reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam was

@kas90 ja tez dziś lody ale prócz lodów to zjadłam chyba wszystko.

A najbardziej smakują mi ziemniaki i grejfruty brzuch odstaje muszę powiedzieć we środę szefowej bo długo tego w tajemnicy nie utrzymam

@bea25ta kochana wiem co mówisz z objawami mnie cyce bolą jak leżę na boku w ogóle juz je czuję. Ale jak zaczął się etap mdłości a jeden dzień bylo lepiej to dopiero była panika. Teraz średnio mi cały czas niedobrze i po wszystkim sciśnij cyca jak taki czuły ból przeszywający to znaczy ze wszystko ok tylko spokój nas uratuje tylko jak to zrobić

@tusia404 dobrze ze zmieniłaś pracę trzymam kciuki za jutro.

@burczuś to zaczyna się gorący czas :D

@nafoczka u mnie byli podobne pracownice w pracy dobre dusze rozgadały prawie 60% moich klientów co sie działo u mnie byłam tak wkurzona ledwo z depresji wyszłam a później jeszcze w pracy musiałam się tłumaczyć. Ale ta dziewczyna juz nie pracuje. Życzę Ci abyś podjęła najlepszą decyzję dla waszej rodziny i pamietaj ze ona jest najważniejsza.

@motylek1234 co u Ciebie?

@Czajak Kochana intensywny tydzień co was?

Ja witam się wieczornie, u nas też dziś gorący dzień byl i bez lodów sie nie obyło i dłłuuugiego spaceru, kocham taką pogodę aż chce się żyć...ja też mam dość swojej pracy i panującej tam atmosferu, ale trzeba zaciskać zęby i robić swoje..bo skądś kasę na leczenie trzeba brać.ja musiałam do niej wracać po 5 poronieniach gdzie niestety szybko różne wieści się rozchodzą, zresztą same wiecie jak to jest....
@czarna_mala współczuję lecz się domowymi sposobami bo z tego co kojarzę to antybiotyki źle wpływajá na szczepienia
@motylek1234 odezwij się bo się tu o Was martwimy
@bea25ta kciuki za jutrzejszą betkę
@tusia404 powodzenia w nowej pracy
@Porzeczka1234 pozytywnie zazdraszczam objawów ciążowych
Resztę dziewczyn pozdrawiam

@porzeczka ale ci fajnie;)) powiedz juz w pracy i uciekaj na l4
Ja dzisiaj sie smazylam w ogrodzie z książka i jestem spalona na buraka nie sądziłam ze juz takie mocne słońce:) troszkę intensywny ale jestem jak nigdy bardzo spokojna. A i te twoje orzechy brazylijskie mi już bokiem wychodzą,;)))

@nafoczka zmiany sa potrzebne i zazwyczaj takie wychodza nam na dobre. Najwazniejsze ze masz swoja cudowna rodzinke [emoji5]

@bea25ta ja tez sie ciagle macalam i panikowalam jak nie czulam bolu albo mdlosci mijaly. Niestety strach bedzie z nami caly czas. Ale bedzie dovrze [emoji8][emoji8]
Trzymam kciuki za betke [emoji110][emoji110]

@motylek1234 jak tam?
@fondie

Tez dzis zaliczylismy lody,spacer i grilla. Nareszcie piekna pogoda,az chce sie zyc [emoji2]

@czarna_mala zdrowka dla Ciebie Kochana [emoji8][emoji8]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny Jestem więc tak wczoraj miałam usg z dzieckiem ok nie odplywaja wody płodowe są w normie dzidzia ma 520 gram lozysko ściana przednia szyjka nieco skrócona ale nie mocno a tak ginekologicznie wszystko ok a dziś do 13 czekam jaka decyzja zapadnie w sprawie podania żelaza bo ginekolog musi się naradzic z internista..
A co u was kochane ?
:*

reklama
Hej dziewczyny Jestem więc tak wczoraj miałam usg z dzieckiem ok nie odplywaja wody płodowe są w normie dzidzia ma 520 gram lozysko ściana przednia szyjka nieco skrócona ale nie mocno a tak ginekologicznie wszystko ok a dziś do 13 czekam jaka decyzja zapadnie w sprawie podania żelaza bo ginekolog musi się naradzic z internista..
A co u was kochane ?
:*
@motylek1234 zapytaj o pesar skoro szyjka się skraca i jesteś w szpitalu juz tu dziewczyny kilkukrotnie Ci o nim pisały

@bea25ta trzymam kciuki kochana

Do góry