reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka Kochana czytasz w moich myślach z tym zdjęciem. Pisząc wiadomość pomyślałam sobie, że mogłabyś wrzucić jakieś zdjątko małego kasownika z mężem tak nazywamy Wikusia jest przecudowny i proszę patrzę a tu niespodzianka.))))
@doris @asia669 Super dzieciaczki.
@Gabiś Dziękuję za zaproszenie do Miejskiego.)))
@bertha Głowa do góry będzie dobrze
@Destino Super Beta.
.

reklama
Pisałam Ci juz kiedys. Leczę się u dr RajtarCiosek w Krk. Jestem na zelaznym (duphaston, clexane 0.4, acard 75, encorton 10 mg) do tego euthyrox, wit D, magnez. Witaminy metylowe kupowałam na iherb, czasem na allegro.
Miałam dwa poronienia w 6 tc ze slabym przyrostem bety i tylko pęcherzykami. Wyszlo mi allo mlr 5,5%, mutacje mthfr AiC hetero i pai 1 homozygota (tez robilam w rest dna i mialam ko konsultacje tel. z dr Stanek), antykoagulant tocznia w normie ale gornej granicy. Homocysteina nie najgorsza-8.0, niedobory D3.
Przepraszam kochana, slabo sie jak widac odnajduje jeszcze na forum :( Gratuluje ciazy no i zycze aby byla bardzo nudna! :)

Nie wiedziałam o tym ananasie!
Ja czasem pije swieze soki ananasowe, bo uwielbiam. Bede teraz musiala męzowi oddac :D

A u mnie dziś trzecia rocznica odejścia mojego Aniołka. Ok godz. 12 3 lata temu dowiedziałam się że serduszko przestało bić.
3 lata, a ja tęsknię....
Aniołku [*]

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Kochane dzisiaj rocznica Objawień Fatimskich wspaniała okazja do modlitwy za pośrednictwem naszej Matusi.
Miłego dzionka))))))))
Madzia dobrze ze wspominasz :)
Moja Fatima ♡
2017-05-13 12.34.49.jpg
PS ja to ta z dluuugimi włosami :D a z boku jest data ;)

Załączniki

• 2017-05-13 12.34.49.jpg
    2017-05-13 12.34.49.jpg
    102,7 KB · Wyświetleń: 126
Czesc dziewczyny[emoji4]

@bertha bardzo mi przykro[emoji20]

@doris tule,swiatelko dla Anioleczka[*]

@Destino piekna beta[emoji7]zycze od tej pory nudnej ciazy
[emoji4]

@pixi pytalas o steryd to zapamietalam[emoji4]lekarz nie dal mi sterydu,tylko clexane.

@Marthi ja badalam mutacje pai w komplecie ze wszystkim [emoji4]
I wyszla nieprawidlowo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

[emoji4] u nas na nudy sie nie zapowiada. Wczoraj zlapalo mnie przeziebienie... kolejne. Nie pojechalam na komunie. Teraz czakamy na srode by powtorzyc bete

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry