reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Kas99 to dobrze,ze chociaz ze mna jest w porzadku[emoji16]szkoda ,ze apka nie dziala u mnie tak jak u innych,ale moze to dlatego,ze mam i phona
Np powiadomien tez nie dostaje,mimo tego ,ze probowalam ustawic.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam inne wartości glukozy. U mnie na czczo jest norma do 90. Musisz znaleźć jakie normy są u Ciebie. A jeśli krzywa cukrowa wyjdzie źle to czeka Cię dieta i mierzenie cukru 4 razy dziennie: na czczo i po głównych posiłkach i opieka diabetologa. Jeśli pomimo diety cukry będą wysokie to trzeba kłuć się dodatkowo insuliną. Trzymam kciuki, żeby mimo wszystko krzywa wyszła ok!

Asiu, dziekuję za odpowiedź:* Prawidłowa wartość glukozy na czczo w moim labo: 3,9-5,5. Mnie wyszło 5,18 i lekarka chce sprawdzić krzywą cukrową, bo mówi, że w ciąży to moje 5,18 to taka wartość graniczna i że troszkę za dużo i lepiej, żebym sobie teraz zrobiła już krzywa cukrową niż gdyby potem miało się okazać, że jest źle. No oczywiście kazała mieć nadzieję, że wyjdzie dobrze. Mnie tam nie chodzi nawet o dietę itd, żeby tylko z maluszkiem było ok.

Beatka, super! Kiedy wizytacja?:D

Foczusiu, super. czekam, aż ktoś zacznie. Nie wiem czy mam się wpisywać do staraczek? Czy jak skonczę chociaż I trym do przebiegu ciąż?

Asiu, dziekuję za odpowiedź:* Prawidłowa wartość glukozy na czczo w moim labo: 3,9-5,5. Mnie wyszło 5,18 i lekarka chce sprawdzić krzywą cukrową, bo mówi, że w ciąży to moje 5,18 to taka wartość graniczna i że troszkę za dużo i lepiej, żebym sobie teraz zrobiła już krzywa cukrową niż gdyby potem miało się okazać, że jest źle. No oczywiście kazała mieć nadzieję, że wyjdzie dobrze. Mnie tam nie chodzi nawet o dietę itd, żeby tylko z maluszkiem było ok.

Beatka, super! Kiedy wizytacja?:D

Foczusiu, super. czekam, aż ktoś zacznie. Nie wiem czy mam się wpisywać do staraczek? Czy jak skonczę chociaż I trym do przebiegu ciąż?
Kasiu myślę że możesz śmiało do przebiegu ciąż :)

A, zapomniałabym! Proszę, skoro jutro badam krzywą cukrową na czczo i potem za godzinę po wypiciu i potem znów za godzinę. To mam rozumieć, ze euthyrox mogę połknąć dopiero po ostatnim badaniu, a śniadanie i encorton dopiero po nim, czyli dopiero przed 10.00 :/
Prosze o odpowiedź?
Czy jutro euthyrox pominąć, bo i tak wypada dzień brania 25?

A, zapomniałabym! Proszę, skoro jutro badam krzywą cukrową na czczo i potem za godzinę po wypiciu i potem znów za godzinę. To mam rozumieć, ze euthyrox mogę połknąć dopiero po ostatnim badaniu, a śniadanie i encorton dopiero po nim, czyli dopiero przed 10.00 :/
Prosze o odpowiedź?
Czy jutro euthyrox pominąć, bo i tak wypada dzień brania 25?
Kasiu ja nie podpowiem bi na tarczyce nic nie bralam.

A reszta gdzie się pchowala?
Pewnie
milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0176.gif

Załączniki

• milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0176.gif
    milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0176.gif
    9,2 KB · Wyświetleń: 588
Kasiu ja nie podpowiem bi na tarczyce nic nie bralam.

A reszta gdzie się pchowala?
Pewnie
Zobacz załącznik 801608
Oj Foczusiu kudlate myśli chodzą Ci po głowie ;-) czyżby humor lepszy nasz Aniele Strozu? :-D bardzo mnie to cieszy jeśli tak ;-)

No tak w końcu środa :-p szczęśliwi Ci co mogą ja świętować :-p

Kas90 ja niestety też Ci nic nie podpowiem w tej kwestii niestety... :-(

reklama
Do góry