reklama
roxie123
Fanka BB :)
Wiesz co...dobte pytanie ...nie wiem co zrobię [emoji23] ale pewnie mnie wbije w podłogę złapie zawias i pomyślę cooo? A potem bede beczec [emoji39]@roxi, a co z robisz jak zobaczysz 2 kreseczki zamiast wizira heh? Wiem ze latwiej sie zapierac, ale niespodziewajki sa fajne, nasza skacze w brzuchu [emoji4] twoja tez moze
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem że cuda się zdarzają ale mimo jakichś tam oznak nie sądzę żeby się udało
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Oki [emoji4]ale mówię Wam ze nie nastawiajcie się 3mam kciuki za resztę [emoji8][emoji8][emoji8]
Dobranoc kochane moje : ) ja jeszcze muszę nowennę odmówić [emoji4]bo już wszystkie modlitwy powiedziałam... one takie ładne sa uwielbiam je czytać [emoji4]
Dobranoc kochane moje : ) ja jeszcze muszę nowennę odmówić [emoji4]bo już wszystkie modlitwy powiedziałam... one takie ładne sa uwielbiam je czytać [emoji4]
magda1208
@burczuś @roxie123@Tusia404 Trzymam kciuki głęboko wierzę ,że zobaczycie kreseczki.Ja na razie nie testuję bo ten cykl miałam w zawieszeniu więc nikłe szanse . Wam musi się udać.))))))
@Funia90 Cieszę się ,że z dzidzią wszystko w porządku .
@Destino Będzie dobrze choć nikt nie obiecał ,że łatwo . Modlitwa uspokaja i daje siłę do dalszej walki.
@Porzeczka1234 Super zdrówka dla was .
@kas90 Wam również życzę zdrówka
@czarna_mala Czekamy na zielone światło i do dzieła.
@Funia90 Cieszę się ,że z dzidzią wszystko w porządku .
@Destino Będzie dobrze choć nikt nie obiecał ,że łatwo . Modlitwa uspokaja i daje siłę do dalszej walki.
@Porzeczka1234 Super zdrówka dla was .
@kas90 Wam również życzę zdrówka
@czarna_mala Czekamy na zielone światło i do dzieła.
reklama
iveo
@roxie123 jakie modlitwy? Skąd je czytasz? Taka co @kas90 kiedyś wspominała mnie zachwyciła i wzruszyła. Akt zawierzenia
@Destino przecież cieszysz się ciążą i ze jest maluszek tylko martwisz problemami podczas niej i to normalne
I to dobrze bo lepiej wszystko sprawdzić i przeleczyc
Chwile zwątpienia nie są obce żadnej z nas ale to cudowne jak się tu motywujecie i wspieranie
@Destino przecież cieszysz się ciążą i ze jest maluszek tylko martwisz problemami podczas niej i to normalne
I to dobrze bo lepiej wszystko sprawdzić i przeleczyc
Chwile zwątpienia nie są obce żadnej z nas ale to cudowne jak się tu motywujecie i wspieranie
Podziel się: