reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 ja clexanu nie odstawiłabym uważam że większość ciąż tutaj jest donoszona właśnie dzięki niemu i sterydowi. Pamiętam , że fondie też miała krwawienia i nie odstawiała clexanu.

Ostatnia edycja:
reklama
@kas90 na połówkowym powinno się już coś pokazać :D ale fajnie , juz coraz bliżej :) ja dzisiaj zaczełam brać wszystkie te leki według Twojego harmonogramu i czeka mnie pierwszy zastrzyk o 20 :) metyle tez biorę , jeśli okaże się , że jestem w ciąży to inne witaminy zacznę brać później . To prawda że encorton wypłukuje potas ? bo tak wyczytałam na necie

Dziewczyny nie odstawiam clexane ,za bardzo sie boje,odtawie acard na tydzien ,moze wtedy ustana krwawienia.
A brala ktoras z Was jednoczesnie clexane i cyclonamine?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny nie odstawiam clexane ,za bardzo sie boje,odtawie acard na tydzien ,moze wtedy ustana krwawienia.
A brala ktoras z Was jednoczesnie clexane i cyclonamine?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Acard dziala wlasnie do tygodnia nawet jezeli go nie bierzesz tak mi mowili lekarze. Zapytaj na wizycie kiedy znowu masz go brac. Wydaje mi sie, ze za tydzien to juz spokojnie mozesz do niego wrocic. Powodzenia kochana! :) Myslami ciagle jestem z Toba! Buziak.

@roxie123 nie czytaj po necie o skutkach ubocznych i tak musisz to brać, ja badałam potas i mam świetny, mimo, że nie suplementuję i łykam encorton od grudnia. 10 mg encortonu to nie jest duża dawka.

@funia kochanie, moja gin mówiła, że jakbym dalej krwawiła to mam do niej pisać i odstawić acard. ewentualnie potem clexane. Bardzo Ci współczuję, jesteś bardzo dzielna:*:*:*

Jezu dziewczyny, ja wg kalendarzyka wczoraj powinnam dostac okres, ale nie dostalam - moze przez stres z tą obrona. Dziś niby już czuje, że się coś dzieje (nagłe ataki gorąca, ból podbrzusza), ale nic jeszcze nie poleciało i mam schizy :/ Rzadko spóźnia mi się okres, mam zazwyczaj regularnie co 33 dni.... aaaaaaaaaaaaaa :( na głowę!!!

@Funia90 kochana leż i odpoczywaj :* musi być dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@marzycielka81 - trzymam kciuki za kontrolę!

@Marthi być może że to przez stres wiele moich koleżanek miało tak w czasie matury . Fajnie byłoby gdybyś miała tą druga opcję tak zwane dwie pieczenie na jednym ogniu i starania i świetna obrona ;)

Oj @bea25ta nie chciałabym teraz tej drugiej opcji....Byłoby to z mojej strony skrajnie nieodpowiedzialne, póki nie mam pełnej diagnozy od lekarza postawionej, metody leczenia itd... Chyba zesrałabym się ze strachu tak naprawdę i umarła na zawał! Niech już się zacznie ta comiesięczna gehenna, mam takie wybuchy dziś gorąca, że aż mi się słabo robi! Musi nadejść ten okres i to szybko!!!

reklama
Oj @bea25ta nie chciałabym teraz tej drugiej opcji....Byłoby to z mojej strony skrajnie nieodpowiedzialne, póki nie mam pełnej diagnozy od lekarza postawionej, metody leczenia itd... Chyba zesrałabym się ze strachu tak naprawdę i umarła na zawał! Niech już się zacznie ta comiesięczna gehenna, mam takie wybuchy dziś gorąca, że aż mi się słabo robi! Musi nadejść ten okres i to szybko!!!
Nie martw się, to na pewno przez stres :) A gdyby nawet to wiesz co robić ;) Oj kochana chyba musisz odpoczać od nadmiaru wrażeń ;)

Do góry