reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta przytulam Cię mocno:sad:

Ja też nie mam dobrych wieści mój wynik nadal MLR=0% po dówch szczepieniach pullowanych. Ja się chyba poddaję jestem ZAŁAMANA. Napisałam jeszcze do doc. Paśnika ale wydaje mi się że on nie będzie miał pomysłu jak mi pomóc.:sad::sad::sad:

Beatka to ja już nie wiem o co kaman ?! Kochana nie poddawaj się ! Trzymamy się razem i razem będziemy się cieszyć !!! Jestem tego pewna !!! Nie teraz to jutro !!! Ale przyjdzie ten dzień . Nie pisze że jest mi przykro bo to wiadomo , że jest !!! Wierzę w nas !

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@czarna_mala a dziękuję lepiej się czuję wychodzę w niedziele
Powiem wam że mała w niedziele miała 790gram a tak skurcze mam w nogach oraz takie Nie bolesne dostaje czopki
Jakie macie kochane plany na weekend majowy? ;)

@bea25ta [emoji22]. Przechodzilam przez to dwukrotnie. Potem uslyszalam, ze taki obrot sprawy jest niezalezny od endometriozy, bo jak sie juz zajdzie w ciaze to ona nie przeszkadza. Slaby przyrost bety, puste jajo plodowe (bo tak to okreslaja) wskazuje na wady genetyczne. Tule Malenka do serca mocno

@mała79 powiem ci Sloneczko, bys nie rozpaczala. Szczepilas sie i zrobilas wszystko co moglas. Enya miala chyba 11 szczepionek i jej mlr zawsze byl 0. Malina tlumaczyl jej, ze czasem cos sie psuje i mlr nie wzrasta, ale pojawia sie mimo to ochrona dla zarodka. Przeciez ona urodzila coreczke, a ciezkie 9 mcy miala. Glowa do gory [emoji4]

@mickey* niestety na komorkach NK sie nie zmam i nie wiem co z nimi robic

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie kochana one podnoszą komórki NK takie preparaty zaleca się dla osób chorych na raka. I tego jestem pewna w 100%, nawet jak wyciągniesz ulotkę nie wiem jak pisze w preventik ale na bio marinie pisze wyraźnie że wysoki wzrost komórek NK, to samo dzieje się jak się spożywa dużo ryb. Polepsza to też limfocyty cytotoksyczne te które bada się w teście KIR. To mi tłumaczył dr Sacha. Zbadaj sobie poziom witaminy b12 bo może masz niski poziom? A im jest jej więcej tym lepiej bo on w naszym przypadku upośledza układ immunologiczny i działanie komórek NK. To tez mi mówił Sacha. I jeszcze colostrum chyba jest na NK.

Mala79 ja słyszałam że część dziewczyn pomimo braku wzrostu mlr i tak decyduje się na ciążę zaraz po szczepieniach na żelaznym zestawie z tym że na większych dawkach chyba clexan 0,6 i encorton 15 mg.

Ostatnia edycja:
Nie kochana one podnoszą komórki NK takie preparaty zaleca się dla osób chorych na raka. I tego jestem pewna w 100%, nawet jak wyciągniesz ulotkę nie wiem jak pisze w preventik ale na bio marinie pisze wyraźnie że wysoki wzrost komórek NK, to samo dzieje się jak się spożywa dużo ryb. Polepsza to też limfocyty cytotoksyczne te które bada się w teście KIR. To mi tłumaczył dr Sacha. Zbadaj sobie poziom witaminy b12 bo może masz niski poziom? A im jest jej więcej tym lepiej bo on w naszym przypadku upośledza układ immunologiczny i działanie komórek NK. To tez mi mówił Sacha. I jeszcze colostrum chyba jest na NK.

Mala79 ja słyszałam że część dziewczyn pomimo braku wzrostu mlr i tak decyduje się na ciążę zaraz po szczepieniach na żelaznym zestawie z tym że na większych dawkach chyba clexan 0,6 i encorton 15 mg.

To jak ja zażywam omega 3 to one powodują wzrost nk ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z mojej wiedzy tak. To samo dzieje się jak się spożywa za dużo btakarotenu, jednym słowem witaminy A i jeszcze cynk chyba...

reklama
Z mojej wiedzy tak. To samo dzieje się jak się spożywa za dużo btakarotenu, jednym słowem witaminy A.
:szok::szok::szok:no to cudnie,
aneta możesz coś więcej napisać co wiesz ? bo ja jestem dość dziwnym przypadkiem i nawet jakbym robiła szczepienia to chyba nie pomoże bo u mnie wyniki idą w drugą stronę, czyli unikać beta karotenu, tych kwasów i coś jeszcze?

Do góry