reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marthi ciesze sie, ze jestes zadowolona i powiem Ci ze zmienilas moje spojrzenia na dr Kubiaczyk i wiare w nia. Przyznam sie, ze nie wierzylam ze ona ma wiedze o witaminach metylowanych. Co do b12 ja mam ten z methylocibalamin z iherb. Trzymam kciuki za Was. Moja kolezanka zaszla
z jej pomoca w ciaze i jest tego juz w 20 tc.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 - dzięki za wiadomość i cieszę się, że odzyskałaś w nią wiarę. :) Powiem Ci, że byłam mocno zdziwiona, że była tak cierpliwa i miła odpowiadając na moją całą listę pytań... Siedzieliśmy tam z Mężem z godzine około, tak sobie myślę, więc pewnie wczoraj byliśmy trudnymi pacjentami, wymagającymi i upierdliwymi, ale płacąc te 250 zł chciałam to wykorzystać jak się da... Myślę, że pójdę jeszcze na konsultację do dr Wandelta, u którego byłam wcześniej i jak on powie mi to samo, co ona to chyba wrócę do niej i tam będę chciała się prowadzić... Ehh, muszę się teraz uspokoić i uwierzyć!!! ;)
Od mojej mamy też jedna znajoma jest po dwóch stratach tak jak ja i teraz donosiła oraz urodziła. Jakaś inna klientka też się tam leczy u niej i również wygląda bdb, więc może warto jej zaufać... Bogiem nie jest, wiadomo, sama to wczoraj powiedziała, ze z wadą genetyczną nie wygra, ale w jej opinii na podstawie badań, wyników i zaleceń odnośnie leków jestem w 100% przygotowana do działań....

Witam kochane

Ja juz po po śniadaniu zaliczyłam 3 frankfurterki pól kanapki z pomidorkiem i troche papryki także odżywiam się

@Destino to faktycznie a moze taki kurczak w marchewce na słodko to jest mieso takie bardziej gotowane i jak ja miałam takie mdłości to mogłam jeść. Wiesz dietetyk się przyda ale jak będziesz miala mdłości po większość rzeczach albo wstret to nic nie pomoże.

@Marthi kup ten tańszy bedziesz miała na ponad 2 miesiące a później ciąża ja nie brałam b12 w ciąży codziennie tylko 2,3 razy w tygodniu do 12 tygodnia. Będziesz brała encorton? fajnie ze jesteś zadowolona bo jak ma się już tego lekarza ktoremu się ufa ma się plan od razu lepiej na duszy

@Marthi dziękuję za informację :) ja właśnie wczoraj zamówiłam kolejne opakowanie z NOW ale tam pisze wasnie że :
Zawartość w 1 dawce
Witamina B12 (metylokobalamina) 1 mg (1000mcg)
Nie pisze nic o cyjanokobalminie ;/ to co oni oszukują ? to jak mogą tak pisać na opakowaniu skoro tyle kobiet to kupuje ;/

@Porzeczka1234 - Nie, wydaje mi się, że spróbuję bez encortonu... Jakoś trafiły do mnie jej argumenty, to, co i jak mówiła. Zobaczymy. Mam jeszcze trochę czasu... Wiesz, dziś stwierdziłam, że muszę zmienić nastawienie na pozytywne, takie idące bardziej do przodu. Tok myślenia muszę mieć inny, a nie stale wątpiący, narzekający, itd. Wiara czyni cuda, zatem zaczynam od avataru :) a niebawem, niech się dzieje wola Boża!!!! :)

@roxie123 - to pewnie Ty kupiłaś dobre opakowanie, nie to, co ja... ;) Zobacz, ja kupiłam takie:
Link do: NOW WITAMINA B12 100loz STRES NERWY DEPRESJA USA
a prawidłowe jest takie:
Link do: NOW FOODS METHYL B-12 100t METYLOKOBALAMINA STRES :)
Bądź spokojna :* Nie chcę wprowadzać zamieszania, ale może nie każdy jest tak uważny jak chociażby Ty czy Kas90 i moze się nadziać tak jak ja, czego lepiej unikać :) Sprawdźcie swoje opakowania po prostu i nie przejmujcie się jak są ok!!! :*

@Marthi ja bralam b12 1000 ug, ale to faktycznie jest b duza dawka. Genetyczka mowila, ze gdyby mi się cos działo, to zebym dzieliła na pol a nawet na 4.

@Destino, moze ci minie w 2 trymestrze jak mnie. Ja bym teraz mogła jesc wszystko na okrąglo :D
@roxie123, to masz dobre witaminy.

@Marthi strasznie sie ciesze ,ze masz diagnoze[emoji5]
Szkoda,ze mieszkam w Katowicach bo bym do niej poszla,ale do Poznania mi za daleko:/
Wade gentyczna to ma na mysli mthfr?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kas90 - czyli mówisz, że u mnie jak zaleciła 500ug to lepiej pozostać przy tej dawce? teraz mam i tak w wynikach krwi wit B12 ponad 900...
@Funia90 - wade genetyczną dziecka, ma na myśli. Ja miałam w II ciąży trisomię 16 chromosomu u dzieciątka i o to jej chodziło :* z Kato do Poznania faktycznie kawał drogi... jak jechałam tam dwa razy na lotnisko to myślalam, że ocipieje :p

Do góry