reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej [emoji8]
U mnie niezbyt dobre wiadomosci, beta w pon 16 dzis tylko 25. Na kalkulatorze przyrost wychodzi ponizej normy [emoji26] dzwonilam do gina, kazal w pt powtorzyc i zadzwonic. Boje sie [emoji17]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Może się jeszcze wyklaruje...3mam kciuki mocno [emoji8] w pt będzie dużo [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzol to jeszcze nie znaczy że jest źle. Masz encorton może on dałby kopa?

Destino ten Twój dzidziol i ciąża dla mnie jest cały czas cudem i słowa doktorki to potwierdzają.

Kochane staraczki bardzo, bardzo mocno trzymam za Wasze testowanie - pozytywne.

@mała79 a nie zaczniesz chodzić do jakiegoś jeszcze żeby dawal Ci inny leki na refundacje?Ja mam 2 lekarzy i jeden z nich daje mi leki na ryczałt a drugi żadnych leków, uważa że książkowa ciąża i nic nie przepisuje choć wie ,że biore clexan i całą reszte nawet nie pyta skąd mam.

@Liluli słoneczniku powiedz mi jak było z cc na szopena ,opieka , sale i podejście lekarzy?

Dziewczyny, a mam wątpliwość odnośnie dawki folianu. Kupiłam standardowe 0,4, ale biorę 2x1.
Mój cudny doktorek powiedział, ze 0,4 będzie tez ok, bo niby ta homocysteina nue jest straszliwe straszna (jak dla mnie 8,9 to jest).
Teraz już zamówiłam 0,8 i chce brać tez 2x1, żeby mieć dawkę, która będzie bardziej uderzeniowa. Żeby szybciej poradzić sobie i z homocysteiną i prwnie zawyżonym kwasem foliowym nieprawidłowym.
Co sądzicie? 1,6 będzie ok? Czy za mało? Czy za dużo??????

@dzol trzymam kciuki zeby beta rosla szybciutko do gory[emoji5]wierze mocno w Wasza fasolke[emoji5]

@marshia ja nie wiem czy 1,6 to nie za duzo,ale moze dziewczyny sie wypowiedza.
Ja biore prenatal uno i tam mam 0,4 metylowanego i 0,4 zwyklego

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@marshia pamiętaj ,że za dużo kwasu to też nie jest dobrze :) a samym kwasem homocysteiny nie zbijesz i tak , ja biorę matefolian solgaru 400ug , raz dziennie do tego B12 i B6 brane razem najszybciej zbijają homocysteine u mnie podziałało :) z ponad 10 spadło do 4 w miesiąc ! :)

Roxie Ja tez i b6, i b12 mam. Mówisz miesiąc????? Mega szybko. To faktycznie Mize nue będę szaleć- jak już zamówiłam 0,8 to ostanie przy 1 dziennie, a potem wrócę do 0,4

@marshia wiesz w jakim szoku byłam ??? wcześniej jadłam sam femibion jak nie badałam homocysteiny i nie wiedziałam o mutacji . Jak już miałam wyniki zaczęłam brać metyle i mój organizm jakoś tak zareagował , nie wiem szoku dostał chyba haha że spadła tak jak ja kiedy zobaczyłam taki dobry wynik . Ale teraz muszę dalej skontrolować :)

reklama
Do góry