reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
@motylek1234 ja jade do 100licy będę delektować się zapachem spalin hehe
Miłego długiego weekendu
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Mojej kuzynce nie chcieli dać na alergie wapna w ciąży, bo jakieś mikro skurcze są od tego nie wiem ile w tym prawdy, bo nigdy od nikogo nie usłyszałam czegoś takiegoWłaśnie jestem po wizycie
Gwiazda waży 399 gram
Obejżała ją doktórka na wsxystkie strony .
Pytałam o syplentacje wapniem to powiedziała że w ciąży sie nie podaje bo coś tam ....nie pamiętam
Miłego długiego weekendu
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Susa, daj popatrzec na ksiezniczke [emoji7] i ucaluj ode mnie [emoji131]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
@susana gratulacje dorodna dziewczyna az miło popatrzeć ściskam
@kas90 ja do wczoraj tez nie wiedziałam ze są takie wina i piwa bo chciałam zeby było 0% innego bym nie wypiła. Poszukałam na necie a tam takie info pojechałam do sklepu patrze piwo myślę super jest jeszcze jabłkowe ale to moze w lato sobie wypije i znalazłam to wino podobno smakuje jak normalne ja wzięłam pół wytrawne czerwone byly białe różowe koszt to 31 zł. Jak się napije to dam znak jak smakuje
@kas90 ja do wczoraj tez nie wiedziałam ze są takie wina i piwa bo chciałam zeby było 0% innego bym nie wypiła. Poszukałam na necie a tam takie info pojechałam do sklepu patrze piwo myślę super jest jeszcze jabłkowe ale to moze w lato sobie wypije i znalazłam to wino podobno smakuje jak normalne ja wzięłam pół wytrawne czerwone byly białe różowe koszt to 31 zł. Jak się napije to dam znak jak smakuje
Motylek - w ktorym tyg jestes? Kurcze ja z corka w ciazy lezalam w szpitalu pierwszy raz w 21 tyg i co 2-3 godz mialam sprawdzane tetno. Wszystkie pacjentki mialy co 2-3 godz sprawdzane nawet w nocy. Ktg robili kazdej 2 razy dziennie przed obchodem. Ale ktg to po skonczonym 23-24tyg. Jesli mlodsza ciaza to tylko tetno. Starsze ciaze tetno plus ktg. Jak mozna lezec kilka dni w szpitalu bez sprawdzania. Dziwne topytałam dziś ordynatora czy bym mogła chociaż mieć badane tetno rano i na noc dla mojego spokoju mówił że nie ma takiej potrzeby a i będę jutro rano pytać na obchodzie lekarza czy będę mogła mieć zrobione usg w niedziele przy wyjsciu i tyle.. :-(
motylek1234
Dziewczyny byłam u lekarza i mówiłam im że się boje o te maleństwo i wgl mówią że nie ma podstaw..potem ze spokojna mam być mam rano o 6 tetno robione..
Ktg i słuchanie częściej tetna jest od 29 tyg ciąży mi leci 26 tydzień takie procedury szpital ma i ordynator nic nie zrobię ale byłam zrobili mi usg gin dopochwowe wody nie lecą mi jakiś sluz po luteine dopochwowej dlatego czuje takie mokro niby poziom wody w normie i tyle siostra była u mnie przywiozła mi baterie działa ten detektor juz zobaczymy jak długo..
Nie umiem odróżnić ruchów dziecka od skurczow przepowiadajacych:-( nikt z lekarzy tego nie rozumieją ciągle mówią że ja tylko panikuje czuje się jak jakiś odrzutek:-(
Ktg i słuchanie częściej tetna jest od 29 tyg ciąży mi leci 26 tydzień takie procedury szpital ma i ordynator nic nie zrobię ale byłam zrobili mi usg gin dopochwowe wody nie lecą mi jakiś sluz po luteine dopochwowej dlatego czuje takie mokro niby poziom wody w normie i tyle siostra była u mnie przywiozła mi baterie działa ten detektor juz zobaczymy jak długo..
Nie umiem odróżnić ruchów dziecka od skurczow przepowiadajacych:-( nikt z lekarzy tego nie rozumieją ciągle mówią że ja tylko panikuje czuje się jak jakiś odrzutek:-(
reklama
agatush
Moderatorka
Sus super!!! Gratulacje :-)Właśnie jestem po wizycie
Gwiazda waży 399 gram
Obejżała ją doktórka na wsxystkie strony .
Pytałam o syplentacje wapniem to powiedziała że w ciąży sie nie podaje bo coś tam ....nie pamiętam
Podziel się: