reklama
Funia90
Fanka BB :)
@porzeczka to super ,ze rosniecie[emoji5]moze wstawisz na watek zamkniety zdjecie brzucholka?
@kas90 mmm avokado,tez uwilelbiam,ja wczesniej jadlam na prawde zdrowo a teraz mam wrazenie ,ze przejelam nawyki zywienowe mojego M .
Zawsze pilam koktajl powiedzmy banan,truskwki czy inny owoc,do tego chia ,platki owsiane,siemie,a teraz twierdze tak jak moj M ,ze smakuje jak wymiociny hehe[emoji4]
@agatush mam nadzieje,ze ja tez bede mogla lada dzien wiecej przelknac i bede czula sie lepeij,ale to jest roznie moja przyjaciolka do konca ciazy czula sie zle ,wiec nie ma reguly:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@kas90 mmm avokado,tez uwilelbiam,ja wczesniej jadlam na prawde zdrowo a teraz mam wrazenie ,ze przejelam nawyki zywienowe mojego M .
Zawsze pilam koktajl powiedzmy banan,truskwki czy inny owoc,do tego chia ,platki owsiane,siemie,a teraz twierdze tak jak moj M ,ze smakuje jak wymiociny hehe[emoji4]
@agatush mam nadzieje,ze ja tez bede mogla lada dzien wiecej przelknac i bede czula sie lepeij,ale to jest roznie moja przyjaciolka do konca ciazy czula sie zle ,wiec nie ma reguly:/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
roxie123
@Porzeczka1234 funia dobrze pisze , pochwal się brzusiem
@kas90 ja nie lubię avokado ble ;p
@Liluli dzięki za kciuki super ,że już w domku ... wiadomo zmęczenie da o sobie znać ale dla takiego skarbu zrobi się wszytko pokaż Niunia :*
U mnie tak wieje ,że masakra i pada deszcz ... śpiąca pogoda ;/
Która zaczyna testować od jutra ?
@kas90 ja nie lubię avokado ble ;p
@Liluli dzięki za kciuki super ,że już w domku ... wiadomo zmęczenie da o sobie znać ale dla takiego skarbu zrobi się wszytko pokaż Niunia :*
U mnie tak wieje ,że masakra i pada deszcz ... śpiąca pogoda ;/
Która zaczyna testować od jutra ?
roxie123
No spróbuję ale wydaje mi się za szybko dlatego ciekawa jestem czy ktoś jeszcze
reklama
roxie123
No i pasuje ja się nastawiam na biel jutro ... bo @ wypada mi na środęDotrzymam Ci towarzystwa
Podziel się: