reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Lamia
Piękności !!!!!!
Wprost nie można sie napatrzeć
Ale szybko urodziłaś ????
Jak sie czujesz???

reklama
@Marthi lzy poplynely jak czytalam historie kolezanki[emoji22]
Ale za to jest szczesliwe zakonczenie,dlatego dziewczyny WIERZYMY[emoji5][emoji5][emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chcialabym takiego maluszka.

Mialam przysiasc i poodpisywac na wasze posty. Wybaczci. Od rana mam mocne skurcze i zaczyna mi leciec krew. Na ip nie ide bo juz wszystko wzielam co moglam. Jutro pojde na bete. Oby przyrastala. Chce wierzyc ze to ze wzgledu na zblizajacy sie okres. Jutro sie dowiemy. Trzymajcie za nas kciuki bo jestem przerazona

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mialam przysiasc i poodpisywac na wasze posty. Wybaczci. Od rana mam mocne skurcze i zaczyna mi leciec krew. Na ip nie ide bo juz wszystko wzielam co moglam. Jutro pojde na bete. Oby przyrastala. Chce wierzyc ze to ze wzgledu na zblizajacy sie okres. Jutro sie dowiemy. Trzymajcie za nas kciuki bo jestem przerazona

Miałam identycznie, pamiętasz? Dzień po becie krwawilam, dr dolozyla mi dupka. Do wieczora minęlo, a beta urosła. Jedyne co moglam zrobic,to niezachwianie wierzyć.

Miałam identycznie, pamiętasz? Dzień po becie krwawilam, dr dolozyla mi dupka. Do wieczora minęlo, a beta urosła. Jedyne co moglam zrobic,to niezachwianie wierzyć.

Zwiekszylam. Ja tez wierze ale strasznie sie boje bo bardzo mnie rozbolal brzuch

Zwiekszylam. Ja tez wierze ale strasznie sie boje bo bardzo mnie rozbolal brzuch

Wiem co czujesz :( leż sobie dzisiaj. Na ip i tak ci nic nie powiedzą niestety. Dlatego ja tam nawet nie jechalam tylko do mojej dr.
TO ile masz teraz progesteronow?

reklama
@Destino mocno trzymam kciuki i wierze ,ze bedzie dobrze[emoji4]ktory to tydzien?
Ja jak krwawialam to tez nic wiecej nie mogli mi dac w 7 tyg ,kazali lezec,no i bralam dupka 3x2 plus cyklonamine 2 x1

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry