reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nasza pyza. 1499018865220532256703.jpgważy juz ponad 5 kg i to na cycu .

Załączniki

• 1499018865220532256703.jpg
    1499018865220532256703.jpg
    703,5 KB · Wyświetleń: 132
Hej dziewczyny przepraszam że się nie odzywałam. Miałam imprezę z okazji 30 urodzin przygotowania i dużo pracy. Niestety zmiana kodu na 3 z przodu. Moja trzecia dziecina co poronilam urodzilaby się właśnie dziś miałabym wspaniały prezent. Jest mi ciezko z tym nawet się poplakalam. Zawsze mialam marzenie żeby pierwsze moje dziecko urodzić do 30-tego roku życia. Wszystkim życzę miłego wieczoru pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
@tęczowa89 moje gratulacje, przystojniaczek [emoji8]
@lamia78 pyza do schrupania [emoji56]
@marzycielka81 ja też dopiero zaczęłam się kłuć, mój brzuch wygląda na razie masakrycznie [emoji13]muszę dojść do wprawy[emoji56]. Jak robiłam zastrzyk trochę na siłę siniak murowany, ale gdy igła wchodzi gładko zostaje tylko mały punkcik.
@Liluli współczuję przeżyć, ale na całe szczęście jesteście cali [emoji4]
@tusia404 przykro mi, bolą te wszystkie niespełnione rocznice

Trochę prywaty, dziś po raz pierwszy słyszałam serduszko mojego szczęścia, całe 0,45 cm szczęścia, na razie i oby tak zostało wszystko jest OK [emoji173]
1499020209-aaaaaa.jpeg

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

FAJNA KSIĄŻKA POLECAM TO COŚ KOCHANE O NAS...
Na forum dla przyszłych matek wirtualnie spotykają się kobiety,które połączyła wspólna tragedia-poronienie.tworzą wątek,który staje się dla nich przestrzenią sacrum,miejscem,gdzie mogą się wyżalić,wygadać i wyrzucić z siebie wszystko,co nie pozwala wrócić do normalnego życia.W swojej małej grupie wsparcia czują,że są rozumiane.Nie znają się osobiście,ale są dla siebie znacznie większym oparciem,niż ich życiowi partnerzy.

Każda z tych kobiet jest inna,każda historia jest niepowtarzalna.Anna to zachowawcza katoliczka,Dominika-niezależna tłumaczka języka hiszpańskiego,zaś Mariola-nieco infantylna,lecz sympatyczna młoda mężatka.Łączy je to samo pragnienie-pragnienie zostania mamą i wypełnienia przytłaczającej ciszy pod sercem...

Załączniki

• 2017-07-02-20-45-09-.jpg
    2017-07-02-20-45-09-.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 89
FAJNA KSIĄŻKA POLECAM TO COŚ KOCHANE O NAS...
Na forum dla przyszłych matek wirtualnie spotykają się kobiety,które połączyła wspólna tragedia-poronienie.tworzą wątek,który staje się dla nich przestrzenią sacrum,miejscem,gdzie mogą się wyżalić,wygadać i wyrzucić z siebie wszystko,co nie pozwala wrócić do normalnego życia.W swojej małej grupie wsparcia czują,że są rozumiane.Nie znają się osobiście,ale są dla siebie znacznie większym oparciem,niż ich życiowi partnerzy.

Każda z tych kobiet jest inna,każda historia jest niepowtarzalna.Anna to zachowawcza katoliczka,Dominika-niezależna tłumaczka języka hiszpańskiego,zaś Mariola-nieco infantylna,lecz sympatyczna młoda mężatka.Łączy je to samo pragnienie-pragnienie zostania mamą i wypełnienia przytłaczającej ciszy pod sercem...
Znam tą pozycję [emoji7] szukając odpowiedzi na pytanie "dlaczego", jak poradzić sobie ze swoim bólem po poronieniach sięgałam właśnie po takie tytuły

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Lamia78 slodziutka [emoji11]

Matulka gratuluje [emoji173][emoji173]

Tusia404 ja tez zawsze chcialam miec 1 dzieciaczka do 30 moj T. mi to nawet obiecal i prawie sie udalo. Moze nie do 30 ale zaraz po.
Tobie tez sie niedlugo spelnia marzenia [emoji4]

Dzisiaj wyszlismy do domku. Dzwonilam do mojego gina i powiedzial zebym zostala w domu chyba ze sie zle czuje. W srode mam wizyte i wtedy zdecyduje co robimy.

reklama
Do góry