reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 to czekamy[emoji5]ja mam aplikacje na telefon i bez problemu sie tutaj dodaje prosto z galerii telefonu[emoji4]

@tusia404 bardzo mi przykro[emoji22]
Trzymam kciuki za nastepny cykl

@martaha123 dziekuje ,ze zajrzalas[emoji4]hmm u Ciebie rzeczywiacie inne normy,ale przynajmniej latwa interpretacja bo jestes za widelkami[emoji4]i to wcale nie malo.
Zapytam jeszcze raz lekarza jak bede na wizycie bo jestem ciekawa czy ten wynik jest ok czy nie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
28dc test biały:/ czekam na okres:(
To był 6ty cykl po szczepieniach. Ja nie wiem co dalej. Nie chce mi sie już badać, doszczepiać:/
Bleee

Chciałam wrzucić, ale nie mogłam wgrać zdjęcia do mojego albumu, nie wiem dlaczego (nie umiem inaczej dodać zdjecia nie wgrywając wcześniej do albumu:D) :( Myslałam, że przepełniony i pousuwałam stare zdjęcia, ale nie pomogło. Może @nafoczka poratuje i wrzuci zdjęcie stópki, które jej wysłałam?:D

@asia669, chciał mamie zakupy ułatwić:D
Zakochana ciocia ♡ wszystkim ciociom
received_1490463967678392-1.jpg

Piękny widok Kasiu :*

Ps Hej. My dziś po lekarzu. Wikus jeszcze ma czerwone gardło i uszy wiec leczenie trwa no i nowe leki ale jest ciut lepiej

Załączniki

• received_1490463967678392-1.jpg
    received_1490463967678392-1.jpg
    62,4 KB · Wyświetleń: 550
Ojej jaka slodziakowa stopka[emoji7]
Pewnie mocne kopniaki daje[emoji16]

@nafoczka zdrowka dla Was noz ile mozna chorowac i to o tej porze roku

Kochana a jak wizyta w pracy?

Ja nie widzę zdjęcia :-(

EDIT : już widzę [emoji7][emoji7]
W pracy każdy stoi we właściwym kącie ;)

Ojej jaka slodziakowa stopka[emoji7]
Pewnie mocne kopniaki daje[emoji16]

@nafoczka zdrowka dla Was noz ile mozna chorowac i to o tej porze roku

Co do chorowania to jest niby tak ze uszy leczy się bardzo długo a odrzucając fakt ze dopiero ten lekarz (prywarnie) zrobił to jak należy to trzeba jeszcze dodać parę dni. Pierwsze leczenie piszpitalne było za krotkie (ponoc) do tego bardzo źle znosi ząbkowanie wiec jeszcze antybiotyk ma 5-6 dni

reklama
Do góry