reklama
roxie123
Fanka BB :)
Porzeczka1234
marshia
Dziewuszki jak zaczęłyście swoją przygodę z metylami zauważyłyście negatywne zmiany w cerze??
Ja nie miałam z tym problemu nigdy, a tymczasem teraz od kilku dni i gorszy stan ogólny, i dziś "niespodzianki". Omg syfy na twarzy w wieku 39 lat. Omg. Omg. Omg.
Zastanawiam sue czy to może mieć z tym związek. Czy może to fakt, ze dziś prawie 40 dzień od poronienia, a okresu puerwszego jak nie było tak nie ma...
Ja nie miałam z tym problemu nigdy, a tymczasem teraz od kilku dni i gorszy stan ogólny, i dziś "niespodzianki". Omg syfy na twarzy w wieku 39 lat. Omg. Omg. Omg.
Zastanawiam sue czy to może mieć z tym związek. Czy może to fakt, ze dziś prawie 40 dzień od poronienia, a okresu puerwszego jak nie było tak nie ma...
Marthi
@bea25ta - zazdroszczę lekko Tobie tych zakupków już jednak, wierzę, że prędzej czy później i ja to będę celebrować ))
@czarna_mala - trzymam kciuki za problemy rodzinne i staranka! :*
@tusia404 - ja jeszcze starań nie rozpoczęłam i nie śpieszę się wcale w tym temacie, ale Tobie życzę II soczystych kreseczek i to szybko! No i zdrówka;*
@Funia90 - ucałuj małego bulgotka w brzusiu! jak będziesz miała film to sama chętnie zobaczę!!!! <3 <3 nigdy nie widziałam tego na usg, więc będę wdzięczna jak się ze mną tym widoczkiem podzielisz...
@roxie123 - myślę, że za szybko testowałaś i nie było dziś szans na widoczną drugą kreskę, ale również życzę powodzenia po weekendzie.
@czarna_mala - trzymam kciuki za problemy rodzinne i staranka! :*
@tusia404 - ja jeszcze starań nie rozpoczęłam i nie śpieszę się wcale w tym temacie, ale Tobie życzę II soczystych kreseczek i to szybko! No i zdrówka;*
@Funia90 - ucałuj małego bulgotka w brzusiu! jak będziesz miała film to sama chętnie zobaczę!!!! <3 <3 nigdy nie widziałam tego na usg, więc będę wdzięczna jak się ze mną tym widoczkiem podzielisz...
@roxie123 - myślę, że za szybko testowałaś i nie było dziś szans na widoczną drugą kreskę, ale również życzę powodzenia po weekendzie.
reklama
Funia90
@dzol przykro mi bardzo[emoji17][emoji17][emoji17]tule Cie mocno.
@marshia mi po metylach cera sie raczej poprawila jakby[emoji4]
@Marthi mialam wlasnie pisac co u Ciebie[emoji4]
Oczywiscie ,ze sie podziele[emoji5]a niedlugo Ty przeslesz mi swoj[emoji8]
Mialam tez pisac co u @anetkruczek ale juz mnie wyprzedzila,wejdzcie na watek ze zdjeciami i same zobaczcie[emoji4]
@pixi.nova @nevergiveup a co u Was?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@marshia mi po metylach cera sie raczej poprawila jakby[emoji4]
@Marthi mialam wlasnie pisac co u Ciebie[emoji4]
Oczywiscie ,ze sie podziele[emoji5]a niedlugo Ty przeslesz mi swoj[emoji8]
Mialam tez pisac co u @anetkruczek ale juz mnie wyprzedzila,wejdzcie na watek ze zdjeciami i same zobaczcie[emoji4]
@pixi.nova @nevergiveup a co u Was?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: