reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczynki witam się po weekendzie :-) mam trochę postów do nadrobienia :-)

@roxie123, tusia404 przykro mi, że w tym cyklu się nie udało
@bertha, @burczuś póki @ nie przyszła jest nadzieja :-)
@magda1208 w końcu i tobie musi się udać, mocno trzymam kciuki za wszystkie staraczki
@Porzeczka1234, super że wszystko OK [emoji173]
@Avita, asia669 cudne kruszyny [emoji8]
@mała79 kciuki za test LTC
@bea25ta u nas P. wogóle nie namawiał na procedurę. Ale był realistą jeśli chodzi o moją rezerwę, a tu taka niespodzianka. Całe szczęście nie wszystko da się wytłumaczyć racjonalnie, a twoja historia jest dla mnie przykładem, że cuda się zdarzają [emoji7]
@nafoczka życzę zdrowia
@kas90 stopa marzenie

U nas chyba dobrze :-) beta rośnie ładnie :-) przyrost prawie o 150% w 48h skoczyła na 127,9 w 27 dc. Za tydzień podglądanie pęcherzyka

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pozdrawiam Was dziewczyny, staram się czytać na bieżąco ale z czasem teraz to duuużo trudniej!! No i hormonu buzują!! Eh co tam będę pisać, same zobaczycie!! A skurcze mam takie nie raz, że ryczę z bólu!!! Ale to nic bo moja Perełka jutro kończy 4 tygodnie:-)
W ciąży czas się dłuży a teraz galopuje!!!!!
Jest tylke nowych dziewczyn na forum!!! Wszystkim, które wciąż czekają życzę spełnienia tego jednego marzenia!!!
@susana daj znać co u Ciebie!!?? Myślę o Tobie!!!
@bertha o Tobie też myślę!!
@bea25ta w tym roku chyba w Czewie też się nie spotkamy - Ty z brzucholem a ja z dzidziolem!!!!!
Nie wiem jak to dalej będzie ale pewnie czas pożegnania z forum niestety zbliża się! Nigdy nie zapomnę ile dostałam od Was wsparcia, wiary że się uda i nadzieję!!!!
Buziaczki dla wszystlkich!!

A co malutka ma taką minkę nie teges? Avito jakby co będę pod dzwonem :p hehehe świrku nie ma jak babki się dogadają ;p. Odejście z forum rozumię i fajnie było ,że byłaś :D

Jako asystenka @susana mogę Wam napisać ,że u niej już lepiej mała siedzi w brzuszku a nasza Queen będzie próbować jutro skokietować wargami i ustami ordynatora ,żeby wypuścił ją do domu

Cześć dziewczyny :*
Na wstępie dziękuję wszystkim z ciepłe słowa ... każdą z osobna ściskam mocno :* Bardzo wazne jest dla mnie wsparcie :* same wiecie jak to jest z tym wszystkim ...po prostu czasami człowiek nie daje rady z emocjami i sam z sobą .
Fakt faktem nie wmawiałam sobie ,że od razu się uda po tym wszystkim po tych zabiegach i wg < mimo , że miałam ciche nadzieje bo zawsze się udawało za pierwszym razem > ale po wynikach wiedziałam , że była ov i serce mnie bolało co mogło pójść nie tak :< no ale cóż ... z żalem ale do przodu ... @ dalej nie ma dla ostateczności zrobiłam test w dniu @ ale negatyw więc czekam na wredote ;/ Mam nadzieję że w nowym cyklu bedzie ov . Bede żyć :p

