reklama
Własnie @dżoł daj znać co tam u Was ??? :*
Dziewczyny mam tylko te testy z allegro i jeden facelle 25 ale zastanawiam się żeby w rossmanie kupić test 10tke albo ten check & go albo pinkt test , który czulszy ? macie doświadczenie ?
U mnie bobotest 25 pokazał ciemniejszą kreskę niż czulszy pink test10
@dżoł bardzo mi przykro Ty miałaś robioną drożność jajowodów?
@matulkaa, byłam, ale jeszcze jak nie byłam jej pacjentką. Tzn zaraz po drugim poronieniu szukałam lekarza, usłyszałam o niej od innego lekarza i pojechałam (normalnie nie mogłam czekać w tych kolejkach do lekarzy, bo bym oszalała, musiałam działać). Na necie obczaiłam jak wygląda i jej szukałam po nazwisku i wyglądzie Zapytałam czy nas przyjmie na konsultację. Zdziwiła się, ale kazała poczekać z 30 min i wzięła nas do sali (jakby wykładowej nie gabinetu, także nie byłam badana) i ZA DARMO udzieliła konsultacji. Tam trzeba wyjechać na 3 piętro, skręcić w prawo i jeszcze raz w prawo. Ona jest codziennie oprócz wtorków 8-13
dżoł
Fanka BB :)
dziekuje za miłe słowa ;*
zanim znikne w krzakach chcialam Was zapytac o kilka rzeczy:
wczoraj dostalam wyniki wymazu i wyszla mi "candida albicans" (podobno moze byc przyczyna poronien), dzis dzwonilam do gina, przepisal mi tabl. i globulki i zostawil dla mnie recepte w klinice bo idzie na urlop, zapomnialam go dopytac kiedy zaczac brac ? czy od razu czy poczekac i po krwiawieniu ? jak myslicie?
i druga sprawa: po kuracji mam zrobic znowu wymaz, zapomnialam zapytac ile trzeba odczekac od zakonczenia antybiotyku ? tydzien starczy?
No i oczywiscie zanim sie nie wylecze nie moge zrobic hsg, myslicie ze jest cos takiego jak "przeterminowanie" skierowania ? mialam je wystawione ok. tydzien temu, a co najmniej z miesiac obsuwy bede miec, bo jakby sie teraz nie udalo to mialam isc na droznosc po najblizszym okresie.
zanim znikne w krzakach chcialam Was zapytac o kilka rzeczy:
wczoraj dostalam wyniki wymazu i wyszla mi "candida albicans" (podobno moze byc przyczyna poronien), dzis dzwonilam do gina, przepisal mi tabl. i globulki i zostawil dla mnie recepte w klinice bo idzie na urlop, zapomnialam go dopytac kiedy zaczac brac ? czy od razu czy poczekac i po krwiawieniu ? jak myslicie?
i druga sprawa: po kuracji mam zrobic znowu wymaz, zapomnialam zapytac ile trzeba odczekac od zakonczenia antybiotyku ? tydzien starczy?
No i oczywiscie zanim sie nie wylecze nie moge zrobic hsg, myslicie ze jest cos takiego jak "przeterminowanie" skierowania ? mialam je wystawione ok. tydzien temu, a co najmniej z miesiac obsuwy bede miec, bo jakby sie teraz nie udalo to mialam isc na droznosc po najblizszym okresie.
czarna_mala
bertha
Dziękuje :* póki co jeszcze miesiąc w plecy chyba bo miałam naiwna nadzieje ze uda się po antybiotyku zrobić biopsje endometrium jeszcze w tym cyklu ale chyba muszę odczekać chwile dużej niż 3 dni..
Stwierdziliśmy z M ze musimy w takim razie wbrew wszystkim zajść naturalnie w lipcu i koniec!
W kalendarzu M ma już wpisane kiedy bobosexy, żeby nie było wymówek
beta 19
Dzol, strasznie mi przykro
Globulki zaczęłabym brać od razu i przerwała na czas krwawienia. Myśle ze tydzień wystarczy ale nie jestem pewna.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
@dzol, candida nie powoduje poronien. Ja z candida zaszlam w ciaze. Moze wywolac skurcze, ktore spowoduja poronienie, ale sama z siebie nie jest bezposrednio zagrozeniem. Jesli masz globulki dopochwowe, to przerywa sie na czas @, albo zaczyna po. Trzeba odczekac 7 do 14 dni zeby zrobic posiew kontrolny, w przeciwnym razie wynik moze byc zafalszowany. Masz skierowanie, zrob jak mowia dziewczyny. Zadzwon i umow sie nie w tym, a w nastepnym tygodniu. Powiedz jaka masz sytuacje, oni to uwzglednia. Kochana, bardzo mi przykro. Mialam nadzieje...tule, jestem z Toba. Jakby co pisz na priv. Tule mocno [emoji22][emoji8][emoji22]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: