reklama
Wstalam. Cos ostatnio moge spac o kazdej porze dnia i nocy. Nawet nie myslalam ze tak mozna. Fajna kobitka byla. Wszystko dzielnie sprawdzala. Co szturchnela malego to ten bach i plecami do niej i nie mogla mierzyc[emoji3] mam nadzieje ze matki bedzie bardziej sluchal. Sprawdzila przeplywy u malego i w macicy. Serducho i wszystkie narzady. Na 3d liczylysmy paluszki i jest po 5. Pokazywala wszystko. Kosc nosowa. Tylko do przeziernosci ciezko bylo sie dostac. Tym razem wyszla 1,9 ale to dlatego, ze maly nie chcial sie ulozyc. Niestety na macicy duza zmiana endometriozy mocno ukrwiona. Lozysko na tylniej scianie, ale lezy w ujsciu szyjki. Co tu duzo gadac jak czuje je przy chodzeniu. Mnie tez zawsze patrzyli czy szyjka twarda i zamknieta i taka jest. Ale chcialam by pani zmierzyla. Zreszta sama zaczela to robic. 3,5 to jeszcze norma, ale pilnowac trzeba. Narazie szwu nie zaleca i mamy nadzieje ze lozysko sie podniesie bo poki co jest przodujace. Choc na tym etapie jest to jeszcze dopuszczalne. Jak na drugich prenatalnych sie nie podniesie to bedzie ciaza lezaca. Badanie przez brzuch bylo trudne bo w jamie brzusznej duzo zrostow. I tak ogolnie pani zdziwiona ze z taka endometrioza jestem w ciazy. To tyle u nas a dzis 12t 5d. Ja tylko chcialam wiedziec ze dzidziol zyje. I jak sie rusza to mi wystarczy.
@kas90 jak znajde ten przepis to ci podesle. Robilam w zeszlym roku i jest super. Z czesci mozesz zrobic nalewke. Ja bardzo lubie, zwlaszcza taka wytrawna. Choc najlepsza to jest z rabarbaru. W tym roku nie skladam nic. Wszystko przechodzi przez zoladek [emoji3][emoji23][emoji3] takie kwasiory sa dla mnie teraz najslodsze i najsmaczniejsze. Juz obralam czerwona, agrest i czesciowo czarna [emoji1]
Musze wam powiedziec ze patrzyc jak male sie wierci to najwspanialsza telewizja pod sloncem. Moglabym tak calymi dniami
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@kas90 jak znajde ten przepis to ci podesle. Robilam w zeszlym roku i jest super. Z czesci mozesz zrobic nalewke. Ja bardzo lubie, zwlaszcza taka wytrawna. Choc najlepsza to jest z rabarbaru. W tym roku nie skladam nic. Wszystko przechodzi przez zoladek [emoji3][emoji23][emoji3] takie kwasiory sa dla mnie teraz najslodsze i najsmaczniejsze. Juz obralam czerwona, agrest i czesciowo czarna [emoji1]
Musze wam powiedziec ze patrzyc jak male sie wierci to najwspanialsza telewizja pod sloncem. Moglabym tak calymi dniami
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Fanka BB :)
@iveo dzięki
U mnie dzisiaj 23dc , kłucie w jajnikach , ból dołem brzucha , krzyż czuje też ... wybuchy gorąca na twarz , senność , i dużo białego śluzu ... ale nie traktuje tego jako objaw nie chce się nakręcać nie wyszukuję sobie ... wręcz boję się testować . W tamtym miesiącu byłam nastawiona i lipa , teraz jakoś nie mam zapału ...
@Destino wszystko będzie dobrze ... mimo tych tam , które wymieniałaś , to tak czy siak dzidzia ma się dobrze i będzie sobie rosła nawet jak trzeba będzie leżeć , to dasz radę , ale może nie trzeba będzie , bądź dobrej myśli pani się zdziwiła ,że w ciąży jesteś tym bardziej trzeba się cieszyć i wierzyć w ten mały cud wszystkiego najlepszego dla Was
U mnie dzisiaj 23dc , kłucie w jajnikach , ból dołem brzucha , krzyż czuje też ... wybuchy gorąca na twarz , senność , i dużo białego śluzu ... ale nie traktuje tego jako objaw nie chce się nakręcać nie wyszukuję sobie ... wręcz boję się testować . W tamtym miesiącu byłam nastawiona i lipa , teraz jakoś nie mam zapału ...
@Destino wszystko będzie dobrze ... mimo tych tam , które wymieniałaś , to tak czy siak dzidzia ma się dobrze i będzie sobie rosła nawet jak trzeba będzie leżeć , to dasz radę , ale może nie trzeba będzie , bądź dobrej myśli pani się zdziwiła ,że w ciąży jesteś tym bardziej trzeba się cieszyć i wierzyć w ten mały cud wszystkiego najlepszego dla Was
Ostatnia edycja:
marzycielka81
Ja tez mam na znizke leki od peywatnego ginekologa.
Destino super wiadomosc.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Destino super wiadomosc.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Roxie, dobrze brzmią te objawy kciuki.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Eh sama nie wiem nie wyszukuję , może mi się zdaje ... no ale zobaczymy najbardziej tylko ten śluz mi tak dał do pomyślenia , bo w tamtym miesiącu miałam sucho przed @ . No nic czekamy dzięki za wsparcie
mała79
reklama
dżoł
Hej [emoji8]
U mnie niezbyt dobre wiadomosci, beta w pon 16 dzis tylko 25. Na kalkulatorze przyrost wychodzi ponizej normy [emoji26] dzwonilam do gina, kazal w pt powtorzyc i zadzwonic. Boje sie [emoji17]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
U mnie niezbyt dobre wiadomosci, beta w pon 16 dzis tylko 25. Na kalkulatorze przyrost wychodzi ponizej normy [emoji26] dzwonilam do gina, kazal w pt powtorzyc i zadzwonic. Boje sie [emoji17]
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Podziel się: