reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 ja to normlanie jestem demon seksu heheh [emoji16]
A Ty masz zakaz od lekarza czy sie boisz o dzidzi?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ja jestem przed kolejnym okresem. Źle sie czuje bo jestem przeziębienia. Dzieci u mnie w pracy wyjeżdżają na wakacje nie które z nich choreluja. Piersi bolace nic mi się nie chce i dodatku zatoki zapchane :( masakra

@Funia90 w sumie....... mógłby;)
Ps. Mój facet wie, ze jestem pid wrażeniem, wiec wszystko w granicach i z umiarem... tak dla pośmiania się. - Sam mnue do niego wysłał, bo miał okazje z nim współpracować przy okazji jakiegoś filmu branżowego. I od razu zaznaczył, ze jedyny jego minus to nuestety fakt, ze jest zbyt przystojny. Wiec wszystko pozostaje pod kontrolą ukochanego :wink:
Marshia a skąd masz takiego lekarza? Bo ja też mam takiego na NFZ i chyba z 10 lat młodszego ode mnie :) Dziś byłam u niego i od razu sluz płodny w myslach :D bada mnie i mówi "z MOJEJ STRONY wszystko wygląda bardzo ładnie" :D myślałam że spadne z tego "konia" :D

@nafoczka moj niestety nie jest na NFZ. Trafiłam na niego jak zaszłam w 2 ciaze - chciałam kogoś, kto pracuje w szpitalu i akurat mój facet kręcił jakiś branżowy film dla projektu, w którym on pracuje. I trafiłam do prywatnego gabinetu.
Co do wieku byłam pewna, ze jest w moim , czyli koło 40 (Omg! ), ale jakoś teraz myślę, że jest pare lat młodszy. Obstawiam 4-5, czyli koło 35 ma pewnie.
A co fo NFZ - chyba powinnam sobie takiego tez znaleźć - żeby mieć clexane na refundację.

@nafoczka moj niestety nie jest na NFZ. Trafiłam na niego jak zaszłam w 2 ciaze - chciałam kogoś, kto pracuje w szpitalu i akurat mój facet kręcił jakiś branżowy film dla projektu, w którym on pracuje. I trafiłam do prywatnego gabinetu.
Co do wieku byłam pewna, ze jest w moim , czyli koło 40 (Omg! ), ale jakoś teraz myślę, że jest pare lat młodszy. Obstawiam 4-5, czyli koło 35 ma pewnie.
A co fo NFZ - chyba powinnam sobie takiego tez znaleźć - żeby mieć clexane na refundację.

To jak znajdziesz na NFZ fajnego to tez daj znać! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bea nie sprawdzalam recepty w gabinecie. Cieszylam sie ze wg przepisal. Bo moj gin na nfz chcial od hematologa albo genetyka zasw. o zakrzepicy. A ja tego nie mam. A ten wypisal bez niczego. Tylko powiedzial ze jak bedzie [emoji173]️ na nast. wizycie to zmniejszy dawke do 0,4. Martwie sie czy nie za malo. Ale moze doda acard... zastanawiam sie czy na wlasna reke juz teraz nie zaczac go brac ale nie chce przekombinowac.

reklama
Moj mi dawał ale że niby na żylaki :) jak zwał tak zwał ale były :)
Wczoraj jeszcze mi mówił ze "jestem niebezpieczna bo jajko 21mm" i ze za ta ciążę powinnam być dożywotnio zwolniona z wizyt, no i ze pod koniec ciąży bardziej by mi się psycholog przydał niż on (co zresztą jest prawda) ;) a ty skąd jesteś? :D
Bea nie sprawdzalam recepty w gabinecie. Cieszylam sie ze wg przepisal. Bo moj gin na nfz chcial od hematologa albo genetyka zasw. o zakrzepicy. A ja tego nie mam. A ten wypisal bez niczego. Tylko powiedzial ze jak bedzie [emoji173]️ na nast. wizycie to zmniejszy dawke do 0,4. Martwie sie czy nie za malo. Ale moze doda acard... zastanawiam sie czy na wlasna reke juz teraz nie zaczac go brac ale nie chce przekombinowac.

Ja miałam clexan 0.4 a acard weź sobie sama, myślę że nie zaszkodzisz a pomoc może :)

Do góry