@asia669 śliczny gagatek :*
@marzycielka81 przykro mi :< następnym razem będzie dobrze :*
@kas90 powodzenia dla siostry i szczęśliwego rozwiązania :) śliczna nóżka :* do zacałowania :)
@tusia404 wiem...smutne to , bo jednak człowiek oczekuje z cyklu na cykl ;/ ale w końcu załapie i u nas :*
@burczuś @bertha 3 mam kciuki , moze jeszcze się pojawią II :* natura jest naturą nie przewidzisz :)
@Gabiś zdrówka dużo Wam życzę :*
@mała79 o jejeu ... nie wyobrażam sobie bez znieczulenia :O a czemu oni nie chcą Ci go dać ? pierwsze słysze wg , ze można tak na żywca :O biedna :*
@Porzeczka1234 wszystkiego dobrego dla Was :* a M dobrze ,że się troszczy , bardzo prawidłowo :)
@Avita śliczna dzidzia ! :)
@matulkaa pięknie beta rośnie oby tak dalej:*
@nafoczka doczytałam właśnie ,że u Was dalej nie wesoło ;/ zdrówka i siły ;** niech uciekają te chorubska niedobre !
@Funia90 prenatalne coraz bliżej :* będzie wszystko tak jak trzeba :)

Teraz czekanie na kolejny cykl eh znowu czeekanie ;/ Tak wg to jesteśmy na etapie malowania / meblowania w nowym domku , wczoraj skończyli mi kuchnię i jestem wręcz zakochana w niej :) wszystko byłoby fajnie tylko tak chodziłam po tym domu i sobie myślałam dla kogo to wszystko ...co jeśli ten dom będzie pusty i nie będzie w nim śmiechu dziecka :< ... w tamtym roku jak byłam w ciąży wyobrażałam sobie pokoik dla dzidziusia wczoraj do niego weszłam i tylko pomyślałam puste ściany tak jak i ja :< no i same wiecie ... ciężko wyjść na prostą jak wszystko wbrew tobie .
Ale nie daję się zbieram powoli w całość

Dziękuję dziewczyny za wsparcie i zainteresowanie :**

Załączniki

• upload_2017-6-18_19-50-26.png
    upload_2017-6-18_19-50-26.png
    124 bajtów · Wyświetleń: 69
Porzeczka dziekuje za wywolanie. Czytam Was z krzakow. U mnie dzis 5 dc. Clo i zastrzyk nic nie daly. Teraz znowu biore, za tydzien ide na usg czy cos uroslo no i znowu probujemy. Zastanawiam sie nad iui w tym cyklu. Duzo z tym zachodu/badan ? Czy mozna "z marszu" zrobic?

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 kochana trzymaj się wiem to wyobrażenia pokoiku to jest straszne my też w zeszłym roku kupiliśmy duze mieszkanie i w nim też jest pokoik czekamy na cud dziecka czego i Tobie życzę ściskam Cię

@dżoł kochana nie powinno się robić tego z marszu przedewszystkim powinnaś zrobić wymaz na czystość drożność jajowodów i kilka badań. Ja powiem tak moja koleżanka robiła bez tego co wymieniłam wydała 5 tys bo 5 prób i okazało się ze jajowody niedrożne dziecka nie bylo zrobiła drożność jajowodów po 10 latach jest w ciąży w 38 tygodniu czekamy na małą

@magda1208 czekam na twój test oczywiście pozytywny

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 dziękuję :-* u nas ok :-* powoli się toczymy. Czekam. Niecierpliwością na wizytę 27.06 bo będzie USG i zobaczymy ile Mała wazy i mierzy. Mam wrażenie że brzuch rośnie mi z dnia na dzień [emoji23] ale narzekać nie będę :-* doskonale rozumiem Twój niepokój. Ja czuję Mała prawie non stop, ale jak się uspokaja na dłuższy moment to detektor idzie w ruch...

@susana cieszę się że u Ciebie lepiej :-*

@nafoczka - ZDROWKA ZDRÓWKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWKA

@Funia90 łez kochana i odpoczywaj, wszystko musi być dobrze.

@kas90 :-*
@bea25ta zobacz jak ten czas szybko leci i ile już za Tobą.
@roxie123 uszy do góry Kochana... I do Ciebie uśmiechnie się słońce i będziesz mama :-*

@Avita - słodka Kruszyna :-)

@matulkaa kciuki mocno zaciśnięte za Twoje szczęście.

