reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 kurka nawet mi nie mow....grrr sama bym cos zbroila ale sie boje.
Dam rade,dam rade ,moje twarde postanowienie[emoji4]
Za to obawiam sie ,ze jak M sie do mnie dorwie po pologu to odrazu mnie @nafoczka wpisze na liste oczekujacych mamus i bede miala dwojke z jednego roku,bynajmniej jedna komunia itd hahaha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 ja też tak mówiłam, ze dam radę.... ;) jasne, że jakby były przeciwwskazania nie miałabym wyjścia, ale jak dostałam zielone światło :) nie sugeruję absolutnie, że nie masz silnej woli ;) mówię tylko po sobie :p

reklama
@agatush kto wie ,to moze i my pozniej zaszlejemy,tylko jak ja mam tego niewiele starszego ode mnie gina spytac o sexy??przez gardlo mi to nie przejdzie...heheh chyba sama sobie pozwole w razie czego jak bede widziala,ze lozysko dobre itd albo ginowi napisze na kartce i uciekne[emoji23]

@agatush kto wie ,to moze i my pozniej zaszlejemy,tylko jak ja mam tego niewiele starszego ode mnie gina spytac o sexy??przez gardlo mi to nie przejdzie...heheh chyba sama sobie pozwole w razie czego jak bede widziala,ze lozysko dobre itd albo ginowi napisze na kartce i uciekne[emoji23]

Ale to tylko facet najwyżej pośmiejecie razem :D ja jeszcze nawet w ciąży nie byłam a mój gin ostatnio mówił , że można planować można bo proszę się nastawić ,ze jak pani zajdzie to już niestety trzeba będzie odpuścić ;p

@bea25ta o ile nie klapnie w dół ;/

Hahaha dobre ;-) w sumie masz rację ;-) ale tłumacz sobie że to lekarz po prostu biały fartuch [emoji23] [emoji23] [emoji23]

A czy mogę prosić nowe dziewczyny,żeby uzupełniły stopki ze swoją historią?
Ile poronień, jakie diagnozy?
Prosimy, bo wtedy łatwiej się odnosić do postów na przykład:)
Albo opiszcie historie na watku :) bo nie wszystkie dziewczyny zwłaszcza na komórkach widzą stopki
Dziewczyny dzidzi zyje i sie wierci
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png

Funia cudownie ♡ ale jeśli masz łożysko przodujace to musisz uważać. Sex w pologu zaś doprowadził mnie do sepsy

@Porzeczka1234 :p

@bea25ta dziewica w ciazy to by mial przypadek medyczny[emoji23][emoji23][emoji23]

@roxie123 przemysle to czy go spytac,moze jakos na migi czy cus hahah[emoji16]

@agatush wlasnie on nie ma fartucha tylko koszule i serio niewiele straszy ode mnie ,nie wiem jakos mi glupio[emoji3]ale pytalam dzis podchwytliwie czy obowiazuja mnie jakies zakazy czy ograniczenia to nic nie wspominal wiec nie wiem hehe ale probowac nie bede [emoji4]a M powiem ,ze przez lozysko nie mozna ,bo bedzie mnie namawial

@nafoczka nie nie ja mialam na mysli sex po pologu[emoji4]moj bedzie skreslal dni w kalendarzu[emoji23][emoji23][emoji23]

@kas90 ja obiecalam mojemu sexy od 38 tygodnia i znajac zycie raz skorzysta i dzidzi sie urodzi.
Ale byscie widzialy jego mine jak mu powiedzialam ,ze w 38tyg az zbladl bidok haha[emoji23]

reklama
@kas90 hahah oj te chłopy biedne :D ale kobiety bardziej... jeszcze trochę do 38 tyg ale zleci :))

Dziewczyny normalnie odebrało mi apetyt...burczy mi w brzuchu a nic mi nie pójdzie ;/ za cały dzień zjadłam tylko pół kromeczki z wędliną , troche zupy i 3 ziemniaki ...
Do tego mam dziwne nastroje chce mi sie ryczec...chyba pms nadchodzi

Do góry