czarna_mala
Fanka BB :)
Hej dziewczynki [emoji8]
Ostatnio u mnie w rodzinie dużo się dzieje, ale raczej niedobrego, nawet nie chce mi się o tym pisać [emoji20]
Ale masz pamięć [emoji6] byłam dziś na Prokocimiu, przed 7 i nie było kolejki. Z nowości to od 3. lipca badania odpłatne mają swój punkt pobrań, więc po 1. nie trzeba zajmować sobie wcześniej kolejki na dole w punkcie pobrań, a po 2. kolejka jest niewielka i nie czekamy długo na swoją kolej, o 7:45 byliśmy już załatwieni. Pytałam o możliwość zrobienia badań w piątek, bo chcieliśmy jechać w Taterki, ale niestety tak jak pisałyście badania robią od wtorku do czwartku [emoji6]
Wyniki za ok. 2 tyg. przyjdą drogą mailową [emoji4]
@Liluli gratuluję i witam kolejny wątkowy Cud [emoji322] [emoji173] [emoji8]
@dżoł Tobie też gratuluję [emoji4]
Czytam Was często, ale przez brak czasu niestety nie jestem na bieżąco, bo często czytam powierzchownie, za co z góry przepraszam [emoji29]
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczęta [emoji173]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio u mnie w rodzinie dużo się dzieje, ale raczej niedobrego, nawet nie chce mi się o tym pisać [emoji20]
@Porzeczka1234 [emoji8]@Funia90 demonie sexu dziś dorwałam męża nie wytrzymałam po 20 min drzemce i snach erotycznych wstałam tak podkrecona że .... hoho
Mąż po wszystkim mówi to na 22 tygodnie spokój biedny
@czarna_mala kiedy wyniki mrl?
Ale masz pamięć [emoji6] byłam dziś na Prokocimiu, przed 7 i nie było kolejki. Z nowości to od 3. lipca badania odpłatne mają swój punkt pobrań, więc po 1. nie trzeba zajmować sobie wcześniej kolejki na dole w punkcie pobrań, a po 2. kolejka jest niewielka i nie czekamy długo na swoją kolej, o 7:45 byliśmy już załatwieni. Pytałam o możliwość zrobienia badań w piątek, bo chcieliśmy jechać w Taterki, ale niestety tak jak pisałyście badania robią od wtorku do czwartku [emoji6]
Wyniki za ok. 2 tyg. przyjdą drogą mailową [emoji4]
@Liluli gratuluję i witam kolejny wątkowy Cud [emoji322] [emoji173] [emoji8]
@dżoł Tobie też gratuluję [emoji4]
Czytam Was często, ale przez brak czasu niestety nie jestem na bieżąco, bo często czytam powierzchownie, za co z góry przepraszam [emoji29]
Pozdrawiam Was wszystkie dziewczęta [emoji173]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka