reklama
@funia podobno na poczatku tak najlatwiej zwlaszcza jak ma sie lozysko na przedniej scianie. My bedziemy musieli poczekac, bo mamy na tylnej. Wtedy czesto ruchy pozniej czuc. No i nasz dzidziol rusza sie, ale nie tak intensywnie jak wasz. Ale ja za slodycze mam same kwasy [emoji4]
Ciesze sie z toba Funiu, bedziesz spokojniejsza jak bedziesz czuc ruchy dopoki mlode nie zasnie [emoji8]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ciesze sie z toba Funiu, bedziesz spokojniejsza jak bedziesz czuc ruchy dopoki mlode nie zasnie [emoji8]
Funia90
Fanka BB :)
@roxie123 pierwszy raz w zyciu to czulam wiec moze ,moze [emoji4]az zamrlam na chwile i "wsluchiwalam" sie w cialo[emoji4]
@Destino moze nasze dzidzi po slodkim tak szaleje bo ja jem duzo slodkiego[emoji4]ale wcale nie jest powiedzine ,ze Wasz rusza sie slabiej ,bede miala film w poniedzialek to wysle Ci dla porownania,ja poprostu pierwszy raz widzialam jak malutki czlowiek we mnie sie rusza i moglo mi sie wydawac ,ze mocno[emoji5]
Jak u Was sytuacja?polip dalej tak mocno dokucza?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Destino moze nasze dzidzi po slodkim tak szaleje bo ja jem duzo slodkiego[emoji4]ale wcale nie jest powiedzine ,ze Wasz rusza sie slabiej ,bede miala film w poniedzialek to wysle Ci dla porownania,ja poprostu pierwszy raz widzialam jak malutki czlowiek we mnie sie rusza i moglo mi sie wydawac ,ze mocno[emoji5]
Jak u Was sytuacja?polip dalej tak mocno dokucza?
Od kilku dni nie widze krwi. Wiec w 12 tygodniu sie uspokoilo, a w zasadzie po leczeniu zapalenia pochwy. Ale u nas spokoju nie ma. Lapnelam infekcje pecherza, mamsilny bol podbrzusza, skurcze wrocily i juz 3 antybiotyk w tej ciazy. No i kurcze wzrasta mi cisnienie. Moze jutro kupimy cisnieniomierz i bede sprawdzac. W koncu haplotyp aa "zobowiazuje". To bedzie dluga ciaza. Zniose wszystko, tylko niech maluch zyje i rosnie. Tak bardzo chcialabym cieszyc sie ta ciaza, a chyba lapie depresje. Dzis mam slaby dzien. Wybaczcie marudze...
W takich chwilach przypominam sobie obraz dzieciaczka z usg. Piekny ruchliwy cudaczek
W takich chwilach przypominam sobie obraz dzieciaczka z usg. Piekny ruchliwy cudaczek
Funia90
@Destino doskonale Cie rozumiem,nie wiem czy po naszych przejsciach mozna swobodnie cieszyc sie ciaza ale chyba nie,ja po przekroczeniu progu gabinetu juz sie zastanwiam czy dalej jest w porzadku.
Tym bardziej jak masz byc spokojna jak ciagle musisz sie martwic ,a to antybiotyk,infekcja ,teraz cisnienie...ehh no latwo nie jest a jeszcze tyle do konca[emoji58]ale damy rade[emoji4]
Ostatnio widzielismy z M w auchanie bardzo mocno przecenione cisnieniomierze.
Jak masz gdzies blisko to moze zajrzyj[emoji4]
Odpoczywajcie duzo aby skurcze sie nie nasilaly[emoji4]moze gorzka czekolada sie przyda?ma duzo magnezu i przy okazji humor poprawi,o ile lubisz[emoji4]
@bea25ta ja tez mam takie emocje ,juz kazalam roxie sie rano budzic hehe [emoji4]
Za wszystkie trzymam mocno kciuki[emoji5][emoji5][emoji5]
Tym bardziej jak masz byc spokojna jak ciagle musisz sie martwic ,a to antybiotyk,infekcja ,teraz cisnienie...ehh no latwo nie jest a jeszcze tyle do konca[emoji58]ale damy rade[emoji4]
Ostatnio widzielismy z M w auchanie bardzo mocno przecenione cisnieniomierze.
Jak masz gdzies blisko to moze zajrzyj[emoji4]
Odpoczywajcie duzo aby skurcze sie nie nasilaly[emoji4]moze gorzka czekolada sie przyda?ma duzo magnezu i przy okazji humor poprawi,o ile lubisz[emoji4]
@bea25ta ja tez mam takie emocje ,juz kazalam roxie sie rano budzic hehe [emoji4]
Za wszystkie trzymam mocno kciuki[emoji5][emoji5][emoji5]
roxie123
@Destino są gorsze dni...wierze , bo tyle zmartwień eh , ale dacie rade przejść ta drogę mocno w to wierzę i tego Wam życzę [emoji8]
Bea Funia krejzolki [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja tam dalej wiem że biel wizira z wybielaczem 9dpo jutro jakoś wiec nie ma opcji xD ale zrobię no żeby nie bylo ze nie zrobiłam xD
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Bea Funia krejzolki [emoji8][emoji8][emoji8]
Ja tam dalej wiem że biel wizira z wybielaczem 9dpo jutro jakoś wiec nie ma opcji xD ale zrobię no żeby nie bylo ze nie zrobiłam xD
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: