reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 @Avita chyba zna @fondie :) mnie jest trochę przykro jak @fondie nie pisze, ale również przykro mi (i być może wywołam tu burzę) jak dziewczyny zachodzą w ciążę, znikają i pojawiają się ni z gruchy ni z pietruchy w 2trymestrze, bo albo mają jakiś problem (jak trwoga to na BB [emoji6] ) albo jak już nie mogą wytrzymać. Przecież nikt nikomu tu nie zazdrości ciąży (tak negatywnie, żeby źle życzyć) i skoro jesteśmy tu już razem i wspieramy się w staraniach, to i radosną nowiną będzie dla nas jak pokażecie test. Ja rozumiem, że się boicie w pierwszych tygodniach ciąży, ale wymieńcie mi którąś z Was, która się nie boi. Ten strach o ciążę a potem o dziecko będzie nam towarzyszył co najmniej do 18r.ż. jak nie do końca życia...nooo to się rozpisałam.
To moje zdanie i nie musicie się z nim zgadzać, ale nawet nie wiecie ile radości sprawiają mi zdjęcia waszych testów, brzuszków i zdjęć maluszków, one dają mi wiarę, że po 6 stratach i ja doczekam kiedyś wizyty serduszkowej i porodu [emoji4]

reklama
Uff...i po glukozie,dalam rade wypic i nie bylo tragedii [emoji5]

Czarna_mala a ja chyba wiem o kogo Ci chodzi odnosnie znikania i pojawiania sie i w 100% sie z Toba zgadzam.
Ps. Kupilas actifolin?

Motylek mozna w apce ustawic suwaczek. Najpierw na stronie np. suwaczki. com zrob suwaczek,skopiuj i wklej w Twoim profilu w sygnaturze.

Ovli22 z Fondie juz byla tu "burza" jak nie chciala podac skad jest itd. I nigdy nie dodala zdjecia brzuszka ani nic. Ale Avita ja chyba widziala.

Gabis zrob sobie zakupy na stronie rossmana i pozniej tylko odbierzesz w sklepie.

Asiu hmm no jem jak jestem głodna , powiem szczerze nie pilnuję żeby było regularnie i może to jest błąd.
Krzywa wyszła tak:
na czczo : 4,47 mmol norma (3,40-5,50)
po 1 h: 5,15 mmol ( norma do 11,10)
po 2h: 4,65 mmol (do 7,80)
To wszystko w normie. Spróbuj jeść zatem regularnie, może razem z dużą ilością wody to wyeliminuje te ketony. Ja też je mam niestety [emoji20]

@Gabiś teraz są mega promocje w Rossmanie: -20% na pieluchy i 2+1 (lub 2+2 z kartą Rossne) na artykuły do pielęgnacji dla niemowląt. Promo do 9.04.

Uff...i po glukozie,dalam rade wypic i nie bylo tragedii [emoji5]

Czarna_mala a ja chyba wiem o kogo Ci chodzi odnosnie znikania i pojawiania sie i w 100% sie z Toba zgadzam.
Ps. Kupilas actifolin?

Motylek mozna w apce ustawic suwaczek. Najpierw na stronie np. suwaczki. com zrob suwaczek,skopiuj i wklej w Twoim profilu w sygnaturze.

Ovli22 z Fondie juz byla tu "burza" jak nie chciala podac skad jest itd. I nigdy nie dodala zdjecia brzuszka ani nic. Ale Avita ja chyba widziala.

Gabis zrob sobie zakupy na stronie rossmana i pozniej tylko odbierzesz w sklepie.

Tak kupiłam 3 op ;) razem mam 5 :) starczy mi na długo, bo ja biorę na zmianę z Acidum Folicum 5mg ;)
Nie mam tu nikogo konkretnego na myśli, zauważyłam taką tendencję boli mnie to i napisałam ;)

Destino, Dziekuje Ci za wsparcie. Dzis mam urlop i juz sie cieszyłam bo od rana dobry humor, porządki itd na jutrzejsze imieniny meza i jego imprezkę a tu wiadomosc od znajomej ze jest w ciazy. Po prostu usiadłam i siedzę i becze... :((( nikomu złe nie zycze ale po prostu każdemu sie udaje tylko nie nam :(((( mam dosc ........ :(

Funia26 ja miałam tez jeszcze z 2/3 tyg sporo optymizmu w sobie ale od tygodnia mam masakrę... nie moge sobie z tym poradzić :(( czuje ze moja psychika juz za wiele przyjmuje i nie ogarnia .....

Teczowa89 super, ze malutki tak rosnie[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się piątkowo ;-) widzę dyskusję na forum.... Rozumiem Was i wasze rozzalenie :-* i uważam również że jeśli decydujemy się "brać" z forum to powinnyśmy też dawać - wsparcie chociażby w postaci zdjęć, relacj podtrzymywania na duchu - ja od Was to dostałam i mam nadzieję że czujecie też to ode mnie. Głowa do góry dziewczyny!! Mamy siebie :-) gro nas tutaj do wspierania się wzajemnie ;-)

@Doris:-) ale ja napisalam ze ty pozostałas wierna

@ovli22 wydaje mi się ze raz fondie pokazywała brzuszek

Forum to miejsce gdzie każda z nas pisze tak jak potrafi. Jedne bardziej poetycko, drugie normalnie a trzecie "po chińsku" i te ostatnie często nas irytuja (wyobrazcie sobie mnie tez). Dodatkowe wątki są po to żeby cos po nas zostało. Wierzę w to że może komuś to pomoze i może mnie też już tu z wami nie będzie, kto wie.
Prawda jest niestety taka ze po urodzeniu dzidziusia mało która pisze, zresztą pojawia się tyle nowych dziewczyn ze trudno wszystkie spamietac i po jakimś czasie ponownie wkręcić w wątek. Są i takie co pojawiają się i znikają. Nie można mieć o to do nikogo pretensji.
Rzeczywiście motylek i fondie mogly zachwiać naszym stoickim spokojem. Strawbelka wbrew pozorom tez nam towarzyszy także tego... skupmy się na bzykaniu i nadchodzących porodach :D wiosna ♡ a te które chcą to pamiętają

20170402_113413.jpg

Zgadnijcie czyj to kombinezon? Hahaha mój :D

Załączniki

• 20170402_113413.jpg
    20170402_113413.jpg
    1 012,2 KB · Wyświetleń: 366
reklama
@Doris:-) ale ja napisalam ze ty pozostałas wierna

@ovli22 wydaje mi się ze raz fondie pokazywała brzuszek

Forum to miejsce gdzie każda z nas pisze tak jak potrafi. Jedne bardziej poetycko, drugie normalnie a trzecie "po chińsku" i te ostatnie często nas irytuja (wyobrazcie sobie mnie tez). Dodatkowe wątki są po to żeby cos po nas zostało. Wierzę w to że może komuś to pomoze i może mnie też już tu z wami nie będzie, kto wie.
Prawda jest niestety taka ze po urodzeniu dzidziusia mało która pisze, zresztą pojawia się tyle nowych dziewczyn ze trudno wszystkie spamietac i po jakimś czasie ponownie wkręcić w wątek. Są i takie co pojawiają się i znikają. Nie można mieć o to do nikogo pretensji.
Rzeczywiście motylek i fondie mogly zachwiać naszym stoickim spokojem. Strawbelka wbrew pozorom tez nam towarzyszy także tego... skupmy się na bzykaniu i nadchodzących porodach :D wiosna ♡ a te które chcą to pamiętają

Zobacz załącznik 801815
Zgadnijcie czyj to kombinezon? Hahaha mój :D
@nafoczka Ty nasza opoko i zdrowy rozsądku:) Dobrze,że jesteś:):):)

Do góry