reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marshia a skąd masz takiego lekarza? Bo ja też mam takiego na NFZ i chyba z 10 lat młodszego ode mnie :) Dziś byłam u niego i od razu sluz płodny w myslach :D bada mnie i mówi "z MOJEJ STRONY wszystko wygląda bardzo ładnie" :D myślałam że spadne z tego "konia" :D

haha;p
Mnie raz gin na nfz powiedział, że jestem ciasna. Myślałam, że padnę :p
A najlepsze było to, że on to powiedział takim samym głosem jak o tyłozgieciu czy budowie jajników. Czyli o, tak po prostu;p

Z mężem się zawsze śmiejemy, że żona ginekologa ma przerąbane z depilacją, skoro wszystkie baby przed wizyta pół godziny się depilują :D

@Porzeczka1234, teraz sezon porzeczkowy:) Z czarnej porzeczki zrobiłam syrop i dżem, a masz jakieś pomysły na przetwory z czerwonej? Bo mam w ogrodzie.

Ostatnia edycja:
reklama
@marisha ale prywatny gin tez moze wypisac z refundacja ,tylko nie kazdy[emoji4]

Mi kiedys ginka stara baba na nfz powiedziala ,ze ladnie pachne haha a co najlpesze moja tesciowa pracuje z nia w przychodni[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 a widzisz... nie wiedziałam. Myslakam, ze refundacja to tylko taki z NFZ. Ze prywatnie to jakieś inne rozliczenia i NFZ tego nie refunduje. Uffff

@marshia ja mam takiego,chodze prywtanie ale recepty moze wypisac z refundacja.
Jak przyszlam pierwszy raz to musialam podac dane zakladu pracy jesli wlasnie chcialam miec refundowane leki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To absoluto nie moje rejony choć w przyszłym roku się wybieramy (póki siostrzeniec tam studiuje) ;)
@kas90 @Funia90 tez dobrze :D Przybycień non stop wali jakieś hasła ale to starszy pan a ten co go na NFZ odwiedzam to młodziutki i mmm ciacho
A jeszcze przed wyjściem mąż wrócił z pracy i pyta (jak nigdy :) ) "a gdzie to moja piękna żona się wybiera?" I cóż ja biedna miałam mu powiedzieć? :) :) :) jak nie prawdę :p

@Funia90 a widzisz... nie wiedziałam. Myslakam, ze refundacja to tylko taki z NFZ. Ze prywatnie to jakieś inne rozliczenia i NFZ tego nie refunduje. Uffff
Myślę,że może dawać refundacje,jeśli pracuje też gdzieś na NFZ,np w szpitalu.Bo jeśli jest refundacja, to musi lekarz podać swój jakiśtam numer-na pieczątce.
Wrocław:) to zdecydowanie moje tereny:) co to za lekarz...może się wybiorę;)

reklama
@dzol z acardem mozesz sie wstrzymac, albo bierz 2 lub 3x w tygidniu. Ja nie bralsm duzo a ostatnio w ogole. Mniejsza szansa na krwiaki.

@kas90 z czerwonej zrob porzeczke do mies. Jest smaczna.

Dziewczynki wrocilam z wizyty. Maluszek zyje, w ogole nie wspolpracowal na badaniach. Ogolnie dobrze wypadlismy i przeplywy i serduszko. Tylko szyjka 3,5 cm do kontroli. Teraz pedze spac

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry