reklama
@Funia90 i dobrze robisz ze nie odstawiasz clexanu. Trzymaj sie Kochana i leez.
@kas90 moj tez juz pitolka pokazal w 12tc.
@nafoczka [emoji8]
poza tym ze straszna ze mnie beksa i moj T.mi caly czas powtarza ze urodze malego placzka to czuje sie swietnie. Nic mnie nie boli,Szymus sie wierci i odliczamy tygodnie do konca [emoji4]
Jak Wikus,zdrowy juz? [emoji8]
@nafoczka [emoji8]
poza tym ze straszna ze mnie beksa i moj T.mi caly czas powtarza ze urodze malego placzka to czuje sie swietnie. Nic mnie nie boli,Szymus sie wierci i odliczamy tygodnie do konca [emoji4]
Ajc nawet nie wiesz jaki jest dzielny i jaka ma skuta pupcie... tule go, pieszcze go i kocham go nad życie ♡ jeszcze dwa dni musi to znieść, a tak ogólnie to jest ok@Funia90 i dobrze robisz ze nie odstawiasz clexanu. Trzymaj sie Kochana i leez.
@nafoczka [emoji8]
Ja tez placzliwa byłam i śpiąca non stop. Korzystaj z tego bo dluuugo a raczej nigdy tyle się już nie wylezysz :*
Polecam życiowy artykuł z naszego bb
Link do: Wygląda, że mali chłopcy potrzebują innego podejścia rodzicielskiego. Badania
U mnie wywołał uśmiech
Ajc nawet nie wiesz jaki jest dzielny i jaka ma skuta pupcie... tule go, pieszcze go i kocham go nad życie ♡ jeszcze dwa dni musi to znieść, a tak ogólnie to jest ok
Ja tez placzliwa byłam i śpiąca non stop. Korzystaj z tego bo dluuugo a raczej nigdy tyle się już nie wylezysz :*
Polecam życiowy artykuł z naszego bb
Link do: Wygląda, że mali chłopcy potrzebują innego podejścia rodzicielskiego. Badania
U mnie wywołał uśmiech
Biedny Wikus..ale najwazniejsze ze pomaga i juz jest lepiej [emoji4]
Wiem Kochana ze ciezko bedzie jeszcze kiedys tyle lezec ale na ten moment mam dosc [emoji27][emoji4]
No ale wazne ze moj maluszek zdrowo rosnie [emoji6]
bertha
Fanka BB :)
Marzycielka, ja tez miałam bolesne stosunki i badanie usg czasem mnie pobolewa - to ze zrostów. Jak biorę czopki Distreptaza to mi zrosty rozpuszcza i nie boli a sexy o niebo lepsze. Wciąż - u mnie te zrosty to nie endomenda.Marthi nie wiem kiedy ide do Kubiaczyk. Mam isc za tydzien na kontrole. Jesli okaze sie, ze to cos nadal tam jest wtedy zapisze sie do Kubiaczyk.
Bertha ja nie mam obfitych miesiaczek. Ale od kilku cykli 1 dwa dni boli mnie w prawym boku. Mialam w 2016 roku laparoskopie teraz w lutym hsg. Nic nie wyszlo. Kilku lekarzy mialo podejrzenia swego czasu bo mialam bolesne wspolrzycie i bolalo mnie przy badaniu usg. Ten wczorajszy lekarz na usg wypatrzyl. Prawda jest taka, ze chcemy sie starac w tym miesiacu. I teraz nie wiem jak to ugryzc. Czy jesli to endomenda i ta torbiel tam jest to czy mam szanse? I czy jest sens to za tydzien kontrolowac? Przy okazji monitoring owu zrobie. Czy to sie kontroluje po jakims czasie.
Asia witaj bardzo mi przykro
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym się normalnie starała na twoim miejscu bez stresu, jest szansa na ciąże. Ja z torbielą zaszłam.
Trzymam kciuki żeby się zmniejszała, natomiast u mnie się powiększała z miesiąca na miesiąc. A miałam ja jakieś 2 lata.
