reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Melduje sie po wizycie. Sluzowka ladna, pogrubiona. Przepraszam ze ide na latwizne i wklejam zdjecia ale troche duzo pisania [emoji6] za calosc 350 zl,to duzo?
Nast. Wizyta za 2 tyg.
1499776296-aaaaaa.jpeg
1499776302-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoł Kochana gratki. :-) :-)

Encorton 0.01???? To 1mg? Za mała dawka.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hmm na tych jednostkach sie nie znam ale mowił ze " dziesiątka" starczy.w razie czego mam jeszcze w domu z 5 opakowan.
Roxie kurde sztywny grafik masz, teraz jak pracuje to ok z tymi godzinami ale jak bede na zwolnieniu to o spaniu do 10 moge zapomniec ?

@dzol ja tylko wstaje na sniadanie z encortonem i zpowrotem do wyra. Jem na wpolsnieta. Na poczatku mialam przy lozku banana i zjadalam z zamknietymi oczami do encortonu a potem spac. Poradzisz sobie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoł Kochana ja nie wiem biorę tak jak mi dziewczyny pisały ;/ wstawałabym później ale na tarczyce musze brać na czczo i odczekać pół godz ;/ i zdarzyć przed 8 encorton no i musi być 12 godzin między acard a clexane i dupek też co 12h ;/ teraz jeszcze CHYBA w ciąży nie jestem to biorę od 16do25dc ale jak będę w ciąży to nie pośpię a pospać lubię ...

Dzol czemu doktorek nie dal ci na ryczalt? Pytalas??

Nie wiem czemu jedni daja luteine a inni dupka ale luteina jest tansza bo na r a dupek nie. Ja za luteine 100mg chyba 60tabl place 7zl a dupek 20tabl 27zl.

reklama
Do góry