reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Gabiś trzymam bardzo mocno kciuki

@lamia78 piękna Milenka w ciąży jestem bardzo tkliwa i wyję ze szczęścia. Gratulacje masz swój cud wspaniale

@Destino ja też mam wizytę 24 maja. Kochana z progesteronem to mi lekarz zabronił robić bo ja biorę luteine a podobno progesteron jest pulsacyjny we krwi i np w godzinie 10 progesteron będzie 20 a 10:15 35 więc ja nie robiłam ale tez nie jestem pewna że ta opinia to prawda objawiona

@burczuś testuj u mnie w 10 dniu bladzioch blady i zaczełam brać leki z myślą ze najwyżej odstswię jak nie ściemnieje ale narazie cud trwa

Destinko kochana, wszystkie tu trzymamy moooocno kciuki!!! :*
A dlaczego nie bierzesz clexane, bo juz nie pamietam?

@Marthi clexan biore narazie 0,4. Zastanawiam sie czy nie zwiekszyc. Immunolog chcial dac od 5t, ale biore od testu. I poczatkowo mialam miec 0,4, a potem 0,6. Dlatego tez rozwazam zwiekszenie dawki

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 mam tylko duphaston 3x2 troche sie martwie ze za malo. TAK BYM CHCIALA ZEBY BYLO DOBRZE

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana to może zrób dla własnego spokoju ja zawsze robiłam to rano na czczo ono nie jest drogie a spokój mamy najważniejszy.
3x2 to nie jest mało ja biorę 3 luteiny dziennie 100 dopochwowo 1x1rano i 1x2 wieczorem. A malina powiedział mi tak że max to 4 dziennie bo wieksza ilość jeśli będzie źle nie pomoże Cóż ufam mu kazał brać 2 dziennie zwiekszyłam do 3 i powiedział starczy zeby krwi nie zagęszczać

Ps ja jak zaszłam to malina dał clexan 0,6 a ważyłam 67 i 169 i powiedział ze do wagi ok . I zobaczymy co bedzie dalej każdego miesiaca robie attp i na tej podstawie sprawdza czy zwiększa dawke

reklama
Do góry