo i niech mi ktos teraz powie ze dobro nie powraca!!! Ty duszko od lekow ;-p.

@burczuś pisalas o bolacych piersiach ...bylam pewna ze pyklo. Ciesze sie z Twojego spokoju to dobry znak :):)

@Marthi ooo to zycze milego wypoczynku[emoji5]
Mam nadzieje,ze jak tylko zaczniecie staranka to pojdzie z gorki[emoji4]przesylam pozdrowienia prosto do krzakow[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 - nie dziękuję, co by nie zapeszyć ;) ale mam nadzieję, że prędzej czy później się uda;*

@marshia - aahahahah, ja używam to określenie jak chce napisać, że nic ciekawego u mnie, nie udzielam się zbyt często, a przez to i z tego powodu "siedzę w krzakach" :D nie wiem czy dziewczyny to interpretują tak samo, ale ja w tym celu tego używam! :D ;p

Marshia urocze hahaha teraz zamst w krzakach bede pisac na plantacji :p:p:p:wink:.

W krzakach znaczy podczytywanie w ukryciu lub wyciszanie sie w milczeniu jak maie dola czy nie ma co pisac akbo z powodu jakiejs stresujacej sytuacji. Ja nie siedze na plantacji bo nie mam stresu choc moje pryszcze wielkosci wulkanu doprowadzaja mnie do szewskiej pasji ale co zrobic!!

Jestem nie w temacie - co oznacza zwrot "być w krzakach"? Widzę, ze się znów przewija. Najpierw myślałam, ze któraś z Was na jakiejś plantacji czegos, truskawek itp..,. ;) Załapałam, ze nie ale co oznacza i skad się bierze to nie wiem :oo:
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] ja czasami siedzę w norze i liżę rany [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

@dżoł tulę do czycza [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@dżoł przytulam Kochana..
@magda1208 ponawiam zaproszenie do Blanusi, jeśli oczywiście masz ochotę, bo jeśli by miało być przykro to zrozumiem, jakby co jesteśmy i czekamy. Do Czarnowa daleko nie masz :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry