reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 @Avita chyba zna @fondie :) mnie jest trochę przykro jak @fondie nie pisze, ale również przykro mi (i być może wywołam tu burzę) jak dziewczyny zachodzą w ciążę, znikają i pojawiają się ni z gruchy ni z pietruchy w 2trymestrze, bo albo mają jakiś problem (jak trwoga to na BB [emoji6] ) albo jak już nie mogą wytrzymać. Przecież nikt nikomu tu nie zazdrości ciąży (tak negatywnie, żeby źle życzyć) i skoro jesteśmy tu już razem i wspieramy się w staraniach, to i radosną nowiną będzie dla nas jak pokażecie test. Ja rozumiem, że się boicie w pierwszych tygodniach ciąży, ale wymieńcie mi którąś z Was, która się nie boi. Ten strach o ciążę a potem o dziecko będzie nam towarzyszył co najmniej do 18r.ż. jak nie do końca życia...nooo to się rozpisałam.
To moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać, ale nawet nie wiecie ile radości sprawiają mi zdjęcia waszych testów, brzuszków i zdjęć maluszków, one dają mi wiarę, że po 6 stratach i ja doczekam kiedyś wizyty serduszkowej i porodu [emoji4]

reklama
Uff...i po glukozie,dalam rade wypic i nie bylo tragedii [emoji5]

Czarna_mala a ja chyba wiem o kogo Ci chodzi odnosnie znikania i pojawiania sie i w 100% sie z Toba zgadzam.
Ps. Kupilas actifolin?

Motylek mozna w apce ustawic suwaczek. Najpierw na stronie np. suwaczki. com zrob suwaczek,skopiuj i wklej w Twoim profilu w sygnaturze.

Ovli22 z Fondie juz byla tu "burza" jak nie chciala podac skad jest itd. I nigdy nie dodala zdjecia brzuszka ani nic. Ale Avita ja chyba widziala.

Gabis zrob sobie zakupy na stronie rossmana i pozniej tylko odbierzesz w sklepie.

Asiu hmm no jem jak jestem głodna , powiem szczerze nie pilnuję żeby było regularnie i może to jest błąd.
Krzywa wyszła tak:
na czczo : 4,47 mmol norma (3,40-5,50)
po 1 h: 5,15 mmol ( norma do 11,10)
po 2h: 4,65 mmol (do 7,80)
To wszystko w normie. Spróbuj jeść zatem regularnie, może razem z dużą ilością wody to wyeliminuje te ketony. Ja też je mam niestety [emoji20]

@Gabiś teraz są mega promocje w Rossmanie: -20% na pieluchy i 2+1 (lub 2+2 z kartą Rossne) na artykuły do pielęgnacji dla niemowląt. Promo do 9.04.

Uff...i po glukozie,dalam rade wypic i nie bylo tragedii [emoji5]

Czarna_mala a ja chyba wiem o kogo Ci chodzi odnosnie znikania i pojawiania sie i w 100% sie z Toba zgadzam.
Ps. Kupilas actifolin?

Motylek mozna w apce ustawic suwaczek. Najpierw na stronie np. suwaczki. com zrob suwaczek,skopiuj i wklej w Twoim profilu w sygnaturze.

Ovli22 z Fondie juz byla tu "burza" jak nie chciala podac skad jest itd. I nigdy nie dodala zdjecia brzuszka ani nic. Ale Avita ja chyba widziala.

Gabis zrob sobie zakupy na stronie rossmana i pozniej tylko odbierzesz w sklepie.

