@bea25ta kochana ja karmiłam męża profertilem drogi jest ale mąż miał taką armię po nim ze lekarz nie chciał wierzyć ze tak się poprawiło a bylo kiepsko 2 %ruchliwość po 2,5 miesiąca stosowania 1 tabletki dziennie przy jednym "wypluciu" bylo 110 mrl 47% ruch a szybki ruch b chyba 14% i morgologia 4% skończyła na 12%. Mąż nie nosił tel w kieszeni spodnie kupiliśmy luzniejsze w kroku zero kompa na kolanach spacery do pracy piechotą orzechy brazylijski trochę zieleniny ale to sałatki np do obiadu do kolacji i zaczął sie kąpać w zimnej wodzie tzn po zakończeniu prysznica polewal jajka zimną wodą tak urolog poradził zeby ich nie przegrzewać i zero sauny ona wybija plemniki na kilka miesięcy. I koniecznie usg trzeba zrobić czy nie ma zapalenia prostaty bądź stanu zapalnego to badanie ostatnie mąż bardzo przeżył bardzo go bolało.
@kas90 i
@iveo mnie malina uznał mutacje kariotypy i wiele innych badań ale niektóre powtarzałam zamiast 6500 zapłaciłam 4400 zł z tym ze również tam sa,badania męża przeciwciała i badanie nasienia i badanie sprawdzające czy moze być dawcą.
@kas90 Rajdoloszek
a co do jedzenia ja tez jem i caly czas od niedawna serek topiony głównie i chodzi za mna browar wino czerwone a ja nie lubie piwa . Wiec dziś od rana jak rasowy alkoholik znalazłam piwo 0 promili bavaria kupiłam sobie 2 pszeniczne i zwykle ale one sa 0,4 i do tego wino czerwone bezalkoholowe ale to w świecie win i dziś zaszaleje. Pisałam do męża a on do mnie ale dziś popijemy haha slodziak
@iveo jak twój lekarz mowi ze masz jechać do Łodzi to chyba nie wie jak Cię poprowadzić zastanów sie czy chciałbyś mieć takiego lekarza to po pierwsze. Jesli nie chcesz do Łodzi to musisz znaleźć jakiegoś dobrego lekarza ktory Cię poprowadzi takie jest oczywiście moje zdanie.
@mała79 to dopiero 5 szczepień także niestety nikt nie jest cierpliwy ale... masz jakiś inny plan.. ja nie miałam powiedziałam ze będę się szczepic do skutku bo co mi zostało pomijam kasę jeżdżenie urlopy płacz kłótnie z mężem itd. Ale w koncu 47%. Życzę dobrych decyzji
@nafoczka buzi buzi
@Liluli @Gabiś tak o tym wapniu tu rozmowa a mnie te kolana bolą chyba zapytam maliny co i jak
@motylek1234 ja bym nie odpuściła powiedział bym ze jestem po przejściach i albo mi zrobia usg i ktg albo ma mi na piśmie lekarz dać ze nie będzie tego robił bo nie widzi takiej potrzeby. Musisz być troszkę bardziej stanowcza ja bym tam pewnie darła ryjek. Tym bardziej ze tam raczej rodzić nie będziesz. Zresztą nie ma to znaczenia martwisz sie o dziecko miałaś przetaczaną krwew dożylnie żelazo mało cholera jasna
Ale się rozpisałam pozdrawiam wszystkie niewymienione