czarna_mala
Fanka BB :)
@ovli22 @Avita chyba zna @fondie mnie jest trochę przykro jak @fondie nie pisze, ale również przykro mi (i być może wywołam tu burzę) jak dziewczyny zachodzą w ciążę, znikają i pojawiają się ni z gruchy ni z pietruchy w 2trymestrze, bo albo mają jakiś problem (jak trwoga to na BB [emoji6] ) albo jak już nie mogą wytrzymać. Przecież nikt nikomu tu nie zazdrości ciąży (tak negatywnie, żeby źle życzyć) i skoro jesteśmy tu już razem i wspieramy się w staraniach, to i radosną nowiną będzie dla nas jak pokażecie test. Ja rozumiem, że się boicie w pierwszych tygodniach ciąży, ale wymieńcie mi którąś z Was, która się nie boi. Ten strach o ciążę a potem o dziecko będzie nam towarzyszył co najmniej do 18r.ż. jak nie do końca życia...nooo to się rozpisałam.
To moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać, ale nawet nie wiecie ile radości sprawiają mi zdjęcia waszych testów, brzuszków i zdjęć maluszków, one dają mi wiarę, że po 6 stratach i ja doczekam kiedyś wizyty serduszkowej i porodu [emoji4]
To moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać, ale nawet nie wiecie ile radości sprawiają mi zdjęcia waszych testów, brzuszków i zdjęć maluszków, one dają mi wiarę, że po 6 stratach i ja doczekam kiedyś wizyty serduszkowej i porodu [emoji4]