Tak kupiłam 3 op ;) razem mam 5 :) starczy mi na długo, bo ja biorę na zmianę z Acidum Folicum 5mg ;)
Nie mam tu nikogo konkretnego na myśli, zauważyłam taką tendencję boli mnie to i napisałam ;)

Destino, Dziekuje Ci za wsparcie. Dzis mam urlop i juz sie cieszyłam bo od rana dobry humor, porządki itd na jutrzejsze imieniny meza i jego imprezkę a tu wiadomosc od znajomej ze jest w ciazy. Po prostu usiadłam i siedzę i becze... :((( nikomu złe nie zycze ale po prostu każdemu sie udaje tylko nie nam :(((( mam dosc ........ :(

Funia26 ja miałam tez jeszcze z 2/3 tyg sporo optymizmu w sobie ale od tygodnia mam masakrę... nie moge sobie z tym poradzić :(( czuje ze moja psychika juz za wiele przyjmuje i nie ogarnia .....

Teczowa89 super, ze malutki tak rosnie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się piątkowo ;-) widzę dyskusję na forum.... Rozumiem Was i wasze rozzalenie :-* i uważam również że jeśli decydujemy się "brać" z forum to powinnyśmy też dawać - wsparcie chociażby w postaci zdjęć, relacj podtrzymywania na duchu - ja od Was to dostałam i mam nadzieję że czujecie też to ode mnie. Głowa do góry dziewczyny!! Mamy siebie :-) gro nas tutaj do wspierania się wzajemnie ;-)

@Doris:-) ale ja napisalam ze ty pozostałas wierna

@ovli22 wydaje mi się ze raz fondie pokazywała brzuszek

Forum to miejsce gdzie każda z nas pisze tak jak potrafi. Jedne bardziej poetycko, drugie normalnie a trzecie "po chińsku" i te ostatnie często nas irytuja (wyobrazcie sobie mnie tez). Dodatkowe wątki są po to żeby cos po nas zostało. Wierzę w to że może komuś to pomoze i może mnie też już tu z wami nie będzie, kto wie.
Prawda jest niestety taka ze po urodzeniu dzidziusia mało która pisze, zresztą pojawia się tyle nowych dziewczyn ze trudno wszystkie spamietac i po jakimś czasie ponownie wkręcić w wątek. Są i takie co pojawiają się i znikają. Nie można mieć o to do nikogo pretensji.
Rzeczywiście motylek i fondie mogly zachwiać naszym stoickim spokojem. Strawbelka wbrew pozorom tez nam towarzyszy także tego... skupmy się na bzykaniu i nadchodzących porodach :D wiosna ♡ a te które chcą to pamiętają

20170402_113413.jpg

Zgadnijcie czyj to kombinezon? Hahaha mój :D

Załączniki

• 20170402_113413.jpg
    20170402_113413.jpg
    1 012,2 KB · Wyświetleń: 377
reklama
@Doris:-) ale ja napisalam ze ty pozostałas wierna

@ovli22 wydaje mi się ze raz fondie pokazywała brzuszek

Forum to miejsce gdzie każda z nas pisze tak jak potrafi. Jedne bardziej poetycko, drugie normalnie a trzecie "po chińsku" i te ostatnie często nas irytuja (wyobrazcie sobie mnie tez). Dodatkowe wątki są po to żeby cos po nas zostało. Wierzę w to że może komuś to pomoze i może mnie też już tu z wami nie będzie, kto wie.
Prawda jest niestety taka ze po urodzeniu dzidziusia mało która pisze, zresztą pojawia się tyle nowych dziewczyn ze trudno wszystkie spamietac i po jakimś czasie ponownie wkręcić w wątek. Są i takie co pojawiają się i znikają. Nie można mieć o to do nikogo pretensji.
Rzeczywiście motylek i fondie mogly zachwiać naszym stoickim spokojem. Strawbelka wbrew pozorom tez nam towarzyszy także tego... skupmy się na bzykaniu i nadchodzących porodach :D wiosna ♡ a te które chcą to pamiętają

Zobacz załącznik 801815
Zgadnijcie czyj to kombinezon? Hahaha mój :D
@nafoczka Ty nasza opoko i zdrowy rozsądku:) Dobrze,że jesteś:):):)

Do góry