reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzień dobry,

@doris jak miło, że się odzywasz, jak Oliś?
@nafoczka - dobrze, że jesteś i masz siłę to wszystko nadzorować :-*
@motylek1234 - w jakim szpitalu w Bydgoszczy jesteś?

Ja bym może i wstawiła suwaczek, ale nie potrafię...ups...a poza tym to już 35 tydzień, zaraz koniec wędrówki :-) :-)

Trochę jest faktycznie przykro, gdy dziewczyny znikają. Ja rozumiem, że przy maleństwie jest sporo pracy, ale mam nadzieję, że sama dam rade do Was zaglądać, wiem jak ważne są "nasze" rady dla tych z Was, które dopiero poszukują swojej drogi.

A ja dostałam trochę stracha...śni mi się co noc, że już rodzę, a nic nie mam dla małej, więc cały tydzień zamawiałam wszystko co możliwe: pościel, materac, rożek, pieluszki tetrowe, trochę nowych ciuszków, dla siebie koszule nocne do karmienia...., wczoraj wybrałam się do Rossmanna, ale były puste półki z artykułami dla niemowląt, więc obkupiłam siebie do szpitala i albo przed świętami albo już po pakuję torbę....

@motylek1234 , suwaczek trzeba chyba zrobić tylko przez komputer, nie wiem czy przez apkę w telefonie się uda.

Co do znikania z forum, to dodam jeszcze tyle, że ja nie rozumiem takiego znikania bez słowa, tym bardziej jeśli my czekamy na jakieś wieści, relacje, martwimy, pytamy, wołamy itd - to do Ciebie @fondie tym bardziej, że zagladasz na bb, np dziś przeglądałaś forum i nasz wątek 27 minut temu (sprawdziłam)
Ja pomimo tego, że może piszę mniej to jestem już tutaj od 2010 roku, w tym czasie urodziłam dwójkę dzieci i przeżyłam kilka strat ale jestem dalej i nie zamierzam opuszczać bb.
Jak będę miała zamiar to zrobić to na pewno się pożegnam.
Strawbelka np. obraziła się wirtualnie ale jasno napisała, że opuszcza bb, że poprosiła o usunięcie konta itd. I to był jej wybór ale wiedziałyśmy o tym.
Dużo dziewczyn natomiast znika nagle, nie pisząc, nie udzielając żadnej odpowiedzi. Jeśli mamy jeszcze z nimi kontakt poza bb, ok. można się dowiedzieć, zapytać itd.Nie powinno tak być.

Ostatnia edycja:
Gabiś nie jestem w szpitalu po świętach odrazu pójdę jeszcze wyniki krwi zrobię i zobaczę a tak tragedii nie ma..
Może akurat coś wzrośnie i obędzie się bez szpitala kto wie a jak nie to odrazu do szpitala i koniec tematu nie ma co zwlekać z tym..

Ostatnia edycja:
29dvk08.jpg
@motylek1234 ja mam pytanie. Pisałaś wcześniej,że nigdy nie czułaś ruchów. Masz tu napisane,że urodziłaś w 32 tygodniu. Przepraszam-ale nie jestem w stanie uwierzyć,że nie czułaś ruchów w np. 28 tc,jak dzieciątko pewnie jeszcze żyło. Mogłabyś to jakoś wyjaśnić?
Przepraszam,ja nie chcę nic podważać,ale wybacz...ni kupy...ni dupy mi się to nierzyma.

@motylek1234 ja mam pytanie. Pisałaś wcześniej,że nigdy nie czułaś ruchów. Masz tu napisane,że urodziłaś w 32 tygodniu. Przepraszam-ale nie jestem w stanie uwierzyć,że nie czułaś ruchów w np. 28 tc,jak dzieciątko pewnie jeszcze żyło. Mogłabyś to jakoś wyjaśnić?
Przepraszam,ja nie chcę nic podważać,ale wybacz...ni kupy...ni dupy mi się to nierzyma.
Motylek pisała ze dzidzia byla bardzo mala ważyła 200-500 gram nie Pamiętam dokładnie dlatego nie czuła ruchów

Ok...ta informacja mi umkła. @motylek1234 nie gniewaj się za moją dociekliwość. Taka już jestem...szpieg;) . Nie kasuję tej wiadomości, bo jeśli nie tylko mnie to "gryzło", to przynajmniej będzie miał od razu odpowiedź.

reklama
@motylek1234 , suwaczek trzeba chyba zrobić tylko przez komputer, nie wiem czy przez apkę w telefonie się uda.

Co do znikania z forum, to dodam jeszcze tyle, że ja nie rozumiem takiego znikania bez słowa, tym bardziej jeśli my czekamy na jakieś wieści, relacje, martwimy, pytamy, wołamy itd - to do Ciebie @fondie tym bardziej, że zagladasz na bb, np dziś przeglądałaś forum i nasz wątek 27 minut temu (sprawdziłam)
Ja pomimo tego, że może piszę mniej to jestem już tutaj od 2010 roku, w tym czasie urodziłam dwójkę dzieci i przeżyłam kilka strat ale jestem dalej i nie zamierzam opuszczać bb.
Jak będę miała zamiar to zrobić to na pewno się pożegnam.
Strawbelka np. obraziła się wirtualnie ale jasno napisała, że opuszcza bb, że poprosiła o usunięcie konta itd. I to był jej wybór ale wiedziałyśmy o tym.
Dużo dziewczyn natomiast znika nagle, nie pisząc, nie udzielając żadnej odpowiedzi. Jeśli mamy jeszcze z nimi kontakt poza bb, ok. można się dowiedzieć, zapytać itd.Nie powinno tak być.

Ooo Fondie nie ładnie z twojej strony !!! Dziewczyny na prawdę bardzo się zaangażowali w twojej sprawie , bardzo ci pomagały i wspierały a ty taki numer zrobiłaś , ze nawet " pocałujcie mnie w dupę nie napisałaś " .sorki za słownictwo !!

A czy Fondie dała kiedyś swoje zdjęcie brzuszka albo czy ktoś widział ja w ciąży ?

Nie chce spekulować ale dziwnie się zachowuje !!!

Tęczowa nie wątpię w ciebie ;)

Pozdrawiam was dziewczyny ;) miłego piątku ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry