reklama
@Porzeczka1234, pokaż zdjęcie. Czy to ty w zeszłym roku mialas arbuzy? Ja dzis ugotuję botwinkę z buraczkow od mamy <3 a jutro ruskie z boczusiem!
@Marthi, musisz sama zdecydowac kochana. Jak ci pisałam, ja brałam 1000, ale myslę ze 500 to tez nie jest mało i jesli tyle bys brała to nie musisz się bać. Wazne zeby jak najszybciej. A jaką masz homocysteinę przypomnij?
@roxie123, @burczuś, do dzieła:* mój jadł codziennie 2 brazylijskie(selen), dużą garsc pestek dyni(cynk) i kilka orzechów z mieszanki. A jak miał gorączkę to natychmiast dawałam ibuprom i chłodziłam letnim okładem wiecie co
@Marthi, musisz sama zdecydowac kochana. Jak ci pisałam, ja brałam 1000, ale myslę ze 500 to tez nie jest mało i jesli tyle bys brała to nie musisz się bać. Wazne zeby jak najszybciej. A jaką masz homocysteinę przypomnij?
@roxie123, @burczuś, do dzieła:* mój jadł codziennie 2 brazylijskie(selen), dużą garsc pestek dyni(cynk) i kilka orzechów z mieszanki. A jak miał gorączkę to natychmiast dawałam ibuprom i chłodziłam letnim okładem wiecie co
Wiem co czujecie, ja tak normalnie, bo w 3 cyklu zaszłam a co w głowie do tego czasu nienawymyślałam! I nad pozycją się głowiłam i dietą, a o częstotliwości i terminie przytulanek to już w ogóle ciągle rozmyslalam. Jak nie pękł mi pęcherzyk w jedynym monitorowanym cyklu to juz się w ogole przestraszyłam, że cos jeszcze z owulacją nie tak i świrowałam.
roxie123
Fanka BB :)
@kas90 wierzę ... ja w sumie podchodzę do wszystkiego na luzie ... tylko dopiero po planowaniu zaczyna się panika , czy się udało , żeby się nie przesilać bo żeby się zagnieździło dobrze jakby co , i odliczanie do testowania , wyszukiwanie sobie objawów... to jest niby normalne bo wiadomo jesteśmy po przejściach , ale najbardziej denerwuje to ,że niektórym przychodzi to jakby nigdy nic , jest czymś normalnym , na zawołanie...a tutaj tyle starań tyle nerwów i wszystkiego ;/ teraz znowu będę myśleć kiedy ta moja ov będzie ... bo cykl 29dni liczę
Marthi
Funia90
@Marthi tak chodzilo mi o to czy bralas w tamtej ciazy[emoji4]to moze ta wada dzidzi byla z powodu mthfr a teraz bierzesz witaminki to bedzie dobrze[emoji5]
Ja zaluje ,ze nie zbadalaam dziecka(nie jestem w stanie nazwac go plodem) po drugim poronieniu,przynajmniej bym weidziala czy bylo chore.
Ale w szpitalu mi odradzali,pewnie im sie nie chcialo,bo za duzo formalnosci.
Ja biore od pozytywnego testu clexane[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja zaluje ,ze nie zbadalaam dziecka(nie jestem w stanie nazwac go plodem) po drugim poronieniu,przynajmniej bym weidziala czy bylo chore.
Ale w szpitalu mi odradzali,pewnie im sie nie chcialo,bo za duzo formalnosci.
Ja biore od pozytywnego testu clexane[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
roxie123
Podziel się: