reklama
martaha123
Fanka BB :)
Owu była. Włączam dupka. [emoji4] i czekam... czekanie jest najtrudniejsze...
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
burczuś
Trzymam kciuki mocno mocno!Owu była. Włączam dupka. [emoji4] i czekam... czekanie jest najtrudniejsze...
U
użytkownik m
Gość
aaaa zapomniała bym matulka gratuluje bety teraz musisz być cierpliwa oby czas szybciutko leciał i spokojnie,
Destino cudownie że maluszek odpowiednich rozmiarów , to najważniejsze, jak to leci prawie 10 tc wow
Bea a u Ciebie który to już tc?
Witaj Aga86,
mała metypred 4mg możesz z dnia na dzień odstwić taka dawka jest bezpieczna także spokojnie
ja odstawiłam 8mg z dnia na dzien na polecenie dr P
Destino cudownie że maluszek odpowiednich rozmiarów , to najważniejsze, jak to leci prawie 10 tc wow
Bea a u Ciebie który to już tc?
Witaj Aga86,
mała metypred 4mg możesz z dnia na dzień odstwić taka dawka jest bezpieczna także spokojnie
agatush
Moderatorka
Trzymam kciuki za zastrzyk. Tak kochana dokładnie tak jak napisałaś. Powodzenia życzę i bezbolesnego zastrzyku, bo niestety na udzie czasem.bolą :-/ ale może u mnie to kwestia tego że już mam na nich zrosty :-/@nevergiveup, gratulacje, teraz trzymamy kciuki za dalszy rozwój:* Najważniejszy jest przyrost bety, nie sama wartość. Za 2 dni możesz sobie sprawdzić jak przyrasta (po 48 godz). Ja też w grudniu miałam plamienie implantacyjne w 6dpo, a beta wyszła negatywna, więc myśle, że wtedy też coś poszło nie tak.To ponoć często się zdarza.
@aga86, witaj, zapraszamy do forum:* Podziwiam, że wszystko przeczytałaś!!
@burczuś, buuu
@agatush, jutro pierwszy zastrzyk w udo robię, także dobrze, że jest filmik Powiedz mi kochana, igłę wbijam 45 stopni patrzac od góry na udo?
magda1208
@burczuś Rozbawiłaś mnie tym postem do łez.
@nevergiveup Gratuluję .
@tęczowa89 Powodzenia .
@ag86 Witaj.
@Destino Spokoju życzę.
@nevergiveup Gratuluję .
@tęczowa89 Powodzenia .
@ag86 Witaj.
@Destino Spokoju życzę.
Ostatnia edycja:
Wam zlecialo a dla nas ta ciaza jest niezwykle dluga. Zyjemy z dnia na dzien. M glownie slyszy o ktwi, ale 2x zobaczyl i sie przelakl. A to byly akurat te lepsze dni. Na szvzescie nauczylam sie odpoczywac i teraz juz godziny i dni nieco szybciej plyna. Tylko juz nie mam pojecia co jesc. Mieso ryby w ogole nie wchodza w gre. Kapusta kalafior brokuly tez nie. Jutro ide do dietetyka
A i pytanko, czy was tez swedza sutki?
A i pytanko, czy was tez swedza sutki?
U
użytkownik m
Gość
foczka psioche już wysłała na emeryturkę więc teraz wkręciła się w forumowe zapylanie,może będę kolejną zapyloną przez foczkę albo zapyloną na foczceTo i mi się marzy, mi! Jednak pozostanę przy statystycznej dwójce bo moja psiocha odmawia posłuszeństwa i sprawa jasna.
@Liluli @tęczowa grubaski ♡♡♡ juz niedługo
@Avita @Gabiś @lamia78 @Kitki i wszystkie mamusie przekazujcie dziewczynom jak najwięcej fluidów i dobrej energii. Wiem, że przy dzieciach ciężko ale wierzę w wasze moce
Czekamy na nowe kropeczki bo lista dawno nie aktualizowana
@czarna_mala wiem ze to juz koniec tej drogi i czeka cię nowa :*
@mickey* ja wiem, ja pamiętam, ja czuwam. .. ja czasu nie mam
@Destino będzie dobrze bo tak niedawno chciałaś u mnie być a tu popatrz!
@Porzeczka1234 @Funia90 @agatush @bea25ta jak się czujecie?
@susana wracaj do nas ♡
@marzycielka81 @dżoł @Czajak @iveo @ovli22 @pixi.nova @roxie123 @Marthi @MartaHa @magda1208 plan i do boju! Popatrzcie ile nas tu jest. Ja obiecałam temu Najwyższemu ze opiszę wam kiedyś moje świadectwo. Nie jestem zwolennikiem płacenia za modlitwę ale czuje ze nie podziękowałam jeszcze za cud. Uprzedze wcześniej zeby przeczytały te z was, które poczują ze to dla nich :*
reklama
bertha
Gratulacje!!Hej dziewczyny to ja- ta od kirów, genotypu AA
Chciałam się tylko pochwalic, ze pierwszy pierwszy pierwszutenki raz w życiu zobaczyłam dziś pozytywną betę. 11dpo - 13,85. Nie wiem czy to dużo czy mało, boję się cieszyć, ale dziękuję Bogu, że dane było mi zobaczyć pozytywną betę. Nie wiem czy to pomógł accofil (pierwszy cykl z accofilem) czy sterydy...nie wiem, ale tak bardzo chciałam się z Wami tym podzielić. 2 IUI nieudane a ten cykl był naturalny (no prawie bo stymulowany clo )
Dziewczyny, a ten accofil może być szkodliwy jak nie ma się potwierdzonych wskazań? Ja nie mam jak tych kirów zbadać a może jak ten accofil wezmę to magicznie zajdę, bo może to mój ukryty problem...?
Ma ktoś accofil na zbyciu? Ile się tego bierze?
Tęczowa, kciuki żeby synek szybko się zdecydować dołączyć do mamusi po drugiej stronie brzusia. A ty co wolisz - cc czy SN?witam
dzięki za wywołanie . Ja z niecierpliwością czekam końca i mam nadzieję, że nastąpi już niebawem. Dzisiaj 36+6 i mam fatalny dzień, sama nie wiem gdzie sobie znaleźć miejsce. Proszę synka by już wychodził do nas, bo na niego czekamy i zacząć nowy etap Miała być cc, a nadal żyję w niepewności, bo lekarka robi mnie krótko mówiąc w ciula. Może w piątek łaskawie się określi...
każdą z osobna pozdrawiam, pamiętam i czytam na bieżąco.
Ok, tak zrobię@bertha przestaw zegarek z opóźnieniem na 9 miesięcy.
Ja miałam odstawić 16mg z dni na dzień. Miałam później 3 dni okropnych boli stawów i ogólne rozbicie masakryczne. Nie wiem czy to po tym ale tak przypuszczam. Nigdy czegoś takiego wcześniej nie miałam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: