reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@Funia90 ogromnie się cieszę wstawię zdjęcie ale jak będziemy w domu bo tu niemam takiego lusterka
@dżoł może masz rację musimy poczekać do jutra ja mimo wszystko mam nadzieję ze będzie dobrze i tego się trzymam wiesz czasem ta beta więcej zamieszania robi niż pożytku ściskam i czekam na wiadomości
Za wszystkie testujące ogromnie zaciskam kciuki
@dżoł może masz rację musimy poczekać do jutra ja mimo wszystko mam nadzieję ze będzie dobrze i tego się trzymam wiesz czasem ta beta więcej zamieszania robi niż pożytku ściskam i czekam na wiadomości
Za wszystkie testujące ogromnie zaciskam kciuki
Funia90
Juz sie nie moge doczekac kopniaczkow[emoji5]choc wczoraj jak lezalam to mialam uczucie ,ze ktos wlaczyl mi w brzuchu pompke od akwarium[emoji4]nie wiem czy to mozliwe i trwalo tylko kilka,kilkanascie minut
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
burczuś
@Funia90 bardzo się ciesze,że wsio oki u Was.
A uzupełnisz stopkę? i prosimy @Porzeczka1234 uzupełnij też stopkę
A uzupełnisz stopkę? i prosimy @Porzeczka1234 uzupełnij też stopkę
Ostatnia edycja:
Porzeczka1234
@kas90 kochana rano wstaje i mam nawet ten brzuszek nie za duży za to jak idę spać to faktycznie jest juz wypchany aż czasem wiesz myślę o tej szyjce ale pempek na swoim miejscu na razie. Gorzej z zastrzykiem bo nie mam jak się wkuć
Ps zrobię dziś ze 4 słoiczki chutney z porzeczki czerwonej
A teraz robię konfiturę z jagód tak mnie naszło bo pada
@Funia90 jak będą kopniaki to będziesz czekała na 30 tydzień później na 36 tydzień a później na poród Boże jak mi się ciągnie ostatnio juz na prawdę nie mogę się doczekać haha oby było dobrze. Ja mam napisane łożysko II stopnia na tylnej ścianie ale jak pytałam czy to dobrze czy źle powiedział ze dobrze i nie wnikałam. Jeśli chodzi o tyci ruchy w 12-13 tygodniu moja lekarka powiedziała ze to nie możliwie także nie wiem a też czekałam na ruch teraz mała polożona miednicowo albo poprzecznie i kopie w szyjkę jak czasem walnie to czuję mocno czyżby piłkarka ? haha
Ps zrobię dziś ze 4 słoiczki chutney z porzeczki czerwonej
A teraz robię konfiturę z jagód tak mnie naszło bo pada
@Funia90 jak będą kopniaki to będziesz czekała na 30 tydzień później na 36 tydzień a później na poród Boże jak mi się ciągnie ostatnio juz na prawdę nie mogę się doczekać haha oby było dobrze. Ja mam napisane łożysko II stopnia na tylnej ścianie ale jak pytałam czy to dobrze czy źle powiedział ze dobrze i nie wnikałam. Jeśli chodzi o tyci ruchy w 12-13 tygodniu moja lekarka powiedziała ze to nie możliwie także nie wiem a też czekałam na ruch teraz mała polożona miednicowo albo poprzecznie i kopie w szyjkę jak czasem walnie to czuję mocno czyżby piłkarka ? haha
reklama
roxie123
@Funia90 aha czyli jakie ? dobre tak ?
@Destino dziękuję za kciuki u Was będzie dobrze wszystko :*
@Porzeczka1234 cudne muszą byc te kopniaki nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić zaczynając od tego ,że ja nawet nigdy nie zdążyłam usłyszeć serduszek
Ja zrobiłam zupkę pieczarkową i tak się zmęczyłam przy tym jak nigdy idę w drzemkę bo padam i troche brzuch dołem czuje . Temp dalej utrzymuje się na 37.1 na razie . Teraz pytanie przyjedzie @pica czy nie ;/
@Destino dziękuję za kciuki u Was będzie dobrze wszystko :*
@Porzeczka1234 cudne muszą byc te kopniaki nawet nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić zaczynając od tego ,że ja nawet nigdy nie zdążyłam usłyszeć serduszek
Ja zrobiłam zupkę pieczarkową i tak się zmęczyłam przy tym jak nigdy idę w drzemkę bo padam i troche brzuch dołem czuje . Temp dalej utrzymuje się na 37.1 na razie . Teraz pytanie przyjedzie @pica czy nie ;/
Podziel się: