reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka, no to smutno faktycznie :(
@bea25ta, dlatego ja się nie udzielam w listopadówkach już, bo brały mnie nerwy :p
@Porzeczka1234, może nie wyswietlił ci się post do Ciebie. Pytałam kiedy odstawiasz encorton:* ja dziś łyknęłam pierwszą ćwiartkę i w pt konczę! Poza tym czuję się bardzo dobrze. Mała fika. Przypomnij kiedy masz połowkowe.
@Avita, małe cudeńko<3
Staraczki kochane (a jest was teraz duzo), przykro mi, że testy nie pokazały dwóch kreseczek :(
@matulka, to czekamy na usg:*
@agatush, to znowu wizytujemy w ten sam dzień :D ja też małą czuję bardzo często i zastanawiam się kiedy ona w ogole spi?!

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dzisiaj biel, takze juz koniec nadziei. Cyce juz przestają boleć, powoli zaczyna sie ćmienie brzucha na @. Powinna być dzisiaj lub jutro.

@kas90 kochna przepraszam może przeoczyłam posta dzis mam 18+2 i do piątku biorę połóweczkę a od soboty do wtorku będę brała ćwiartkę i kończę boję się dłużej brać mocznik i kreatynina wyszły mi poza normą to przez encorton reszta prób watrobowych i nerkowych jest ok. Kasiu polówkowe mam 5.07 będziecie to 21 tydzień dokładnie z om 20+4
Ps piękną girka

@bertha całuję

To może też się dowiesz kto tam mieszka w brzuszku, chociaż i tak wiadomo, że nam to bez roznicy czy chłopczyk czy dziewczynka. Ale fajnie jest wiedzieć, bo już tak osobowo można się do dziecka zwracac:)

Zgadza się Kasiu wczoraj mama moja mówi a może niech Ci nie mówią będziemy mieli niespodziankę w sumie fajnie ale później myślę sobie jak ja wytrzymam. Mąż mnie pyta jak myślisz kto siedzi w brzuszku a ja do niego bardzo głodna dziewczynka :D

Dziewczyny wyszła mi homocysteine 9. Wiem że się zbija buraczkami tylko nie jestem pewna czy surowe czy gotowane to wszystko jedno? @kas90 Ty chyba coś o Tym pisałaś?
Ale chyba też witaminami B.
Czy w przypadku braku mutacji MTHFR jest sens brania metylowanych B? Ogólnie one mają większe dawki niż polskie niemetylowane B complex.

I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn które się szczepia jadę zrobić 1 raz na własną rękę przed wizyta u immuno allo mlr.
Czy do tego też trzeba/warto zrobić test cytotoksyczny i nk?

reklama
Dziewczyny wyszła mi homocysteine 9. Wiem że się zbija buraczkami tylko nie jestem pewna czy surowe czy gotowane to wszystko jedno? @kas90 Ty chyba coś o Tym pisałaś?
Ale chyba też witaminami B.
Czy w przypadku braku mutacji MTHFR jest sens brania metylowanych B? Ogólnie one mają większe dawki niż polskie niemetylowane B complex.

I jeszcze jedno pytanie do dziewczyn które się szczepia jadę zrobić 1 raz na własną rękę przed wizyta u immuno allo mlr.
Czy do tego też trzeba/warto zrobić test cytotoksyczny i nk?
@iveo ja nie mam mutacji, a zaczynałam z homocysteina około 15. Moja gin kazała mi brać witaminy metylowane które teraz w ciąży też kontynuuje. Teraz homocysteine mam na poziomie 3,8.

@kas90 no widzisz :-D często u nas te wizyty wypadają w tym samym czasie :-) to dobry znak Kochana :-D

@Porzeczka1234 ja też mówiłam mojemu M że wiem że w środku jest córką... I chociaż wszyscy mu mówili że syn i mnie cały czas mówią że nie wyglądam na córkę to będzie Michalina ;-) no chyba że w 30 tygodniu nagle jej coś wyrośnie. Wiadomo że nieważna płeć, ale tak jak @kas90 pisze - fajnie zwracać się do tego Maleństwa już tak bardziej personalnie :-)

Do góry