reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Gabiś trzymam bardzo mocno kciuki

@lamia78 piękna Milenka w ciąży jestem bardzo tkliwa i wyję ze szczęścia. Gratulacje masz swój cud wspaniale

@Destino ja też mam wizytę 24 maja. Kochana z progesteronem to mi lekarz zabronił robić bo ja biorę luteine a podobno progesteron jest pulsacyjny we krwi i np w godzinie 10 progesteron będzie 20 a 10:15 35 więc ja nie robiłam ale tez nie jestem pewna że ta opinia to prawda objawiona

@burczuś testuj u mnie w 10 dniu bladzioch blady i zaczełam brać leki z myślą ze najwyżej odstswię jak nie ściemnieje ale narazie cud trwa

Destinko kochana, wszystkie tu trzymamy moooocno kciuki!!! :*
A dlaczego nie bierzesz clexane, bo juz nie pamietam?

@Marthi clexan biore narazie 0,4. Zastanawiam sie czy nie zwiekszyc. Immunolog chcial dac od 5t, ale biore od testu. I poczatkowo mialam miec 0,4, a potem 0,6. Dlatego tez rozwazam zwiekszenie dawki

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 mam tylko duphaston 3x2 troche sie martwie ze za malo. TAK BYM CHCIALA ZEBY BYLO DOBRZE

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana to może zrób dla własnego spokoju ja zawsze robiłam to rano na czczo ono nie jest drogie a spokój mamy najważniejszy.
3x2 to nie jest mało ja biorę 3 luteiny dziennie 100 dopochwowo 1x1rano i 1x2 wieczorem. A malina powiedział mi tak że max to 4 dziennie bo wieksza ilość jeśli będzie źle nie pomoże Cóż ufam mu kazał brać 2 dziennie zwiekszyłam do 3 i powiedział starczy zeby krwi nie zagęszczać

Ps ja jak zaszłam to malina dał clexan 0,6 a ważyłam 67 i 169 i powiedział ze do wagi ok . I zobaczymy co bedzie dalej każdego miesiaca robie attp i na tej podstawie sprawdza czy zwiększa dawke

reklama
Do góry