reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 ja dziś w domu zostałam i chyba dziś już wezmę l4 od Maliny namawiał juz 2 tygodnie temu chyba się skuszę jadę na wizytę. Ja mam mdłości caly czas praktycznie po wszystkim jestem cały czas głodna niby jak jem to mdłości przechodzą jak skończę znów wracając pomaga tylko cola ale staram się ja pic rzadko ale raz w tygodniu nie mogę sobie odmówić, bekam jak stary chłop cyce trochę pobolewaja także jak mam te objawy to jestem spokojna jak rano czuję mdłości to i ulgę czuję
Kochana zaczełam robić te zastrzyki wedlug twojej instrukcji czasem mam maly ślad który znika po 1 dniu a czasem nic także dziękuję za pomoc

@asia669 ja mogę całą ciążę tak się czuć bo jak mdłości odchodzą to panika czy wszystko ok

dziewczyny w 100% przyznaję że mnie zakręciłyście z badaniami tarczycowymi, skoro piszecie że funii jest potrzebny euthyrox, to znaczy że w moim przypadku dr P. się mylił i muszę znależć nowego lekarza bo on się nie zna...???:baffled::baffled::baffled:
ja mam wyniki zbliżone bardzo i powiedział że są wporządku
ft3 2,80 (1,5- 4,1)
ft4 1,37 ( 0,89- 1,76)
już nie wiem co myśleć...bo ja mam dużo wyższe anty tpo, tg i jak już to znalzłam poszłam do dr P ucieszona jakbym odkryła amerykę, po czym On mówi że przeciwciał się nie leczy...one sobie krążą we krwi i tyle, jeśli tsh bedzie zmierzało ku niedoczynności wtedy będzie trzeba interweniować ( w sensie wdrożyć leki ale teraz to absolutnie, bo wyniki są prawidłowe)

a i jesli chodzi o starania to tsh powinno być do 2,
EvitaO co u Ciebie? robiłaś kariotypy?

Leczenie tarczycy, to nie tylko leki od endokrynologa. Tak można latami.
Skontaktuj się z Martą z dietomat, na pewno doradzi co robić i jak skuteczniej leczyć tarczycę przy staraniach o dziecko.

Porzeczko, to miałam identycznie! A bekam jak świnka Peppa :D
A wiesz, ja ostatnio trafiłam chyba w jakieś naczynko, bo wylał mi się siniak na 7 cm. Więc czasem i tak się zdarzają siniaki mimo starań. Najważniejsze zauważyłam to wybrać jak najmiększe miejsce (o które z czasem coraz trudniej (nie wiem jak Ty Gabiś znajdujesz jakieś miejsce na zastrzyk i to jeszcze przy takiej dawce!)

Porzeczko, to miałam identycznie! A bekam jak świnka Peppa :D
A wiesz, ja ostatnio trafiłam chyba w jakieś naczynko, bo wylał mi się siniak na 7 cm. Więc czasem i tak się zdarzają siniaki mimo starań. Najważniejsze zauważyłam to wybrać jak najmiększe miejsce (o które z czasem coraz trudniej (nie wiem jak Ty Gabiś znajdujesz jakieś miejsce na zastrzyk i to jeszcze przy takiej dawce!)
Daję radę, ale jestem już daleko od pępka :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry