Dziękuję Wam dziewczynki za wiarę w moje wyniki, ale póki co Szczęśliwego zakończenia nie będzie
Dodzwonilam się wreszcie po te wyniki-odbiera inna baba i powiedziała mi ze niestety brak hamowania. Zapytałam czy w takim razie jestem na 0 a Ona że do 15 nie piszą procentów wiec mogę mieć i 14 ale to i tak za mało. ... Powinam się chyba cieszyć że nie stymuluje znowu ale nie musze Wam chyba mówić że się załamałam kolejny raz
Chciałam chociaż 20 a tu lipa. ...
Rozmawiałam z tą koleżanka o której Wam pisałam. Jej już pozwolił się starać bo po II seriach ma 56 % chociaż ASA ani jej drgnely i stwierdził że w jej przypadku tylko inseminacja bo nie ominie przeciwciał. Dał jej encorton, acard, folik, dupka, CLO. Nie przepisał Clexane ale ona poronila tylko raz iz mutacji nic jej nie wyszło. Ale i tak szczesciara z niej
Iwo Witaj! Wlewy są podobno skuteczniejsze ale o wiele droższe od szczepień. Na mnie np limfocyty męża działają jak płachta na byka i dostaję teraz tylko od dawcy. Ta moja koleżanka spotkała dziewczynę która miała 9 serii szczepień czyli 18 szczepionek-dramat
Barbinko zadzwoń jutro po wyniki, powiedz że masz wizytę na dniach to pewnie też Ci poda
Misiejku na za Ciebie trzymam kciuki bo jutro masz Szczepienie, ale zobaczysz że będzie mniej bolesne
Guenevere no faktycznie lekarz sypnał taki tekst że nie poszła już bym do niego tak jak nie pójdę do tego mojego u którego poronilam 3 ciąże , bo tak samo totalnie jest pozbawiony empatii. ..