reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoł umuwisz sie a w razie czego poprostu zmienia ci termin.
Tylko nie wiem czy nie jest tak teraz ,ze skierowanie trzeba dostarczyc ale moze sie myle

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

oki, myslalam ze musi byc ciaglosc w braniu globulek, w pon umowie sie , moze lekarz kwalifikujacy powie ze to nie problem przy hsg...... tak samo jak mialam ureaplazme i ginka mi mowila ze absolutnie nie robic histero a poszlam na kwalifikacje i dr powiedzial ze to nie przeszkoda.
dzieki dziewczyny :*

@dzol, a nie masz ureoplazmy? Bo ona powoduje poronienia. Jak bedziesz robic kontrolny wymaz to zrob sobie raz jeszcze. Wiem ze do badania droznosci musi byc zupelnie czysto,

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł umuwisz sie a w razie czego poprostu zmienia ci termin.
Tylko nie wiem czy nie jest tak teraz ,ze skierowanie trzeba dostarczyc ale moze sie myle

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zazwyczaj chcą skierowanie dostarczone do 2 tygodni ale kiedys ono się nie przeterminowywalo ale może zalezec tez na co jest. Lepiej dopytac

Jeśli chodzi o siedzenie na plantacji to tylko u @nafoczka, co nie @czarna_mala @Destino @bea25ta :D ktoś jeszcze o niej pamięta? :p

reklama
Do góry