reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam was

@kas90 ja tez dziś lody ale prócz lodów to zjadłam chyba wszystko.

A najbardziej smakują mi ziemniaki i grejfruty brzuch odstaje muszę powiedzieć we środę szefowej bo długo tego w tajemnicy nie utrzymam

@bea25ta kochana wiem co mówisz z objawami mnie cyce bolą jak leżę na boku w ogóle juz je czuję. Ale jak zaczął się etap mdłości a jeden dzień bylo lepiej to dopiero była panika. Teraz średnio mi cały czas niedobrze i po wszystkim sciśnij cyca jak taki czuły ból przeszywający to znaczy ze wszystko ok tylko spokój nas uratuje tylko jak to zrobić

@tusia404 dobrze ze zmieniłaś pracę trzymam kciuki za jutro.

@burczuś to zaczyna się gorący czas :D

@nafoczka u mnie byli podobne pracownice w pracy dobre dusze rozgadały prawie 60% moich klientów co sie działo u mnie byłam tak wkurzona ledwo z depresji wyszłam a później jeszcze w pracy musiałam się tłumaczyć. Ale ta dziewczyna juz nie pracuje. Życzę Ci abyś podjęła najlepszą decyzję dla waszej rodziny i pamietaj ze ona jest najważniejsza.

@motylek1234 co u Ciebie?

@Czajak Kochana intensywny tydzień co was?

Ja witam się wieczornie, u nas też dziś gorący dzień byl i bez lodów sie nie obyło i dłłuuugiego spaceru, kocham taką pogodę aż chce się żyć...ja też mam dość swojej pracy i panującej tam atmosferu, ale trzeba zaciskać zęby i robić swoje..bo skądś kasę na leczenie trzeba brać.ja musiałam do niej wracać po 5 poronieniach gdzie niestety szybko różne wieści się rozchodzą, zresztą same wiecie jak to jest....
@czarna_mala współczuję lecz się domowymi sposobami bo z tego co kojarzę to antybiotyki źle wpływajá na szczepienia
@motylek1234 odezwij się bo się tu o Was martwimy
@bea25ta kciuki za jutrzejszą betkę
@tusia404 powodzenia w nowej pracy
@Porzeczka1234 pozytywnie zazdraszczam objawów ciążowych
Resztę dziewczyn pozdrawiam

@porzeczka ale ci fajnie;)) powiedz juz w pracy i uciekaj na l4
Ja dzisiaj sie smazylam w ogrodzie z książka i jestem spalona na buraka nie sądziłam ze juz takie mocne słońce:) troszkę intensywny ale jestem jak nigdy bardzo spokojna. A i te twoje orzechy brazylijskie mi już bokiem wychodzą,;)))

@nafoczka zmiany sa potrzebne i zazwyczaj takie wychodza nam na dobre. Najwazniejsze ze masz swoja cudowna rodzinke [emoji5]

@bea25ta ja tez sie ciagle macalam i panikowalam jak nie czulam bolu albo mdlosci mijaly. Niestety strach bedzie z nami caly czas. Ale bedzie dovrze [emoji8][emoji8]
Trzymam kciuki za betke [emoji110][emoji110]

@motylek1234 jak tam?
@fondie

Tez dzis zaliczylismy lody,spacer i grilla. Nareszcie piekna pogoda,az chce sie zyc [emoji2]

@czarna_mala zdrowka dla Ciebie Kochana [emoji8][emoji8]

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny Jestem więc tak wczoraj miałam usg z dzieckiem ok nie odplywaja wody płodowe są w normie dzidzia ma 520 gram lozysko ściana przednia szyjka nieco skrócona ale nie mocno a tak ginekologicznie wszystko ok a dziś do 13 czekam jaka decyzja zapadnie w sprawie podania żelaza bo ginekolog musi się naradzic z internista..
A co u was kochane ?
:*

reklama
Hej dziewczyny Jestem więc tak wczoraj miałam usg z dzieckiem ok nie odplywaja wody płodowe są w normie dzidzia ma 520 gram lozysko ściana przednia szyjka nieco skrócona ale nie mocno a tak ginekologicznie wszystko ok a dziś do 13 czekam jaka decyzja zapadnie w sprawie podania żelaza bo ginekolog musi się naradzic z internista..
A co u was kochane ?
:*
@motylek1234 zapytaj o pesar skoro szyjka się skraca i jesteś w szpitalu juz tu dziewczyny kilkukrotnie Ci o nim pisały

@bea25ta trzymam kciuki kochana

Do góry