reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Piszę z telefonu i suwaczek w ogóle mi się nie pokazuje, nawet nie wiem co się wyświetla;) u mnie końcówka 25 tyg, w poniedziałek zaczynam 26, muszę zobaczyć z kompa co tam się z moim suwaczkiem dzieje:p

reklama
Hej
Ja czytam :)
Dzieciaki mi czas zabierają.
Dotego pocalunki z laktatorem bo dalej cyca niet. Dotego wypchala z drugirjstrony i bedzie z 2 operacja i mam nadz ze to zrobia w trakcie jednej
A tak to pieknie przybiera 3280 i jest kochana caly dzień śpi zato w nocy urzęduje.

Neli jeszcze z 12 tyg i co sn czy cc
Adidka jak z piotrusiem

Kaira, myślę że sn, chyba żeby były jakieś komplikacje odpukać. 12 tyg wydaje mi się strasznie długo.. ciągle mam schiza na punkcie przedwczesnego porodu, chociaż póki co zagrożenia nie ma. Jak bym chciała już mieć malutką przy sobie tak jak ty i Aditka. Nie mogę się doczekać:)

Neli przeleci ten czas szybciutko ja niedawno zajsc nie unialam testy co robiłem a juz miesieczy bobas leży i kwiczy.
Juz nie umie sie doczekac kolejnych waszych cudow

hej dziewczyny!

Alkoin - prześlij proszę link do tego kwasu z allegro ;-) Z góry dzięki!
Enya - jak u Ciebie? Mam nadzieję, że masz możliwość i leżakujesz. I myślę, że magnez powinnaś łykać;) Minimum 2xdziennie :* Trzymaj się tam, nie daj mężowi tej satysfakcji. Niech się w końcu zacznie starać o Was do jasnej cholery!
Aditka - jak się czujesz jako mamusia? Cudny jest Piotruś!
kaira - całuski dla Liwci. Mam nadzieję, że Wam przyspieszą tą datę zabiegu... Trzymajcie się dzielnie!

Mój mąż był kilka dni w Pl, wczoraj poleciał już :(
Byliśmy oglądać pomniki, no i już prawie wybrany... Jeszcze forma nie jest do końca uzgodniona. Wtedy też poznamy cenę... Aż się boję!
Staś miał swój anielski roczek, zrobiłam mu autko. Nie do końca miało być takie, ale wierzę, że mu się spodobało...
Całuję Was serdecznie!
IMG_20140615_203641.jpgIMG_20140615_203729.jpg

Załączniki

• IMG_20140615_203641.jpg
    IMG_20140615_203641.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_20140615_203729.jpg
    IMG_20140615_203729.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 77
Samochodzik śliczny, ,super pomysł.
Kwas foliowy metylowany jest u użytkownika tarantulapl

Kaira -
oby udało się przy jednej operacji. Widzę, że przestawiacie się na życie nocne.
Aditka - a jak Piotruś w domku?

U mnie dziś 24 dc, za dwa dni test. Ale czuję, że w tym miesiącu lipa. Żyję jednak wakacjami - to już za 3 tygodnie, przebieram nogami z radości. Ogólnie postanowione, że staramy się tylko do końca roku, bo mi psycha siada.
Pozdrawiam staraczki, oczekujące na II kreseczki, brzuchatki i nasze małe cuda.

Hej ho! Donosze ze Piotrus teraz wcina jak oszalaly, z butli bo cycek parzy... Laktator tez mnie juz wkurza, malo mleczka juz mam... Ale zobaczymy... Chyba presja tak dziala na moje mleko(presja ze trzeba karmic piersia).

Zaczelismy nawet werandowac ale pogoda taka kiepska ze chyba jednak moment przeczekam... Od jutra tez zostaje sama z mlodym bo tatko idzie do pracy...

MagdaCh trzymam kciuki, pamietam jak ja czekalam na kreski...

Dziewczynki, juz wspominalam ale sie powtorze ze mam do oddania encorton (z pol buteleczki)5mg, kwas foliowy 15mg(troszke zjadlam) i do odsprzedania 37 szt fraxiparine 0.3. Jesli by ktos chcial to piszcie :-)

Hej Dziewczyny
U mnie nic nowego-ciągle schizuje się jak na początku. Mój kochany brzuszek nie daje mi spokoju ani przez chwilę!!!
W zeszłym tygodniu byłam aż 2 razy na wizycie bo tak mnie kuło i pobolewało że o mało nie oszalałam!!!
Oczywiście mówią że wszystko ok :-)
Zastanawiam się czy mi to w ogóle minie w ciąży :-(
Co do imion to mam swoje typy :-)
Od zawsze podobało mi się dla chłopca imię Jakub bo lubię imiona które są i dla dorosłego tak i dla dzidzi czyli Kuba-Kubuś.
Mateusz-Mati oraz Aradiusz-Arek -Aruś .
Ale na 99,9 jeśli będzie chłopiec to pozostaję przy jakubie mimo iż się wahałam bo szwagier ma tak na imię.
Co do dziewczynek to nie chcę dawać ani wymyślnego ani starodawnego.
Najbardziej podobają mi się 3
Magdalena,Agnieszka i Gabriela. No ale jedno jest moje, drugie przyjaciółki i przyszłej chrzesnej więc będzie Gabi :-)

Linki do kwasu:

Methyl kwas foliowy B 9, 400 mcg - 60 kapsułek, Jw (4353236653) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Kwas Foliowy Methyl aż 1000 mcg - 100 kapsułek (4353242033) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ja kupiłam 100mg bo mam homozygotę-szkoda że tak późno ale do końca jeszcze daleko.....

reklama
Do góry