reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@motylek1234 ja jade do 100licy :) będę delektować się zapachem spalin hehe :D
Właśnie jestem po wizycie
Gwiazda waży 399 gram
Obejżała ją doktórka na wsxystkie strony .
Pytałam o syplentacje wapniem to powiedziała że w ciąży sie nie podaje bo coś tam ....nie pamiętam
Mojej kuzynce nie chcieli dać na alergie wapna w ciąży, bo jakieś mikro skurcze są od tego :) nie wiem ile w tym prawdy, bo nigdy od nikogo nie usłyszałam czegoś takiego :)

Miłego długiego weekendu :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny fotki dziś typowo techniczne chyba najlepiej wyszła noga ze stopą , stopą która ma 4 cm :D
Więc wstawiam zdjęcie girki 20170428_131515.jpg :-D

Załączniki

• 20170428_131515.jpg
    20170428_131515.jpg
    545,3 KB · Wyświetleń: 91
@susana gratulacje dorodna dziewczyna az miło popatrzeć ściskam

@kas90 ja do wczoraj tez nie wiedziałam ze są takie wina i piwa bo chciałam zeby było 0% innego bym nie wypiła. Poszukałam na necie a tam takie info pojechałam do sklepu patrze piwo myślę super jest jeszcze jabłkowe ale to moze w lato sobie wypije i znalazłam to wino podobno smakuje jak normalne ja wzięłam pół wytrawne czerwone byly białe różowe koszt to 31 zł. Jak się napije to dam znak jak smakuje

pytałam dziś ordynatora czy bym mogła chociaż mieć badane tetno rano i na noc dla mojego spokoju mówił że nie ma takiej potrzeby a i będę jutro rano pytać na obchodzie lekarza czy będę mogła mieć zrobione usg w niedziele przy wyjsciu i tyle.. :-(
Motylek - w ktorym tyg jestes? Kurcze ja z corka w ciazy lezalam w szpitalu pierwszy raz w 21 tyg i co 2-3 godz mialam sprawdzane tetno. Wszystkie pacjentki mialy co 2-3 godz sprawdzane nawet w nocy. Ktg robili kazdej 2 razy dziennie przed obchodem. Ale ktg to po skonczonym 23-24tyg. Jesli mlodsza ciaza to tylko tetno. Starsze ciaze tetno plus ktg. Jak mozna lezec kilka dni w szpitalu bez sprawdzania. Dziwne to

Dziewczyny byłam u lekarza i mówiłam im że się boje o te maleństwo i wgl mówią że nie ma podstaw..potem ze spokojna mam być mam rano o 6 tetno robione..
Ktg i słuchanie częściej tetna jest od 29 tyg ciąży mi leci 26 tydzień takie procedury szpital ma i ordynator nic nie zrobię ale byłam zrobili mi usg gin dopochwowe wody nie lecą mi jakiś sluz po luteine dopochwowej dlatego czuje takie mokro niby poziom wody w normie i tyle siostra była u mnie przywiozła mi baterie działa ten detektor juz zobaczymy jak długo..
Nie umiem odróżnić ruchów dziecka od skurczow przepowiadajacych:-( nikt z lekarzy tego nie rozumieją ciągle mówią że ja tylko panikuje czuje się jak jakiś odrzutek:-(

reklama
Do góry