@magda1208 za Twoje testowanie też kciuki.

@Liluli @Destino czekamy na znak :-*

@dżoł głową do góry

@ovli22 próbuj - jak nie teraz to kiedy?

Wszystkie mocno całuje i pozdrawiam!!! Te niewymienione również!!!

Hello,
witam Was dziewczynki po małej przerwie, staralam się czytać dziś nadrobiłam trochę, brak weny do pisania i wogóle bleee
@susana cieszę się że już lepiej się czujecie, dbaj o małą co by w brzuszku jeszcze pobyła niech się nie spieszy do wyjścia raptuś
@nafoczka wspólczuje i dużo siły Ci życzę kochana i zdróweczka 4 all, napisz mi kiedy już będziecie wyzdrowiali to wsiądę w karocę i się wkońcu spotkamy:)
@Avita teraz czas abyś poświęciła się małej, szkoda jak kolejne osoby się zegnają z forum ale cóż dobrze że to takie rozstania za sprawą malutkiego bąbla, które pochłania dużooo czasu, buziaki dla córci
dziewczyny jest Was trochę nowych przepraszam ze się nie odniosę do postów ale hashi mi wyjada info co czytam także wybaczcie :poby każdej forum pomogło
@funia gratuluje serducha
@kas90 fantastyczna girka:Dfajnie musi smyrać mamcie po brzuszku
u mnie nic nowego biorę dalej metkę końcem m-ca jadę do dr P kuknąć co z jajcami czy się opierdzielają czy ostro harują żeby i menżuś ostro popracował, i kolejny intralipidek,
burczuś po wlewach badałaś choć raz poziom nk?

Hello,
witam Was dziewczynki po małej przerwie, staralam się czytać dziś nadrobiłam trochę, brak weny do pisania i wogóle bleee
@susana cieszę się że już lepiej się czujecie, dbaj o małą co by w brzuszku jeszcze pobyła niech się nie spieszy do wyjścia raptuś
@nafoczka wspólczuje i dużo siły Ci życzę kochana i zdróweczka 4 all, napisz mi kiedy już będziecie wyzdrowiali to wsiądę w karocę i się wkońcu spotkamy:)
@Avita teraz czas abyś poświęciła się małej, szkoda jak kolejne osoby się zegnają z forum ale cóż dobrze że to takie rozstania za sprawą malutkiego bąbla, które pochłania dużooo czasu, buziaki dla córci
dziewczyny jest Was trochę nowych przepraszam ze się nie odniosę do postów ale hashi mi wyjada info co czytam także wybaczcie :poby każdej forum pomogło
@funia gratuluje serducha
@kas90 fantastyczna girka:Dfajnie musi smyrać mamcie po brzuszku
u mnie nic nowego biorę dalej metkę końcem m-ca jadę do dr P kuknąć co z jajcami czy się opierdzielają czy ostro harują żeby i menżuś ostro popracował, i kolejny intralipidek,
burczuś po wlewach badałaś choć raz poziom nk?
No nie badałam. Badałam interleukiny,ktore tez są ważne po wlewach.i reagowałam po nich super.

reklama
@roxie123 Doskonale Cie rozumiem. My kupilismy dzialke i zaczynamy projekt i budowe.. Strasznie mi ciezko, ciagle mysle po co to wszystko jak jestesmy sami.. Chce wierzyc, ze bedziemy rodzina. Zawsze marzylam o trojce dzieci, teraz chcialabym chociaz jedno.. Kochana kiedy ostatnie poronienie mialas? Jezeli moge podpytac jak sie teraz leczysz? Ja poronilam kilka dni przed wielkanoca a wczesniej kilka dni przed Wigilia.. generalnie juz nie zajde w ciaze w okolicy swiat.. mam mega uraz.. Teraz planujemy staranka na sierpien. Glowa do gory @roxie123 zobaczysz uda sie ! :)

Do góry