reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 @Porzeczka1234 bardzo wam dziekuje. Ciagle sie boje czy jest cos co moge zrobic by bylo dobrze. Mi gin mowila 3x1, ale biore 3x2. Dzis nawet emocje mi graja. Zrobie jutro bete tsh i progesteron to sprawdze.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino
ja przy twojej wadze i przy tak dużej ilości dupka(bo 3×2 to dużo )zwiększyłabym clexane na 60 .
Ja sie strasznie boje zbyt dużego zagęszczenia .
Jeżeli chodzi o progesteron to zawsze brałam dupka i na początku był około 35 a w tej ciąży jechałam na lutce i przy pierwszej becie progesteron miałam ponad 90

Gabiś
Trzymam kciuki !!!!!!!!!!

Mickey
My czekamy z imieniem do porodu
Napewno księżniczka sobie sama imię przyniesie

Lamia
Milenka jest prześliczna
Już przez telefon czuje jej zapach bobasa .
Avitka
Czekamy z Tobą na syneczka

reklama
No a wg Ciebie kiedy najszybciej testować? Bo ja co miesiąc szukam tego w necie...ale wydaj mi się ,że to naprawdę za wcześnie...

Już Ci dziewczyny odpisały 10-11 dpo widać cienie a co niektórym mega kreche.

@lamia78 malutka piękna i jaka ciemniejsza karnacja no tylko się zapatrzeć.

@Gabiś może mała myśli ,że masz jeszcze jakiegoś grilla w planach?? Malutka wychodź nie stresuj matki i ciotek.

@Avita a widzisz i może dobrze bo pierwszeństwo już oddałaś.

@Destino pytać zawsze możesz a pomijając odpowiedź w dobrym stylu to powiem 0,6 bierz :D. Nie bierz tyle dupka to za dużo ja przy krwawieniu dostałam 4 na raz a ty ich bierzesz aż 6 no fakt nie na raz ale ja bałabym się takiej dawki bo nie po to bierzesz clexan żeby teraz taki kisiel z krwi robić.

Dziewczyny czy wynik homocysteiny 7,5 jest prawidłowy? Podobno w normie, ale wiadomo dla nas starających się normy mogą być inne? Badanie nie bylo na czczo, podobno nie trzeba? Nie mam jeszcze wyniku MTHFR Pomocy

@lamia78 śliczności ;-)
@gabis kciuki mocno zacisnięte :-) czekamy na maleństwo

Dziewczyny proszę poradźcie robiłam ostatnio kontrolnie kilka badań. Witamina D3 ładnie skoczyła z 11 na 40 jednostek, witamina B12 jest w górnej granicy normy, a było tylko 288, kwas foliowy powyżej 40. Dlaczego w takim razie homocysteina ani drgnęła. Po pół roku brania metyli nawet odrobinę wzrosła z 8,84 do 9. Co robię nie tak?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@lamia78 śliczności ;-)
@gabis kciuki mocno zacisnięte :-) czekamy na maleństwo

Dziewczyny proszę poradźcie robiłam ostatnio kontrolnie kilka badań. Witamina D3 ładnie skoczyła z 11 na 40 jednostek, witamina B12 jest w górnej granicy normy, a było tylko 288, kwas foliowy powyżej 40. Dlaczego w takim razie homocysteina ani drgnęła. Po pół roku brania metyli nawet odrobinę wzrosła z 8,84 do 9. Co robię nie tak?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Może spróbuj sposób Foczuńki [emoji6] @nafoczka piła sok z buraków na zbicie homocysteiny

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@pixi.nova homocysteina dla staracze powinna byc ok 5 ja teraz w ciąży mam 3,8

@matulkaa a jakie metyle bierzesz czy bierzesz jeszcze jakies witaminy dla kobiet starajacych?inofem może spróbuj sok z buraków ja piłam ze 2 soki w tygodniu przez 3 miesiące jak zaszlam nie mogę na niego patrzeć

@pixi.nova homocysteina dla staracze powinna byc ok 5 ja teraz w ciąży mam 3,8

@matulkaa a jakie metyle bierzesz czy bierzesz jeszcze jakies witaminy dla kobiet starajacych?inofem może spróbuj sok z buraków ja piłam ze 2 soki w tygodniu przez 3 miesiące jak zaszlam nie mogę na niego patrzeć
Dziękuje za odpowiedź. Mogę wiedzieć ja ją zbiłaś i ile to trwało? Witaminy czy naturalne sposoby, jak np.buraki? Czy badanie musi byc na czczo?

reklama
Do góry