reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jezuuuu, aż mi włosy dęba stają jak czytam Wasze wpisy o zastrzykach... :eek::o:o:o
Nie wiem jak ja będę sobie je robiła :o:o:oo_Oo_Oo_O:oo::oo::oo::no2::no2::no2::no::no::no::no::angry::angry::angry::angry:

reklama
Nie chce was zadreczac wiec wole milczec. U nas ciezko. Mam nakaz lezenia bo czeste i bolesne skurcze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@teczowa89 gratulacje [emoji5]sliczny Synus[emoji5]

@matulkaa gratulacje ale cudownie[emoji5]

@lamia ja nie wiem czy ja nie mam twojego brzuszka lub @Avita ale cos mi sie kojarzy ,Ze @nafoczka tak wspominala[emoji4]

@Destino kochana absolutnie nas nie zadreczasz.
Martwimy sie o Was,lez kochana i musi byc dobrze ,dzidzius jest silny[emoji5]
Ten polip Cie wykonczy psychicznie bidulo[emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@lamia78 piękna <3 niech rośnie zdrowo :)
@tusia404 najlepsze życzenia z okazji urodzin :* jesteś młodą kobietą wszystko przed Tobą ! nie zawsze jest jakbyśmy chciały ale na pewno spełni się Twoje marzenie :)
@matulkaa piękny widok! cieszę się bardzo oby tak dalej :*
@Liluli dobrze że lekarz ma Cię pod kontrolą :)
@Gabiś cudny uśmiech ! tylko pozazdrościć :*
@burczuś mi nawet się nie robią siniaki tylko takie kropki jak pieprzyki , ale za to mam grudki pod skórą to chyba te zrosty , które znikają po czasie xD
@Destino przestań... pisz tu do nas bo się martwimy o Ciebie ! @Marthi ma rację

Dziewczyny która testuje w tym miesiącu ? :)

@lamia78 piękna <3 niech rośnie zdrowo :)
@tusia404 najlepsze życzenia z okazji urodzin :* jesteś młodą kobietą wszystko przed Tobą ! nie zawsze jest jakbyśmy chciały ale na pewno spełni się Twoje marzenie :)
@matulkaa piękny widok! cieszę się bardzo oby tak dalej :*
@Liluli dobrze że lekarz ma Cię pod kontrolą :)
@Gabiś cudny uśmiech ! tylko pozazdrościć :*
@burczuś mi nawet się nie robią siniaki tylko takie kropki jak pieprzyki , ale za to mam grudki pod skórą to chyba te zrosty , które znikają po czasie xD
@Destino przestań... pisz tu do nas bo się martwimy o Ciebie ! @Marthi ma rację

Dziewczyny która testuje w tym miesiącu ? :)
Ja:D,ale to wiesz;)

@Destino pisz co u Ciebie. Dziewczyny maja racje martwimy sie o Was.

Ja bym sobie sama chciala zrobic zastrzyk ale po prostu nie umiem. Chodz te robione przez meza tez wywoluja u mnie strach. Boje sie bolu. U mnie siniakow raczej brak ale bol straszny przy zastrzyku. Na tyle, ze zaczelam sie zastanawiac czy dam rade i czy to ogarne.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 ja tez nie daje rady robic sama,robi mi M,u mnie jest inaczej mniej boli jak wpuszczamy szybko,przetwstowalismy to.
Jak robil powoli to pieklo z 10 razy bardziej i mega bolalo az sie poplakalam[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja nie wiem dziewczyny,jak robiłam sobie rok temu zastrzyki, to z ręką na sercu nic mnie nie bolało. Raz może zaszczypało? Czułam się nagle taka słaba,ale to ze względu na strach przed igłami. No ale żeby ból? nic a nic...:)

Do góry