reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Pamiętam jak zaszłam w ciążę z moją córką:) Pracowałam jeszcze za granicą.Weekend wolny, grill.Myślę,zrobię test bo zaczęliśmy się starać.Jak grill to i piwko,więc lepiej sprawdzić. Na teście biel. Więc grill zakrapiany;) W poniedziałek jadąc do pracy słabo mi się zrobiło,jajniki bolały,ale przecież test był biały,więc luz. W piątek powtórzyłam test i co...dwie krechy:) Tooo dopiero było mega zaskoczenie:)
Także dopóki @ nie ma,jest nadzieja;)
p.s. @Funia90 śpij;)
Ja byłam przygotowana na biel bo do środy daleko dziś dopiero piątek [emoji4] za szybko dla mnie na pozytyw...z resztą przecież mogło nie załapać: /
Więc testujemy dalej [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tusia404 wlasnie mialam pisac jak u Ciebie,nie ma @ jest dalej nadzieja[emoji5]czekamy,a kiedy owu byla?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry