reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
No i mnie namowilas.... Zamówiłam ten detektor.... Dzisiaj jadę odebrać ;-) tylko się stresuje tym szukaniem tętna ...:-/
Wiesz co ja też sie stresowałam
Ale pamiętaj żeby mierzyć nisko
Zaraz nad spojeniem łonowym
Jak będziesz mierzyć po przebudzeniu to wyżej bo dzidzia sie przemieszcza
Swój puls też znajdziesz pewnie najpierw ale bicie serduszka dziecka jest charakterystyczne
Bardzo szybkie :)

Wiesz co ja też sie stresowałam
Ale pamiętaj żeby mierzyć nisko
Zaraz nad spojeniem łonowym
Jak będziesz mierzyć po przebudzeniu to wyżej bo dzidzia sie przemieszcza
Swój puls też znajdziesz pewnie najpierw ale bicie serduszka dziecka jest charakterystyczne
Bardzo szybkie :)
Zdam relacje wieczorem :-D Dziękuję :-)

Hej dziewczynki, ciagle was podczytuje. Dziecko z dzieckiem sie pojawia jak nie na swiecie to w brzuchu. Tylko nas bociany omijaja wielkim lukiem. Kochane gratulacje przyszlym nowym mamom. Ja nie wiem co to serduszko i rozwijajaca sie ciaza i juz chyba sie nie dowiem. Malo z wami jestem, bo ciezko... happy end widac nie dla kazdego. U mnie dekadenckie nastroje. Nie pisze by wam nie smecic. Mozliwe ze kiedys podejdziemy do in vitro, ale juz bez wiekszego entuzjazmu. Narazie prawda nas przybila

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki, ciagle was podczytuje. Dziecko z dzieckiem sie pojawia jak nie na swiecie to w brzuchu. Tylko nas bociany omijaja wielkim lukiem. Kochane gratulacje przyszlym nowym mamom. Ja nie wiem co to serduszko i rozwijajaca sie ciaza i juz chyba sie nie dowiem. Malo z wami jestem, bo ciezko... happy end widac nie dla kazdego. U mnie dekadenckie nastroje. Nie pisze by wam nie smecic. Mozliwe ze kiedys podejdziemy do in vitro, ale juz bez wiekszego entuzjazmu. Narazie prawda nas przybila

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino nie tylko Ciebie omija bocian;) Towarzyszę Tobie:)
I to forum jest nazwane "poronienia nawykowe-leczenie immunologiczne". Jeśli masz doła, masz smęcić, to forum jest właśnie po to:) Fakt,że ostatnio jest przeważająca liczba postów pozytywnych nie oznacza,że my-nie zaciążone nie mamy tu swojego miejsca:)
Więc pisz-lepszego psychologa nie znajdziesz niż my tu razem wszystkie wzięte:)

reklama
Do góry