reklama
roxie123
Fanka BB :)
@kas90 na połówkowym powinno się już coś pokazać ale fajnie , juz coraz bliżej ja dzisiaj zaczełam brać wszystkie te leki według Twojego harmonogramu i czeka mnie pierwszy zastrzyk o 20 metyle tez biorę , jeśli okaże się , że jestem w ciąży to inne witaminy zacznę brać później . To prawda że encorton wypłukuje potas ? bo tak wyczytałam na necie
pixi.nova
Acard dziala wlasnie do tygodnia nawet jezeli go nie bierzesz tak mi mowili lekarze. Zapytaj na wizycie kiedy znowu masz go brac. Wydaje mi sie, ze za tydzien to juz spokojnie mozesz do niego wrocic. Powodzenia kochana! Myslami ciagle jestem z Toba! Buziak.Dziewczyny nie odstawiam clexane ,za bardzo sie boje,odtawie acard na tydzien ,moze wtedy ustana krwawienia.
A brala ktoras z Was jednoczesnie clexane i cyclonamine?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@roxie123 nie czytaj po necie o skutkach ubocznych i tak musisz to brać, ja badałam potas i mam świetny, mimo, że nie suplementuję i łykam encorton od grudnia. 10 mg encortonu to nie jest duża dawka.
@funia kochanie, moja gin mówiła, że jakbym dalej krwawiła to mam do niej pisać i odstawić acard. ewentualnie potem clexane. Bardzo Ci współczuję, jesteś bardzo dzielna:*:*:*
@funia kochanie, moja gin mówiła, że jakbym dalej krwawiła to mam do niej pisać i odstawić acard. ewentualnie potem clexane. Bardzo Ci współczuję, jesteś bardzo dzielna:*:*:*
Marthi
Jezu dziewczyny, ja wg kalendarzyka wczoraj powinnam dostac okres, ale nie dostalam - moze przez stres z tą obrona. Dziś niby już czuje, że się coś dzieje (nagłe ataki gorąca, ból podbrzusza), ale nic jeszcze nie poleciało i mam schizy :/ Rzadko spóźnia mi się okres, mam zazwyczaj regularnie co 33 dni.... aaaaaaaaaaaaaa na głowę!!!
@Funia90 kochana leż i odpoczywaj :* musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@marzycielka81 - trzymam kciuki za kontrolę!
@Funia90 kochana leż i odpoczywaj :* musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@marzycielka81 - trzymam kciuki za kontrolę!
Marthi
Oj @bea25ta nie chciałabym teraz tej drugiej opcji....Byłoby to z mojej strony skrajnie nieodpowiedzialne, póki nie mam pełnej diagnozy od lekarza postawionej, metody leczenia itd... Chyba zesrałabym się ze strachu tak naprawdę i umarła na zawał! Niech już się zacznie ta comiesięczna gehenna, mam takie wybuchy dziś gorąca, że aż mi się słabo robi! Musi nadejść ten okres i to szybko!!!
reklama
pixi.nova
Nie martw się, to na pewno przez stres A gdyby nawet to wiesz co robić Oj kochana chyba musisz odpoczać od nadmiaru wrażeńOj @bea25ta nie chciałabym teraz tej drugiej opcji....Byłoby to z mojej strony skrajnie nieodpowiedzialne, póki nie mam pełnej diagnozy od lekarza postawionej, metody leczenia itd... Chyba zesrałabym się ze strachu tak naprawdę i umarła na zawał! Niech już się zacznie ta comiesięczna gehenna, mam takie wybuchy dziś gorąca, że aż mi się słabo robi! Musi nadejść ten okres i to szybko!!!
Podziel się: