reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Domyślam się co to za uczucie.. Ja ogólnie czuje się dobrze, ale moja koleżanka miała podejrzenie rozchodzenia się spojenia łonowego od 23tyg, kazali jej włożyć płytę pilśniową(?) pod cienki materac i leżeć plackiem, do tego skurcze- brała przez 12 tyg relanium, 3xno spa forte i od czasu do czasu magnez w kroplówce. Jej synek urodził się w 34tyg , teraz ma 2 lata i jest wszystko ok, poza niewielkim zezem (po urodzeniu miał osłabienie siły mięśniowej- floppy baby syndrom pewnie po relanium). Jak Ci nie przejdzie to idź do lekarza, nie mogą zrobić rtg, ale usg też pozwala w miarę ocenić spojenie.
No i gratuluje podejścia do męża:) Zaoszczędziłaś sobie trochę stresów..

A dziękuję, dziękuję:) Ja już zlewam to ciepłym moczem,nie będe więcej przez dziada płakać. Czekam tylko aż urządzimy mieszkanie,zostanę sobie z dzieciaczkami bo on jest przez wakacje a potem znowu wyfruwa do tej swojej Norwegii i krzyżyk mu na drogę;-) :rofl2: Hehehe...A w domu nie mam zamiaru kiwnąć palcem jak będzie trzeba. Gorzej bo dzisiaj koleżanka chciała wpaść na kawę a tu syf nieziemski, na szczęście taka bliska koleżanka więc spoko -zrozumiała:) Umówiłyśmy się na przyszły tydzień ale choćby skały srały nie będę zasuwać na kolanach:)

Ostatnia edycja:
Co tam u Was Dziewczynki???
U mnie już lepiej, mam wrażenie że dzisiaj mniej mnie boli w tym spojeniu. Wyszłam dzisiaj na chwilę z domu na bazarki (mieszkam obok) ale pokazywałam tylko mężowi do ma kupić i dźwigał siaty hehehe. Ugadał się jak cholera ale mył podłogę w kuchni i pozamiatał chodniki. No i zawiózł córkę na tańce, a jutro jedzie z nią na basen. Są postępy. A jego głupim gadaniem kompletnie się nie przejmuję;-)

Pozdrawiam wszystkie:-)

Enya - gratuluję podejścia i trzymaj tak dalej..

Alokin- ooo.. ja dwa dni temu u tego użytkownika zamawiałam B12 methylowaną. Wtedy nie miał kwasiku, ale nie omieszkam zaraz zamówić. Dzięki za info.

Co tu taka cisza ostatnio? ;) oglądacie mecze? Ja się cieszę bo przynajmniej jest co oglądać;)
Moja niunia szaleje dzisiaj strasznie nisko i kopie po pęcherzu i szyjce.. nie boli ale bardzo to nieprzyjemne, mam tylko nadzieję że moja szyjka to wytrzyma i nie będzie żadnych niespodzianek..

reklama
Neli, spokojnie :-) mysle ze kazda z nas dziecaczki kopaly po szyjce :-) fakt, uczucie srednio fajne..

P.s. na pewno masz dobrze suwaczek ?:p

Do góry