reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witaj @czarna_mala [emoji5]️[emoji5]️ Dziękuję za informację jestem z Wielkopolski takze do Kielc troszke nie po drodze ;) ale dziekuje za info! Buziaki
Ja osobiście byłam w Genosie w Łodzi, ale nie byłam zadowolona. Niby na termin czekałam od maja do sierpnia, ale potem cyrki z wynikami, bo albo drukarka zepsuta, albo koleżanki co wysyła badania nie ma, albo doktor na sympozjum...dopiero jak włączył mi się "fighter" i zrobiłam im taką aferę, że poryczałam się do słuchawki (postraszyłam że przyjadę z tvnem [emoji48] ), że dosyć że mam pod górę to jaja sobie jeszcze ze mnie robią, to wysłali badania i były w ciągu dwóch dni i jednak mieli je jak wydrukować, miał je kto podpisać i wysłać, ale to był już listopad. Także z autopsji nie polecam Genosa w Łodzi.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Przepraszam, że się przez kilka dni nie odzywałam, nie miałam dostępu do neta a poza tym dużo się działo i u Was i u mnie!!
Później napisze co u mnie a teraz @Destino trzymam za Ciebie kciuki, tak bardzo ucieszyłam się, że udało Ci się, musi być dobrze kochana!!!
@Porzeczka1234 cieszę się, że z Twoją Krszynką wszystko oki i dziękuję, że o mnie pamiętasz:-)
@lamia78 gratulacje, masz śliczną córeczkę!!
@bea25ta Twoje posty poprawiają mi humor!
@bertha trzymam kciuki za Twoje Maluszki!!
@Marthi ta kobieta wypisała się na własną prośbę i nie chciała recepty! Ale po niej przywieźli następną już do porodu... ale za to z 3 promilami alkoholu. Urodziła ale nie wiem co z dzieckiem.
@magda1208 @Kitki @susana @mickey* i inne dziewczyny bo może kogoś nie wymieniłam dzięki wielkie, że o mnie pamiętacie!!!!!
U mnie tak porobili mi badania na nerki, wątrobę, krzepliwość, infekcję, krążenie i wszystko oki. Przyczyny czerwonych nôg nie ma tylko tyle, że one już takie czerwone nie są tylko robię szkliste. Do kolan ma suche a od kolan szkliste-masakra jakaś!!
A poza tym to tak w poniedziałek miałam rozwarcie na 1,5 cm więc dali mi celestonena rozwój płuc, we wtorek po nim wyglądałam jak monstrum-cała byłam bordowa, brzuch, plecy, wszystko!!!! Dlatego drugą dawkę zrobili mi z dexawenu no i nareszcie bytło trochę lepiej, reakcja alergiczna ustąpiła!!
Już do porodu zostaję w szpitalu a to będzie jak dotrzymam najpóźniej za 2 tyg. czyli w 38 tyg. Wychodzi na to, że będę miała teraz majową dziewczynę a nie czerwcową!!!!
Ściskam Was wszystkie!!!!!

@pixi juz Ci pisze[emoji4]
Wiec tak co do mutacji mthfr i pai plus v-leiden,gen potrombiny i chyba cos jeszcze ale nie pamietam,to polecam Test Dna w Katowicach ,calosc kosztuje 330 zl
Dla osob z daleka jak Ty jest mozliwosc wysylkowego zalatwienia sprawy.
W tej samej cenie.
Chyba ,ze maja oddzial gdzies blisko.
Pobranie polega na pomizianiu sie patyczkiem w ustach.
Oczekiwanie do 14dni roboczych.
Mozesz wziac z konsultacja z genetykiem telefoniczna i jest wtedy troszke drozej lub sama zinterpretujesz.

Progesteron badalam w 13 dc i widzialam wtedy sluz plodny ,wiec traktowalam wynik jako w fazie owulacyjnej i byl duzo ponizej normy.
W sumie zinterpretowalam go sama.
A wiedzialam ,za wyjdzie mi zle bo mialam juz wczesniej z tym problem i mam plamienia przed miesiaczka.
Zawsze jak badasz to przede wszyatkim pamietaj ,ktory to dc.
Moze Ci pomoc ?masz wynik?

My zaczalismy starania w tym cyklu ,takze zobaczymy[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Avita trzymam za was kciuki. Niech dziewczyneczka cala i zdrowa przyjdzie na swiat i cieszy mamusie. Pamietamy o Was bardzo [emoji7][emoji8][emoji1]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam, że się przez kilka dni nie odzywałam, nie miałam dostępu do neta a poza tym dużo się działo i u Was i u mnie!!
Później napisze co u mnie a teraz @Destino trzymam za Ciebie kciuki, tak bardzo ucieszyłam się, że udało Ci się, musi być dobrze kochana!!!
@Porzeczka1234 cieszę się, że z Twoją Krszynką wszystko oki i dziękuję, że o mnie pamiętasz:-)
@lamia78 gratulacje, masz śliczną córeczkę!!
@bea25ta Twoje posty poprawiają mi humor!
@bertha trzymam kciuki za Twoje Maluszki!!
@Marthi ta kobieta wypisała się na własną prośbę i nie chciała recepty! Ale po niej przywieźli następną już do porodu... ale za to z 3 promilami alkoholu. Urodziła ale nie wiem co z dzieckiem.
@magda1208 @Kitki @susana @mickey* i inne dziewczyny bo może kogoś nie wymieniłam dzięki wielkie, że o mnie pamiętacie!!!!!
U mnie tak porobili mi badania na nerki, wątrobę, krzepliwość, infekcję, krążenie i wszystko oki. Przyczyny czerwonych nôg nie ma tylko tyle, że one już takie czerwone nie są tylko robię szkliste. Do kolan ma suche a od kolan szkliste-masakra jakaś!!
A poza tym to tak w poniedziałek miałam rozwarcie na 1,5 cm więc dali mi celestonena rozwój płuc, we wtorek po nim wyglądałam jak monstrum-cała byłam bordowa, brzuch, plecy, wszystko!!!! Dlatego drugą dawkę zrobili mi z dexawenu no i nareszcie bytło trochę lepiej, reakcja alergiczna ustąpiła!!
Już do porodu zostaję w szpitalu a to będzie jak dotrzymam najpóźniej za 2 tyg. czyli w 38 tyg. Wychodzi na to, że będę miała teraz majową dziewczynę a nie czerwcową!!!!
Ściskam Was wszystkie!!!!!

Avita, trzymam mocno kciuki za twoje powitanie z maleńką :) :*

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Znow nasila sie bol, ale krew nieco zmienila kolor na brazowy. Staram sie nie panikowac. Wezme na noc exacyl i bede zyla nadzieja. Moze przespie noc, ale badanie z ranca zrobie na cito. Gdyby brzuch tak nie bolal. Kas a ciebie bolalo jak plamilas?

Znow nasila sie bol, ale krew nieco zmienila kolor na brazowy. Staram sie nie panikowac. Wezme na noc exacyl i bede zyla nadzieja. Moze przespie noc, ale badanie z ranca zrobie na cito. Gdyby brzuch tak nie bolal. Kas a ciebie bolalo jak plamilas?

Oby się wszystko uspokoiło..
a co to ten exacyl?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To lek mocniejszy od cyklonaminy. Powinien powstrzymac krwawienia

@bertha przygotuj sie na swoje slodziaki. Tyle sie na nie naczekalas. Oby u was gladko poszlo a kruszynki zadomowily sie na 9 mcy. Z calego serca ci zycze [emoji64][emoji64]

Ostatnia edycja:
Do góry