reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 wszystko co napisałaś to szczera prawda u mnie były moment ze tylko z mężem mogłam rozmawiać wszyscy mnie wkurzali teściowa rodzice myślałam co oni wiedzą przecież nie przeżyli tego ... a oni przecież wszyscy przezyli to tak jak my.
I wtedy podjęłam decyzję o leczeniu chodziłam do niego pół roku wtedy osiagłam jako taki spokój

@nafoczka co się stało??Tesciowa praca czy ogólnie wszystko na raz wspieram

reklama
@ovli22 wszystko co napisałaś to szczera prawda u mnie były moment ze tylko z mężem mogłam rozmawiać wszyscy mnie wkurzali teściowa rodzice myślałam co oni wiedzą przecież nie przeżyli tego ... a oni przecież wszyscy przezyli to tak jak my.
I wtedy podjęłam decyzję o leczeniu chodziłam do niego pół roku wtedy osiagłam jako taki spokój

@nafoczka co się stało??Tesciowa praca czy ogólnie wszystko na raz wspieram

Mam tak jak ty jak znalazłam lekarza i zaczęłam się leczyć to uspokoiło mnie troszkę i dałam szanse tak po prostu ;) .

Nafoczka jeśli chodzi o ludzi to proszę cię nimi się nie prZejmuj !! Przyszli - poszli następni przyjdą -pójdą . Wiem to cię zraniło ale pewnie nie pierwszy raz i nie ostatni dostałaś po tyłku . Jeszcze poznasz wspaniały ludzi ale wrednych i nienawistnych również . Takie życie ! Co do teściowej pognała bym raz na zawsze ! Ludzie którzy wchodzą z brudnymi buciorami w czyjeś życie nie zasługują na lepsze traktowanie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja bardzo dobrze rozumiem tą zazdrość, która jest wynikiem ciąży w naszym otoczeniu.Ja mimo że mam Klatę i się nie staram odczuwam też pewien rodzaj zazdrości kiedy słyszę o kolejnej ciąży w moim otoczeniu.Dotyczy to tylko takich ciąż które są totalnie bezproblemowe .Po prostu zazdroszczę tym kobietom takiej blogiej nieświadomości .A Wam dziewczyny nieustannie kibicuję. Wiem że przeszlyscie to co ja i Wasze sukcesy mnie bardzo cieszą, aż czasami łezka się zakręci .
Asia gratuluję bardzo .
Foczka ja Cię doskonale rozumiem .też miewam takie huśtawki nastrojów .Ja to widzę w ten sposob:zeszło z nas to napięcie związane z ciążą i po prostu jesteśmy zmęczone psychicznie .Ja na pewno jestem .A ludźmi się nie przejmuj bo nie warto .

Hej Madzik, moze pocieszysz nas widokiem Klary [emoji1] Podziel sie ksiezniczka. Jak znajdziesz w sobie sile by sprobowac jeszcze raz to zapraszamy. A moze wrocisz do mysli o adopcji? Kochana, cokolwiek postanowisz zycze wszystkiego dobrego [emoji8]

FOCZUSIA, wszystkie slowa sa czasem bezuzyteczne. Jak chcesz to daj znac, przyjade i wyciagne cie na kawe. Czasem takie spotkanie pomaga

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@nafoczka Ty masz dobry Duchu forum i nasza opoko - pamiętaj że masz tutaj rzeszę dziewczyn które są z Tobą myślą, duchem i sercem!!!! Głowa do góry Kochana... I powiem Ci coś jeszcze... Przyznanie się przed sobą że potrzebuje się wsparcia to połowa sukcesu!! Będzie dobrze - przyjdzie dobry czas zobaczysz :-*

reklama
Cześć dziewczyny. Mam pytanie odnośnie mojej znajomej. Jest w około 10tc jest to 4 ciąża wcześniej były obumarcia na etapie 10tc. .. kilka dni temu zrobiła betę i z wartości przed tyg ponad stu tysięcy spadło jej teraz o połowę zazs po kolejnych 3 dniach spadło znów ale tylko po jakieś 3 tys w 3 dni. Znajoma gdzieś wyczytała że po 10 tyg możliwy jest spadek tylko pytanie czy aż tak duży? Na usg nie widać zadnych nieprawidłowości.

Do góry