reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Marthi ciesze sie, ze jestes zadowolona i powiem Ci ze zmienilas moje spojrzenia na dr Kubiaczyk i wiare w nia. Przyznam sie, ze nie wierzylam ze ona ma wiedze o witaminach metylowanych. Co do b12 ja mam ten z methylocibalamin z iherb. Trzymam kciuki za Was. Moja kolezanka zaszla
z jej pomoca w ciaze i jest tego juz w 20 tc.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 - dzięki za wiadomość i cieszę się, że odzyskałaś w nią wiarę. :) Powiem Ci, że byłam mocno zdziwiona, że była tak cierpliwa i miła odpowiadając na moją całą listę pytań... Siedzieliśmy tam z Mężem z godzine około, tak sobie myślę, więc pewnie wczoraj byliśmy trudnymi pacjentami, wymagającymi i upierdliwymi, ale płacąc te 250 zł chciałam to wykorzystać jak się da... Myślę, że pójdę jeszcze na konsultację do dr Wandelta, u którego byłam wcześniej i jak on powie mi to samo, co ona to chyba wrócę do niej i tam będę chciała się prowadzić... Ehh, muszę się teraz uspokoić i uwierzyć!!! ;)
Od mojej mamy też jedna znajoma jest po dwóch stratach tak jak ja i teraz donosiła oraz urodziła. Jakaś inna klientka też się tam leczy u niej i również wygląda bdb, więc może warto jej zaufać... Bogiem nie jest, wiadomo, sama to wczoraj powiedziała, ze z wadą genetyczną nie wygra, ale w jej opinii na podstawie badań, wyników i zaleceń odnośnie leków jestem w 100% przygotowana do działań....

Witam kochane

Ja juz po po śniadaniu zaliczyłam 3 frankfurterki pól kanapki z pomidorkiem i troche papryki także odżywiam się

@Destino to faktycznie a moze taki kurczak w marchewce na słodko to jest mieso takie bardziej gotowane i jak ja miałam takie mdłości to mogłam jeść. Wiesz dietetyk się przyda ale jak będziesz miala mdłości po większość rzeczach albo wstret to nic nie pomoże.

@Marthi kup ten tańszy bedziesz miała na ponad 2 miesiące a później ciąża ja nie brałam b12 w ciąży codziennie tylko 2,3 razy w tygodniu do 12 tygodnia. Będziesz brała encorton? fajnie ze jesteś zadowolona bo jak ma się już tego lekarza ktoremu się ufa ma się plan od razu lepiej na duszy

@Marthi dziękuję za informację :) ja właśnie wczoraj zamówiłam kolejne opakowanie z NOW ale tam pisze wasnie że :
Zawartość w 1 dawce
Witamina B12 (metylokobalamina) 1 mg (1000mcg)
Nie pisze nic o cyjanokobalminie ;/ to co oni oszukują ? to jak mogą tak pisać na opakowaniu skoro tyle kobiet to kupuje ;/

@Porzeczka1234 - Nie, wydaje mi się, że spróbuję bez encortonu... Jakoś trafiły do mnie jej argumenty, to, co i jak mówiła. Zobaczymy. Mam jeszcze trochę czasu... Wiesz, dziś stwierdziłam, że muszę zmienić nastawienie na pozytywne, takie idące bardziej do przodu. Tok myślenia muszę mieć inny, a nie stale wątpiący, narzekający, itd. Wiara czyni cuda, zatem zaczynam od avataru :) a niebawem, niech się dzieje wola Boża!!!! :)

@roxie123 - to pewnie Ty kupiłaś dobre opakowanie, nie to, co ja... ;) Zobacz, ja kupiłam takie:
Link do: NOW WITAMINA B12 100loz STRES NERWY DEPRESJA USA
a prawidłowe jest takie:
Link do: NOW FOODS METHYL B-12 100t METYLOKOBALAMINA STRES :)
Bądź spokojna :* Nie chcę wprowadzać zamieszania, ale może nie każdy jest tak uważny jak chociażby Ty czy Kas90 i moze się nadziać tak jak ja, czego lepiej unikać :) Sprawdźcie swoje opakowania po prostu i nie przejmujcie się jak są ok!!! :*

@Marthi ja bralam b12 1000 ug, ale to faktycznie jest b duza dawka. Genetyczka mowila, ze gdyby mi się cos działo, to zebym dzieliła na pol a nawet na 4.

@Destino, moze ci minie w 2 trymestrze jak mnie. Ja bym teraz mogła jesc wszystko na okrąglo :D
@roxie123, to masz dobre witaminy.

@Marthi strasznie sie ciesze ,ze masz diagnoze[emoji5]
Szkoda,ze mieszkam w Katowicach bo bym do niej poszla,ale do Poznania mi za daleko:/
Wade gentyczna to ma na mysli mthfr?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kas90 - czyli mówisz, że u mnie jak zaleciła 500ug to lepiej pozostać przy tej dawce? teraz mam i tak w wynikach krwi wit B12 ponad 900...
@Funia90 - wade genetyczną dziecka, ma na myśli. Ja miałam w II ciąży trisomię 16 chromosomu u dzieciątka i o to jej chodziło :* z Kato do Poznania faktycznie kawał drogi... jak jechałam tam dwa razy na lotnisko to myślalam, że ocipieje :p

Do góry