Funia, wg mojego gina bardzo ważne jest żeby nie podkurczac nóg bo wtedy krew wybija do narządów rodnych, wiec krwiak rośnie.Czesc dziewczynki melduje sie z lozka[emoji4]mam pyatnie do Was.
Czy ja moge lezec w kazdej pozycji,czy tylko na wznak?
Czy np moge na boczku,w pozycji polezacej z poduchami pod glowa,lub z podkurczonymi nogami?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Także jakkolwiek leżysz, staraj się nie blokować przepływu krwi - czyli nie zginąć nóg.
Oj @bea25ta nie chciałabym teraz tej drugiej opcji....Byłoby to z mojej strony skrajnie nieodpowiedzialne, póki nie mam pełnej diagnozy od lekarza postawionej, metody leczenia itd... Chyba zesrałabym się ze strachu tak naprawdę i umarła na zawał! Niech już się zacznie ta comiesięczna gehenna, mam takie wybuchy dziś gorąca, że aż mi się słabo robi! Musi nadejść ten okres i to szybko!!!
Marthi, to może zamiast się stresować siknij na test żeby ewentualnie włączyć leki...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A my dzisiaj caly dzien krwawimy. Na szczescie babel lepiej sobie z tym radzi niz ja. Najwazniejsze ze zyje. Teraz musze sie odstresowac, bo sama zrobie mu krzywde. Wybaczcie, ze nie odniose sie do postow. Marzycielka obiecuje ze odpisze ci o endomendzie. Nic nie zwlekaj i staraj sie. Jak ma zaskoczyc, to zaskoczy.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
Fanka BB :)
@Destino powodzenia :* będzie dobrze ! odpoczywaj duzo
@burczuś to super że była ow ! może będziemy testować razem bo ja miałam w niedziele 3mam kciuki żeby zaskoczyło
@Marthi też bym dla pewności zrobiła teścik , tak dla spokoju ducha
@nafoczka dzielny ten Twój synuś :* nawet nie chce wiedzieć ile Cię kosztowało patrzenie na to ,że go boli ;/ dobrze ,że już lepiej
Dziewczyny zrobiłam pierwszy zastrzyk clexane < taki osobisty sukces ;p > ... odczucie moje są takie że się zestresowałam czy wg dobrze zrobię i strasznie szybko jakoś poszło
... czy to normalne ,że po wyciagnieciu igły zrobiła mi się jakby grudka pod skórą ? :O teraz już się rozeszła praktycznie ale wystraszyłam się ;/ jak dotykam to jeszcze jakby ciut boli i piecze troche , czuję gdzie robiłam , może źle zrobiłam :O
Nie śmiejcie się ze mnie bo ja nowicjusz w tych sprawach i spanikowałam , przełamałam się zrobić sama , mój M siedział obok
edit: teraz w miejscu wkłucia mam pieprzyk jakby a poniżej siniaczek mały ale to chyba normalne ? ;/
@burczuś to super że była ow ! może będziemy testować razem bo ja miałam w niedziele 3mam kciuki żeby zaskoczyło
@Marthi też bym dla pewności zrobiła teścik , tak dla spokoju ducha
@nafoczka dzielny ten Twój synuś :* nawet nie chce wiedzieć ile Cię kosztowało patrzenie na to ,że go boli ;/ dobrze ,że już lepiej
Dziewczyny zrobiłam pierwszy zastrzyk clexane < taki osobisty sukces ;p > ... odczucie moje są takie że się zestresowałam czy wg dobrze zrobię i strasznie szybko jakoś poszło
... czy to normalne ,że po wyciagnieciu igły zrobiła mi się jakby grudka pod skórą ? :O teraz już się rozeszła praktycznie ale wystraszyłam się ;/ jak dotykam to jeszcze jakby ciut boli i piecze troche , czuję gdzie robiłam , może źle zrobiłam :O
Nie śmiejcie się ze mnie bo ja nowicjusz w tych sprawach i spanikowałam , przełamałam się zrobić sama , mój M siedział obok
edit: teraz w miejscu wkłucia mam pieprzyk jakby a poniżej siniaczek mały ale to chyba normalne ? ;/
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: