Dziś w nocy też mnie dręczył taki sen. Potem mam schizy czy szyjka mi się nie skracaTez lubie pospac hehe[emoji4]
Dzis w nocy 9h a teraz 2h w dzien i same sny erotyki,boje sie isc spac wieczorem [emoji39]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Boje się i szczerze nie wyobrażam sobie tego, skoro sny mnie tak przerażają (a własciwie skurcze)@kas90 ja to normlanie jestem demon seksu heheh [emoji16]
A Ty masz zakaz od lekarza czy sie boisz o dzidzi?
Hej dziewczyny ja jestem przed kolejnym okresem. Źle sie czuje bo jestem przeziębienia. Dzieci u mnie w pracy wyjeżdżają na wakacje nie które z nich choreluja. Piersi bolace nic mi się nie chce i dodatku zatoki zapchane masakra
Marshia a skąd masz takiego lekarza? Bo ja też mam takiego na NFZ i chyba z 10 lat młodszego ode mnie Dziś byłam u niego i od razu sluz płodny w myslach bada mnie i mówi "z MOJEJ STRONY wszystko wygląda bardzo ładnie" myślałam że spadne z tego "konia"@Funia90 w sumie....... mógłby
Ps. Mój facet wie, ze jestem pid wrażeniem, wiec wszystko w granicach i z umiarem... tak dla pośmiania się. - Sam mnue do niego wysłał, bo miał okazje z nim współpracować przy okazji jakiegoś filmu branżowego. I od razu zaznaczył, ze jedyny jego minus to nuestety fakt, ze jest zbyt przystojny. Wiec wszystko pozostaje pod kontrolą ukochanego
marshia
Fanka BB :)
@nafoczka moj niestety nie jest na NFZ. Trafiłam na niego jak zaszłam w 2 ciaze - chciałam kogoś, kto pracuje w szpitalu i akurat mój facet kręcił jakiś branżowy film dla projektu, w którym on pracuje. I trafiłam do prywatnego gabinetu.
Co do wieku byłam pewna, ze jest w moim , czyli koło 40 (Omg! ), ale jakoś teraz myślę, że jest pare lat młodszy. Obstawiam 4-5, czyli koło 35 ma pewnie.
A co fo NFZ - chyba powinnam sobie takiego tez znaleźć - żeby mieć clexane na refundację.
Co do wieku byłam pewna, ze jest w moim , czyli koło 40 (Omg! ), ale jakoś teraz myślę, że jest pare lat młodszy. Obstawiam 4-5, czyli koło 35 ma pewnie.
A co fo NFZ - chyba powinnam sobie takiego tez znaleźć - żeby mieć clexane na refundację.
bertha
@nafoczka moj niestety nie jest na NFZ. Trafiłam na niego jak zaszłam w 2 ciaze - chciałam kogoś, kto pracuje w szpitalu i akurat mój facet kręcił jakiś branżowy film dla projektu, w którym on pracuje. I trafiłam do prywatnego gabinetu.
To jak znajdziesz na NFZ fajnego to tez daj znać!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoł
Bea nie sprawdzalam recepty w gabinecie. Cieszylam sie ze wg przepisal. Bo moj gin na nfz chcial od hematologa albo genetyka zasw. o zakrzepicy. A ja tego nie mam. A ten wypisal bez niczego. Tylko powiedzial ze jak bedzie [emoji173]️ na nast. wizycie to zmniejszy dawke do 0,4. Martwie sie czy nie za malo. Ale moze doda acard... zastanawiam sie czy na wlasna reke juz teraz nie zaczac go brac ale nie chce przekombinowac.
reklama
Moj mi dawał ale że niby na żylaki jak zwał tak zwał ale były@nafoczka moj niestety nie jest na NFZ. Trafiłam na niego jak zaszłam w 2 ciaze - chciałam kogoś, kto pracuje w szpitalu i akurat mój facet kręcił jakiś branżowy film dla projektu, w którym on pracuje. I trafiłam do prywatnego gabinetu.
Wczoraj jeszcze mi mówił ze "jestem niebezpieczna bo jajko 21mm" i ze za ta ciążę powinnam być dożywotnio zwolniona z wizyt, no i ze pod koniec ciąży bardziej by mi się psycholog przydał niż on (co zresztą jest prawda) a ty skąd jesteś?
Ja miałam clexan 0.4 a acard weź sobie sama, myślę że nie zaszkodzisz a pomoc możeBea nie sprawdzalam recepty w gabinecie. Cieszylam sie ze wg przepisal. Bo moj gin na nfz chcial od hematologa albo genetyka zasw. o zakrzepicy. A ja tego nie mam. A ten wypisal bez niczego. Tylko powiedzial ze jak bedzie [emoji173]️ na nast. wizycie to zmniejszy dawke do 0,4. Martwie sie czy nie za malo. Ale moze doda acard... zastanawiam sie czy na wlasna reke juz teraz nie zaczac go brac ale nie chce przekombinowac.
Podziel się: