reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej moze cos przegapilam jak tam nasze testujace?? @bertha zrobila sie kreseczka mocniejsza czy znikla??

@burczus a u ciebie jest jakas klarownosc sytuacji??

Na grudniowkach narzekaja dziewczyny Ze biegac nie moga i placza przez to a ja sluchac tego nie moge
Wczoraj byl test bialy.dziś nie testowałam.okresu jeszcze brak. Takze oczekuję.:(

reklama
Hej moze cos przegapilam jak tam nasze testujace?? @bertha zrobila sie kreseczka mocniejsza czy znikla??

Na grudniowkach narzekaja dziewczyny Ze biegac nie moga i placza przez to a ja sluchac tego nie moge

No to maja zajebisty problem !

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

U mnie dzisiaj biel. Wiec tamto to zmyła była. Nie pierwsza, nie ostatnia.. @ jutro albo pojutrze. Ale nie tracę nadziei na cud!! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No patrz.... To tak jak ja nie mogę słuchać niektórych na wrzesniowkach.... Czuję się tam trochę jak Alien :-p

Nadal trzymam za Was kviuki dziewczyny. Czytalam bloga o nieplodnosci i inv i ostatnio dziewczyny czekajace na pobieranie jajek zaliczyly wpadki choc latami nie mogly zajsc i tego Wam zycze.

Ja jutro jade do chanika z juz mam dosc mojego auta jak sie zaczelo sypac to skonczyc nie moze i pochlania tyle co pewnie juz 1/4waryosci.Plakac mi sie chce ale czytalam,ze nie mozna sie zloscic i denerwowac bo w 15tyg dziecko tez sie smuci i odczuwa moje emocje eeh taki maly i juz musze go oszukiwac.

@magda1208 dziękuję ze mnie wywołujesz to miłe u mnie w porządku dziś dzidziuś nie pukał w brduszek nie powiem o czym myślałem wzięłam dedektor serce bije więc i mnie ulżyło. Kiedy testujesz? Coś w tym tygodniu jeśli się nie mylę

@susana odezwij się proszę strasznie się martwię wszystko u was dobrze?

@matulkaa super ze beta rośnie cieszę się bardzo

@Liluli @kas90 @agatush @Funia90 @Destino jak się czujecie?

@bertha @burczuś bardzo mi przykro

@nafoczka dużo zdrowia dla Wikusia

@ovli22 kochana nie odkladaj starań tyle walczyłaś czas urzeczywistnić marzenia o dziecku

@dżoł kochana jak u Ciebie

Dziewczyny przepraszam ze do wszystkich postów się nie odniosę ale strasznie dużo muszę nadrobić

Za wszystkie starające które pominełam trzymam kciuki za diagnozujące szybkiego zielonego swiatła a brzuchatki całuję w brzuszek

@bea25ta jak powiedziałam o tym mężowi ze dzidzia też smutna bo mama smutna to cały czas pytał jak się czujesz smutna jesteś a mnie się śmiać chciało

Ostatnia edycja:
reklama
Pozdrawiam Was dziewczyny, staram się czytać na bieżąco ale z czasem teraz to duuużo trudniej!! No i hormonu buzują!! Eh co tam będę pisać, same zobaczycie!! A skurcze mam takie nie raz, że ryczę z bólu!!! Ale to nic bo moja Perełka jutro kończy 4 tygodnie:-)
W ciąży czas się dłuży a teraz galopuje!!!!!
Jest tylke nowych dziewczyn na forum!!! Wszystkim, które wciąż czekają życzę spełnienia tego jednego marzenia!!!
@susana daj znać co u Ciebie!!?? Myślę o Tobie!!!
@bertha o Tobie też myślę!!
@bea25ta w tym roku chyba w Czewie też się nie spotkamy - Ty z brzucholem a ja z dzidziolem!!!!!
Nie wiem jak to dalej będzie ale pewnie czas pożegnania z forum niestety zbliża się! Nigdy nie zapomnę ile dostałam od Was wsparcia, wiary że się uda i nadzieję!!!!
Buziaczki dla wszystlkich!!

Ostatnia edycja:
Do góry