reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Madziu
Jakoś jak przeczytałam twój post to mi sie buzia uchachała :wink::)
Mam prosić Pana Boga żebyś miała dobty sex????:p
To chyba nie przystoi ????
No ale dobra .
Czego sie nie robi dla koleżanek :yes:

A to ja tez poproszę o wsparcie za dobry sex!! :D jak rozdają to nie pogardzę!! ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@magda1208 ,o modlitwę prosic nie musisz,bo ja codziennie modlę sie za te dziewczyny co oczekują dziecka,za szczesliwe donoszenie i urodzenie zdrowych dzieciaczkow,i za te oczekujace i starajace się,zeby doznala każda radosci macierzyństwa,modlitwa daje mi poczucie bezpieczeństwa,ale nie mogłabym modlić sie tylko w swojej intencji,a i bardzo sie cieszę gdy któraś z Was modli sie za nas :-*

Dziewczyny prosze o pomoc w zwiazku z tarczyca bo mam prawie zawal[emoji15]
Wyniki:
Tsh:1.058 (to wiem ,ok)
Ft3 3.00 (2.3-4.2)
Ft4 1.18 (0.89-1.76)
Anty tg 102.3 (0-40) i tutaj mam zawal
Anty tpo <28.0 (0-60)
Blagam pomozcie bo w internecie przeczytalam co tylko najgorsze[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Obliczylam procentowo ft3 i ft4
1491855776-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny prosze o pomoc w zwiazku z tarczyca bo mam prawie zawal[emoji15]
Wyniki:
Tsh:1.058 (to wiem ,ok)
Ft3 3.00 (2.3-4.2)
Ft4 1.18 (0.89-1.76)
Anty tg 102.3 (0-40) i tutaj mam zawal
Anty tpo <28.0 (0-60)
Blagam pomozcie bo w internecie przeczytalam co tylko najgorsze[emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]

Funiu spokojnie nie powinnaś umrzeć, przeciwciała tarczycowe masz dodatnie co sugeruje jakieś zapalenie tarczycy,napewno nie jest to graves,sterydzik i luzik,ja mam Anty tpo i tg po około 200,300

Funia - ja mam antytg prawie 500 przy normie takiej jak Ty. Stwierdzili Hashimoto. Biore eutyrox 2 lata albo i lepiej. Za 2 tyg swietujemy roczek synka[emoji3] spokojnie, tarczyca to chyba najmniejszy problem w tym wszystkim

Dziewczyny ja sie prawie nie udzielam. Nie znam sie na Waszych badaniach sterydach itd. Mi sie udalo bez wiekszosci badan i bez sterydu. Ale podczytuje i mocno Wam kibicuje i tak mi sie marzy aby kiedys ten watek umarl smiercia naturalna, aby nie bylo tylu cierpiacych mam ktore wciaz czekaja na swoj cud. Oby wszystkim sie udalo[emoji2]

Asia Avita - kciuki za porod bo Wy juz na koncowce. Ja jestem po 2 cesarkach. Panicznie balam sie sn i koniec. Nie zaluje. Druga znioslam ciut lepiej choc trwala o wiele dluzej bo wycieli mi przy okazji mnostwo zrostow. Po obu wstalam po 8godz. Nie chodzilam zgieta w pol. Po drhgim cc mialam synka caly czas obok nawet na pooperacyjnej. Jak tylko wstalam to sie sama nim zajmowalam. Najwazniejsze pozytywne nastawienie. Bedzie co ma byc. Kazda urodzic jakos musi[emoji6] bedzie dobrze, trzymam mocno kciuki[emoji3]

@mickey wiesz jak to jest jak czlowiek kompletnie sie nie zna[emoji15]
Czytam o rakach i juz prawie unieram... czyli szybko do endo?
Leczy sie to sterydami?
A najlepsze jest to ,ze gdyby nie forum to w zyciu nie zbadalabym tarczycy bo tsh w styczniu i w lutym w normie.
Dziekuje za odpowiedz[emoji8]

@Kitki dziekuje za odpowiedz[emoji5]
Jutro pedze umowic sie do endokrynologa .
Dostalam tez wynik ana screen i pisze tylko 0,50 ,zadnych norm nie ma i nie wiem co to oznacza [emoji19]
Oprocz tego wit d mam 15 a norma jest od 30,mimo tego ,ze suplenentuje od miesiaca.

reklama
U mnie szczęśliwego zakończenia brak. było światło w tunelu do wczoraj, ale beta spadła :(. 21.03 serduszko biło pięknie, przestałam mieć bóle , przestałam k rwawic. sumiennie lecialam na zelaznym i robilam bete, która super wychodziła. aż tu bez żadnego znaku spadła. dziś potwierdzenie diagnozy. serce mi pęka z rozpaczy. mój 4 latek ostatnio mówi do mnie ze patrz mama bociany przyleciały tzn, ze niedługo będziesz miała dzidziusia w brzuszku. MLR=0% ciąża rozwijała się do 9/10 tyg

Do góry