reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczynki [emoji8]

Ostatnio u mnie w rodzinie dużo się dzieje, ale raczej niedobrego, nawet nie chce mi się o tym pisać [emoji20]
@Funia90 demonie sexu :) dziś dorwałam męża nie wytrzymałam po 20 min drzemce i snach erotycznych wstałam tak podkrecona że .... hoho
Mąż po wszystkim mówi to na 22 tygodnie spokój :p:D biedny

@czarna_mala kiedy wyniki mrl?
@Porzeczka1234 [emoji8]
Ale masz pamięć [emoji6] byłam dziś na Prokocimiu, przed 7 i nie było kolejki. Z nowości to od 3. lipca badania odpłatne mają swój punkt pobrań, więc po 1. nie trzeba zajmować sobie wcześniej kolejki na dole w punkcie pobrań, a po 2. kolejka jest niewielka i nie czekamy długo na swoją kolej, o 7:45 byliśmy już załatwieni. Pytałam o możliwość zrobienia badań w piątek, bo chcieliśmy jechać w Taterki, ale niestety tak jak pisałyście badania robią od wtorku do czwartku [emoji6]
Wyniki za ok. 2 tyg. przyjdą drogą mailową [emoji4]

@Liluli gratuluję i witam kolejny wątkowy Cud [emoji322] [emoji173] [emoji8]

@dżoł Tobie też gratuluję [emoji4]

Czytam Was często, ale przez brak czasu niestety nie jestem na bieżąco, bo często czytam powierzchownie, za co z góry przepraszam [emoji29]

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczęta [emoji173]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dziewczyny które mają zielone światło proszę o zachodzenie w ciąże bo jak @czarna_mala do Was dołączy w następnym miesiącu to się będzie łokciami rozpychac tyle już bidna czeka.

@Funia90 ja też w 12 tyg czułam może nie bulgotki ale jakby duży pęcherzyk pękał lub jak lekki koniak. w 16 tyg już rozkręciło się na dobre.

Ja dziś poszalałam i zakupiłam pierwsze śpiochy i bodziaki. Kolor neutral muszę za tydzień potwierdzić płeć.

Dziewczyny które mają zielone światło proszę o zachodzenie w ciąże bo jak @czarna_mala do Was dołączy w następnym miesiącu to się będzie łokciami rozpychac tyle już bidna czeka.

@Funia90 ja też w 12 tyg czułam może nie bulgotki ale jakby duży pęcherzyk pękał lub jak lekki koniak. w 16 tyg już rozkręciło się na dobre.

Ja dziś poszalałam i zakupiłam pierwsze śpiochy i bodziaki. Kolor neutral muszę za tydzień potwierdzić płeć.
Becia będziesz patrzeć na petardy z północy [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala to jak bedzie swiatelko to masz pierszenstwo za czekanie[emoji16]

@bea25ta czyli moze nie wymyslam,ale to wlansie tylko raz tak poczulam[emoji4]taka wlasnie jakby pompke z babelkami[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej jak tam starające się dziewczyny. Jutro będę robić test ciekawe czy się udało teraz czy znów kolejny miesiąc rozczarowanie będzie ☹ Czuje się jako tako bo się przeziębiłam.

Hej jak tam starające się dziewczyny. Jutro będę robić test ciekawe czy się udało teraz czy znów kolejny miesiąc rozczarowanie będzie ☹ Czuje się jako tako bo się przeziębiłam.
Ja tez testuje jutro ale nie nastawiam się bo jestem jakieś 8dpo dziś 24 dc [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mala to jak bedzie swiatelko to masz pierszenstwo za czekanie[emoji16]

@bea25ta czyli moze nie wymyslam,ale to wlansie tylko raz tak poczulam[emoji4]taka wlasnie jakby pompke z babelkami[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Te bulgotki to jest to [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry