Marthi
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@magda1208 no miałam nadzieję,że wam się uda. No ale może faktycznie maj będzie nam bardziej sprzyjał. Ja może nie wyłam teraz, bo nie miałam czasu-inne bardzo ważne wydarzenia rodzinne przyćmiły mój smutek. I dobrze.@burczuś Kochana nie martw się nie jesteś sama nam także się nie udaje kolejny cykl stracony . Od rana ryczę jak wół jest mi strasznie przykro modlę się cały czas wyjeżdżamy w czasie owulacji i nadal nie zachodzę . Nie wiem co się dzieje z moim organizmem ale zawsze przed spodziewaną miesiączką mam dziwne bóle lekkie pieczenie swędzenie w macicy. W tym miesiącu odczuwałam lekkie dreszcze i się pociłam . Miałam nawet nudności . Zastanawiam się co jest grane. Teraz muszę być doszczepiana i nie wiem co i jak dalej czy będziemy mogli się starać w maju czy czekać na MRL. Wszędzie widzę mamy z dziećmi aż płakać się chce z żalu .