reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jezuuuu, aż mi włosy dęba stają jak czytam Wasze wpisy o zastrzykach... :eek::o:o:o
Nie wiem jak ja będę sobie je robiła :o:o:oo_Oo_Oo_O:oo::oo::oo::no2::no2::no2::no::no::no::no::angry::angry::angry::angry:

reklama
Nie chce was zadreczac wiec wole milczec. U nas ciezko. Mam nakaz lezenia bo czeste i bolesne skurcze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@teczowa89 gratulacje [emoji5]sliczny Synus[emoji5]

@matulkaa gratulacje ale cudownie[emoji5]

@lamia ja nie wiem czy ja nie mam twojego brzuszka lub @Avita ale cos mi sie kojarzy ,Ze @nafoczka tak wspominala[emoji4]

@Destino kochana absolutnie nas nie zadreczasz.
Martwimy sie o Was,lez kochana i musi byc dobrze ,dzidzius jest silny[emoji5]
Ten polip Cie wykonczy psychicznie bidulo[emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@lamia78 piękna <3 niech rośnie zdrowo :)
@tusia404 najlepsze życzenia z okazji urodzin :* jesteś młodą kobietą wszystko przed Tobą ! nie zawsze jest jakbyśmy chciały ale na pewno spełni się Twoje marzenie :)
@matulkaa piękny widok! cieszę się bardzo oby tak dalej :*
@Liluli dobrze że lekarz ma Cię pod kontrolą :)
@Gabiś cudny uśmiech ! tylko pozazdrościć :*
@burczuś mi nawet się nie robią siniaki tylko takie kropki jak pieprzyki , ale za to mam grudki pod skórą to chyba te zrosty , które znikają po czasie xD
@Destino przestań... pisz tu do nas bo się martwimy o Ciebie ! @Marthi ma rację

Dziewczyny która testuje w tym miesiącu ? :)

@lamia78 piękna <3 niech rośnie zdrowo :)
@tusia404 najlepsze życzenia z okazji urodzin :* jesteś młodą kobietą wszystko przed Tobą ! nie zawsze jest jakbyśmy chciały ale na pewno spełni się Twoje marzenie :)
@matulkaa piękny widok! cieszę się bardzo oby tak dalej :*
@Liluli dobrze że lekarz ma Cię pod kontrolą :)
@Gabiś cudny uśmiech ! tylko pozazdrościć :*
@burczuś mi nawet się nie robią siniaki tylko takie kropki jak pieprzyki , ale za to mam grudki pod skórą to chyba te zrosty , które znikają po czasie xD
@Destino przestań... pisz tu do nas bo się martwimy o Ciebie ! @Marthi ma rację

Dziewczyny która testuje w tym miesiącu ? :)
Ja:D,ale to wiesz;)

@Destino pisz co u Ciebie. Dziewczyny maja racje martwimy sie o Was.

Ja bym sobie sama chciala zrobic zastrzyk ale po prostu nie umiem. Chodz te robione przez meza tez wywoluja u mnie strach. Boje sie bolu. U mnie siniakow raczej brak ale bol straszny przy zastrzyku. Na tyle, ze zaczelam sie zastanawiac czy dam rade i czy to ogarne.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 ja tez nie daje rady robic sama,robi mi M,u mnie jest inaczej mniej boli jak wpuszczamy szybko,przetwstowalismy to.
Jak robil powoli to pieklo z 10 razy bardziej i mega bolalo az sie poplakalam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja nie wiem dziewczyny,jak robiłam sobie rok temu zastrzyki, to z ręką na sercu nic mnie nie bolało. Raz może zaszczypało? Czułam się nagle taka słaba,ale to ze względu na strach przed igłami. No ale żeby ból? nic a nic...:)

Do góry