reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Własnie @dżoł daj znać co tam u Was ??? :*

Dziewczyny mam tylko te testy z allegro i jeden facelle 25 ale zastanawiam się żeby w rossmanie kupić test 10tke albo ten check & go albo pinkt test , który czulszy ? macie doświadczenie ?

Dziewuszki jak zaczęłyście swoją przygodę z metylami zauważyłyście negatywne zmiany w cerze??
Ja nie miałam z tym problemu nigdy, a tymczasem teraz od kilku dni i gorszy stan ogólny, i dziś "niespodzianki". Omg syfy na twarzy w wieku 39 lat. Omg. Omg. Omg.
Zastanawiam sue czy to może mieć z tym związek. Czy może to fakt, ze dziś prawie 40 dzień od poronienia, a okresu puerwszego jak nie było tak nie ma...

@bea25ta - zazdroszczę lekko Tobie tych zakupków już ;) jednak, wierzę, że prędzej czy później i ja to będę celebrować ;)))
@czarna_mala - trzymam kciuki za problemy rodzinne i staranka! :*
@tusia404 - ja jeszcze starań nie rozpoczęłam i nie śpieszę się wcale w tym temacie, ale Tobie życzę II soczystych kreseczek i to szybko!:) No i zdrówka;*
@Funia90 - ucałuj małego bulgotka w brzusiu! :) jak będziesz miała film to sama chętnie zobaczę!!!! <3 <3 nigdy nie widziałam tego na usg, więc będę wdzięczna jak się ze mną tym widoczkiem podzielisz... ;)
@roxie123 - myślę, że za szybko testowałaś i nie było dziś szans na widoczną drugą kreskę, ale również życzę powodzenia po weekendzie. ;)

reklama
@dzol przykro mi bardzo[emoji17][emoji17][emoji17]tule Cie mocno.

@marshia mi po metylach cera sie raczej poprawila jakby[emoji4]

@Marthi mialam wlasnie pisac co u Ciebie[emoji4]
Oczywiscie ,ze sie podziele[emoji5]a niedlugo Ty przeslesz mi swoj[emoji8]

Mialam tez pisac co u @anetkruczek ale juz mnie wyprzedzila,wejdzcie na watek ze zdjeciami i same zobaczcie[emoji4]

@pixi.nova @nevergiveup a co u Was?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry